Hotel: Haadson Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Haadson Resort


Hotel: Haadson Resort

Het Haadson Resort is een modern en Thais resort gelegen in Khao Lak. Het resort heeft in totaal 39 kamers en villas. Het resort is gelegen op 19 hectare grond waar tropische bomen zijn geplant en waar een tropische lagine ligt. De perfectie vakantielocatie voor mensen die van een natuurlijke omgeving houden.

Ligging

Het resort ligt in Khao Lak en heeft een bijzonder mooie natuurlijke omgeving. Het resort ligt dichtbij het strand en het centrum van dit plaatsje. Khao La is omgeving door bergen en ligt aan het mooie witte strand. Vanuit het centrum is het slechts 1 uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

Het resort heeft 3 verkooppunten voor drinken en eten namelijk: De Petite Bar & Cafe, de terrace bar en het terrace restaurant. Het hotel heeft een zwembad dat omlegen is door de tuin van het resort, in het zwembad zijn badkamer en douches aanwezig. Het resort heeft een bibliotheek sala en massages sales. Naast deze faciliteiten heeft het hotel een excursiebalie, zeekajak verhuur, mountainbike verhuur, wasservice, Wi-Fi toegang, luchthaven transfers, en een dagelijkse pendeldienst naar het centrum van Khao Lak.

Kamers

Het resort heeft vele mooie kamers en villa's die van alle faciliteiten zijn uitgerust. Elke kamer heef een eigen terras, en is voorzien van 2 aparte bedden. Ze hebben een kluis, strandsandalen, telefoon, minibar, schrijftafel, haardroger, televisie en koffie en thee faciliteiten.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail