Hotel: Cher Fah Resort
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Cher Fah Resort


Hotel: Cher Fah Resort

Het Cher Fah Resort is een prachtig 5 sterren hotel gelegen in Khao Lak. Het resort ligt aan de kust. Het hotel heeft een adembenemend uitzicht en is omlegen door prachtige tuinen. De perfectie vakantiebestemming!

Ligging

Het resort is gelegen in Khao Lak een mooie plaats omringt door bergen en parken. Vanaf het centrum van Khao Lak is het slecht 1 uur rijden naar het international airport in Phuket. In de buurt van het hotel zijn veel lokale attracties zoals nationale parken, een avondmarkt, een vijf-tier waterval.

Faciliteiten

Het resort heeft een gratis high-speed internet toegang, business centre, vroege check-in/late check uit lounge, miniclub en het langste zwembad in zuid-oost azie en een fitness en recreatie.

Kamers

Het luxe gastenverblijf is voorzien van royale zithoeken en een eigen balkon, de kamers hebben toegang tot het zwembad en hebben een 40 inch LCD-TV met kabel en satelliet. Elke kamer heeft toegang tot high speed internet. Elke kamer is voorzien van een schrijftafel, koffie en theefaciliteiten, een toilet en een groot bad en douche, een DVD speler, een IDD smarttouch screen telefoon, kluis en ee koelkast.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail