Hotel: Baan Krating Khao Lak
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Hotel: Baan Krating Khao Lak


Hotel: Baan Krating Khao Lak

Het Baan Krating Resort is een mooi resort met een spectaculair uitzicht over de oceaan. Het resort beschikt over 24 villas met milieuvriendelijk design en moderne faciliteiten. Khao Lak is een mooie plek om tot rust te komen en vooral om de mooie cultuur van de plaats te bekijken.

Ligging

Het Resort ligt dicht bij het centrum van Khao Lak en vlakbij het strand. In Khao Lak is genoeg te doen en het plaatsje is omringd door bergen en mooie tropische tuinen. Vanuit het centrum van Khao Lak is het slechts een uur rijden naar het international airport in Phuket.

Faciliteiten

Het hotel heeft een zwembad met ligbedden, een wasservice, een internetcafe en een excursieservice.

Kamers

Het resort beschikt over 24 mooie milieuvriendelijke villas met moderne faciliteiten. De villas zijn mooi gelegen en hebben prachtig uitzicht over de oceaan.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail