Andaburi Resort enen Sea Dragon Dive Center ***
Bestemming: Duikreizen - Khao Lak

Andaburi Resort enen Sea Dragon Dive Center

***

Het Andaburi Resort is prachtig gelegen in het hart van het beroemde Khao Lak, omgeven door een spectaculair landschap. Het Nang Thong strand en het winkelcentrum liggen op slechts een paar minuten loopafstand en vlakbij het resort zijn verschillende bezienswaardigheden, zoals de prachtige James Bond eilanden, de Similan Eilanden en Surin Eiland. De internationale luchthaven van Phuket ligt op 1 uur rijden.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Andaburi Resort & Sea Dragon Dive Center

Het Andaburi Resort is prachtig gelegen in het hart van het beroemde Khao Lak, omgeven door een spectaculair landschap. Het Nang Thong strand en het winkelcentrum liggen op slechts een paar minuten loopafstand en vlakbij het resort zijn verschillende bezienswaardigheden, zoals de prachtige James Bond eilanden, de Similan Eilanden en Surin Eiland. De internationale luchthaven van Phuket ligt op 1 uur rijden.

De gezellige, comfortabele en stijlvol ingerichte kamers bevinden zich te midden van prachtige aangelegde tropische plantsoenen. Het restaurant biedt een gevarieerd en smakelijk menu in een ontspannen sfeer met uitzicht op een lotusvijver en diezelfde weelderige tuinen.

Neem een frisse duik in het grote zwembad met jacuzzi en kinderbad, waarna u van een drankje uit de Poolbar kunt genieten.

Dankzij de ideale mix van ligging, hoogte, uitzicht en rust is het Andaburi Resort uw perfecte tropische thuis in Khao Lak.

De Kamers & Villa's

Het Andaburi resort beschikt over 39 Superior kamers, 5 DeLuxe kamers en 24 Villas. De Superior kamers en de - iets grotere - Deluxe kamers liggen in het hoofdgebouw en bieden uitzicht op het zwembad. De Villa kamers zijn het grootst en liggen verspreid door de bloeiende tropische tuin.

Alle kamers zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, Satelliet tv, een minibar met een selectie van drankjes en snacks, Intercom Telefoon, Prive terras en badkamerfaciliteiten met warme en koude douche, jacuzzi en haardroger. Internet is beschikbaar op aanvraag.

Eten en drinken

Naast de lobby bevindt zich het restaurant, dat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend is voor ontbijt, lunch, diner en Seafood BBQ. Het restaurant biedt een ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht over de lotusvijver en de natuurlijke omgeving.

Activiteiten en Bezienswaardigheden

Uiteraard kunt u geweldige duiken maken in de omgeving van Khao Lak naar locale riffen en duikstekken als de beroemde Similan eilanden. Maar mocht u niet alleen willen duiken, dan kunt zich misschien eens wagen aan een Thaise kookklas in het Andaburi resort! Daarnaast zijn er tal van excursies die u de gelegenheid geven meer van de omgeving en cultuur van Thailand op te snuiven. Maak eens een olifantenrit door het regenwoud naar een van de vele watervallen die het gebied rijk is, ga lekker wandelen in Khao Sok National Park of maak een boottocht door Phang Nga Bay met zijn unieke kalkstenen rotsformaties!

DIVINGWORLD



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail