Villa de Roses Afbeelding Villa de Roses
Villa de Roses ***
Bestemming: Mahe - Mahe

Villa de Roses

***

Geniet van de warme gastvrijheid en privacy van dit kleine, gezellige familiehotel. Het hotel ligt te midden van een prachtige rozentuin en delicate en gekleurde tropische bloemen. Met slecht 8 ruime en comfortabele kamers is Villa de Roses de perfecte plaats voor de reiziger die op zoek is naar wat privacy tijdens zijn reis.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Villa de Roses

Geniet van de warme gastvrijheid en privacy van dit kleine, gezellige familiehotel. Het hotel ligt te midden van een prachtige rozentuin en delicate en gekleurde tropische bloemen. Met slecht 8 ruime en comfortabele kamers is Villa de Roses de perfecte plaats voor de reiziger die op zoek is naar wat privacy tijdens zijn reis. Op loopafstand vindt u goede restaurants en de hoofdstad Victoria ligt op 15 minuten rijden. Villa de Roses is ideaal uitvalbasis voor duikers. Op het nabijgelegen strand van Beau Vallon vindt u twee duikcentra.

Ligging

U vindt het hotel op slechts 3 minuten lopen van een kilometers lang parelwit zandstrand. Het strand van Beau Vallon biedt een scala aan watersport activiteiten. De luchthaven van Mahe ligt op ongeveer 30 minuten rijden.

Faciliteiten

Het Villa de Roses biedt verschillende services. U vindt er een receptie, roomservice, wasserette en autoverhuur op aanvraag. In de villa en het bijgebouw zijn 8 ruime en comfortabele kamers onder gebracht.

Standaard kamer:

De standaardkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, telefoon, minibar, airconditioning, plafon ventilator en badkamer.

Superior kamer:

De superior kamers zijn hetzelfde qua opzet als de standaard kamers. De superior kamers hebben een balkon vanaf waar u van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Verzorging

In het hotel verblijft u op basis van logies en ontbijt.

9-daagse reis inclusief:

  • retourvlucht Amsterdam - Mahe Island
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfers
  • 6 nachten accommodatie in Villa de Roses
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt

16-daagse reis inclusief:

  • retourvlucht Amsterdam - Mahe Island
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfers
  • 13 nachten accommodatie in Villa de Roses
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Etihad Airways. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Duiken op de Seychellen

Duiken op de Seychellen is echt een ervaring en er is genoeg te zien onderwater. Duikt u graag in rustig water met weinig stromingDan is duiken rond Mahe een prima plek. Als u graag wat grotere vissen wilt zien, dan kunt u beter een aantal long range duiken maken. Walvishaaien kunt u spotten in de maand augustus. Deze inmense dieren moet u echt een keer gezien hebben! Ook de bijzondere kleine dieren en koralen vindt je er genoeg. Andere dieren die je tegen kunt komen onderwater zijn roggen, dolfijnen en diverse soorten zeeschildpadden.

Big Blue Divers

Big Blue Divers is een modern en goed uitgerust PADI 5* Gold Palm Resort. Het duikcentrum ligt aan het strand Beau Vallon Beach. Big Blue Divers biedt een individuele service in een ontspannen atmosfeer. U duikt altijd in kleine groepen. Big Blue Divers heeft meer dan 10 jaar duikervaring op de Seychellen! De specialteit van Big Blue Divers is een Creoolse barbecue op het strand na een paar overweldigende duiken.

De duikschool beschikt over twee boten, Marauder I en II. Marauder is een 8 meter open versie catamaran, met beschutting tegen de zon en aangedreven door twee 115 PK buitenboord motoren. Veiligheids en navigatie-uitrusting aan boord voldoet aan de internationale veiligheidsstandaards.

Marauder II is een 10 meter open versie catamaran, met beschutting tegen de zon, cabine met boordtoilet en aangedreven door twee 225PK buitenboord motoren. De veiligheids- en navigatie-uitrusting, inclusief GPS en Fishfinder aan boord voldoet aan de internationale veiligheidsstandaards.

Er is een wekelijks programma met dagelijks 2 duiken. Ook wordt er meestal enkele keren per week trips met 2 duiken naar de verder weg gelegen duikstekken georganiseerd. Een aanrader is de dagtrip met BBQ op een van de schitterende stranden, welke wekelijks wordt georganiseerd. Nachtduiken staat minimaal 1 keer per week op het programma.

De meest geliefde 2/3 duiken trips zijn op de duikplaatsen rond Malgache Bank, het eilandje Recife, en de duikplaatsen; Brissare Rocks, Dragons Teeth en het wrak van de tanker Ennerdale. Ook de dagtrips naar La Digue met duiken bij Marianne, de beroemde haaien- duikplaats zijn erg populair. Of de dagtrip naar Praslin met een bezoek aan het Vallee de Mai Nationaal Park met de vallei van de wereld beroemde Coco de Mer palmen met hun enorme dubbele kokosnoten, en duiken op ongerepte duikplaatsen zoals, Biter Rock, Blanchiseusse en Trompeuse Rocks.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn alleen geldig indien van tevoren gereserveerd bij Duikreizen.nl.

  • Pakket 5 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 160,-
  • Pakket 10 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 300,-
  • Pakket 15 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 425,-

Toeslagen dagexcursies

Bovenstaande toeslagen op het duikpakket worden ter plaatse betaalt, indien u besluit een dagtrip te maken:

  • BBQ in Bay Ternay Marine Park 34,-
  • BBQ op Therese Island 40,-
  • BBQ naar Silhouette Island 55,-
  • BBQ naar La Digue Island 89,-

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

  • Prijs Open Water Diver Cursus 399,-

De cursus is inclusief gebruik van standaard duikuitrusting, lesboek, duikerstabel, logboek en certificeringskosten!

Overige cursussen

  • PADI Advanced Open Water Diver Course 305,-

Alle duikcursussen van Big Blue Divers kunnen in het Nederlands gevolgd worden. Het Duikcentrum is dagelijks van 8 uur s morgens tot 5 uur s middags geopend.

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Tip: Informeer goed elke dag over de bijkomende kosten voor de door u geplande duiken!

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Tel: 0900-0977

Of stuur een email naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Villa de Roses 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail