Duikreis Seychellen met verlenging in Dubai Afbeelding Duikreis Seychellen met verlenging in Dubai
Duikreis Seychellen met verlenging in Dubai ****
Bestemming: La Digue - La Digue

Duikreis Seychellen met verlenging in Dubai

****

Welkom in twee werelden... Combineer gedurende deze bijzondere combinatiereis de schitterende archipel van 115 eilanden in de Indische Oceaan met twee nachten verlenging in het bruisende Dubai!

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Duikreis Seychellen, Sun Resort met 2 nachten verlenging in Dubai

Inclusief:

  • Vluchten per lijndienst van Emirates Airlines van Amsterdam via Dubai naar Mahe Island volgens onderstaand vliegschema.

  • 10 overnachtingen in een tweepersoonskamer in het Sun Resort o.b.v. logies en ontbijt.

  • Vlucht Mahe Island - Dubai volgens onderstaand vliegschema.

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in het Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers inclusief ontbijtbuffet.

  • luchthavenbelasting en toeslagen.

  • tranfers

Seychellen

Sun Resort Seychellen

Het Sun Resort is een gemoedelijk hotel met twintig kamers (met airco), op een paar minuten lopen van het prachtige Beau Vallon strand. De kamers zijn ingericht als appartement met een kitchenette, douche, WC en woonkamer. Het uitzicht van de kamers is op het zwembad. Hoewel het Sun Hotel kleinschalig is heeft het toch een eigen restaurant waar je typische creoolse gerechten kunt eten maar waar ook internationale gerechten worden geserveerd.

Alt

Duiken op de Seychellen

Duiken op de Seychellen staat op het verlanglijstje van elke duiker. Er is hier genoeg te zien onder water! Duikt u graag in rustig water met weinig stromingDan is duiken rond Mahe een prima plek. Als u graag wat grotere vissen wilt zien, dan kunt u beter een aantal long range duiken maken. Walvishaaien kunt u spotten in de maand augustus. Deze immense dieren moet u echt een keer gezien hebben! Ook de bijzondere kleine dieren en koralen vind je er genoeg. Andere dieren die u rond de Seychellen tegen kunt komen zijn roggen, dolfijnen en diverse soorten zeeschildpadden.

Alt

Underwater Centre Seychelles

Het Underwater Centre Seychelles is een erg goede duikschool onder Engelse leiding. Meerdere malen zijn ze uitgeroepen tot het duikcentrum van het jaar op de Seychellen. Het pakket dat wij aanbieden bestaat uit twee duiken per dag. Met de boot ga je in de ochtend op de dichtbijgelegen riffen duiken. In de middag maak je een duik op de verafgelegen riffen. Soms worden er ook dagtrips georganiseerd naar andere eilanden.

Dubai

Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers

Het Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers in Dubai beschikt over 268 kamers en suites met een panoramisch uitzicht op de stad. Alle kamers in het Sheraton Dubai Creek Hotel zijn uitgerust met airconditioning, een lcd-tv met premium kanalen, dvd-speler, telefoon, kluis, strijkijzer en strijkplank tafel, producten voor bad Shine voor Sheraton, koffie en thee machine en Wi-Fi internet.

Het Sheraton Dubai Creek Hotel staat bekend om zijn goede restaurants - Ashiana; Hatta; Vivaldi door Alfredo Russo; Creekside - Japans restaurant, biedt een breed scala aan gastronomische ervaringen en zelfs Chelsea Arms pub, de snackbar bij het zwembad en de lobby koffie.
Overige faciliteiten in het Sheraton Dubai Creek Hotel: Sheraton Fitness fitnessruimte, sauna, stoombad en massages, een buitenzwembad en een zwembad voor kinderen, 24-uurs receptie, roomservice, wasserij, stomerij, concierge service, vervoer van / naar de luchthaven, autoverhuur, gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi.

Vliegschema per Emirates Airlines:

EK 148 13AUG Amsterdam - Dubai 15:30 - 23:59

EK 705 14AUG Dubai - Mahe Island 02:05 - 06:45

EK 706 24AUG Mahe Island - Dubai 08:15 - 12:45

EK 149 26AUG Dubai - Amsterdam 14:55 - 20:00

(lokale tijden)

Prijs per persoon: 2349.-

Exclusief:

Reserveringskosten 18.- (eenmalig) Bijdrage Calamiteitenfonds Reizen 2,50

Optioneel:

Duikprogramma Underwater Centre Seychelles: Pakket van 10 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 360,- p.p.

Tip: Informeer goed elke dag over de bijkomende kosten voor de door u geplande duiken! Voor bepaalde duikstekken kan er ter plaatse een marine park fee gevraagd worden, een kleine bijdrage ter bescherming van het onderwaterleven.

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates Airlines. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien er onverhoopt geen beschikbaarheid meer is in deze boekingsklasse, kunnen wij u een reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Duikreis Seychellen met verlenging in Dubai 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail