Bernique Guest House Afbeelding Bernique Guest House
Bernique Guest House ***
Bestemming: La Digue - La Digue

Bernique Guest House

***

Op Le Digue eiland vindt u in een rustgevende omgeving het mooie Guest House Bernique. De creoolse architectuur en het parelwitte strand in de buurt van het Guest House, zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie zult hebben.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Bernique Guest House

Gelegen op het prachtige eiland La Digue vindt u het creoolse Guest House Bernique. De lokaal vervaardigde Takamaka meubels zorgen voor een warme en hartelijke sfeer. Een paar stappen verwijderd van Bernique Guest House ligt het prachtige witte zandstrand van La Passe. Het kleinschalig hotel heeft alles wat nodig is om uw vakantie onvergetelijk te maken.

Ligging

Het eiland La Digue ligt op ruim een uur met de boot van Mahe eiland af. Het Bernique Guest House ligt op een kilometer van de haven van La Digue af.

Faciliteiten

Het kleine Guest House beschikt over een aantal standaardkamers en een restaurant. In het restaurant kunt u onder het palmbladerendak genieten van creoolse specialiteiten tijdens het ontbijt en de lunch. Het Guest House biedt een was- en babysit service. Bij de receptie kunt u fietsen huren, snorkeltrips en boottochten boeken, wandelingen onder begeleiding van een gids bespreken en een ossenkar huren.

Standaardkamer

Alle standaardkamers in het Guest House hebben airconditioning. Daarnaast vindt u er een kingsize bed, plafond ventilator, koelkastje, badkamer en prive veranda.

Verzorging

U verblijft in het Bernique Guest House op basis van logies en ontbijt.

9-daagse reis inclusief:

  • retourvlucht Amsterdam - Mahe Island
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfer Mahe - La Digue Island
  • 6 nachten accommodatie in Bernique Guest House
  • ontbijt

16-daagse reis inclusief:

  • retourvlucht Amsterdam - Mahe Island
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfer Mahe - La Digue Island
  • 13 nachten accommodatie in Bernique Guest House
  • ontbijt

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Etihad Airways. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Etihad Airways mag u standaard 30 kg bagage meenemen.

Duiken

La Digue is het kleinste eiland van de Seychellen en heeft het hele jaar door prachtig weer en kristalhelder water, waardoor het de ideale bestemming is om te genieten van een aantal spectaculaire duiken. Adembenemende graniet hellingen en onderwater rotsformaties, met een overvloed aan kleurrijke vissoorten, maken het duiken in La Digue een must voor iedereen die het eiland komt bezoeken. Met ongeveer 20 duikplaatsen om uit te kiezen is er genoeg te zien, van kleurrijke Angelfish, papegaaivissen en octopussen tot Whitetip haaien, adelaarsroggen en schildpadden.

Azurra Pro Dive

We werken samen met Azzurra Pro Dive, gelegen in het centrum van La Digue bij Anse Reunion, op loopafstand van de meeste guesthouses. Het vriendelijke team van Azurra zal ervoor zorgen dat u het meeste uit uw La Digue duikervaring zult halen. Azzurra Pro Dive is een PADI -gecertificeerd duikcentrum met professioneel en vriendelijk personeel.

Azzurra Pro Dive biedt dagelijkse duik excursies, snorkelen en een scala aan duikcursussen van de absolute beginner tot de gecertificeerde duiker. Het ervaren team zal u veilig door de prachtige onderwaterwereld van La Digue leiden: geniet van de verbazingwekkende granieten hellingen en rotsformaties, ervaar de sensatie van het duiken onder de scholen van kleurrijke vissen en rifhaaien en ontdek de natuurlijke onderwater schoonheid van La Digue en haar bloeiende zeeleven.

Nooit gedoken of wilt u uw duikvaardigheden verder uitbreiden Azzurra Pro Dive is er trots op dat zij u een groot aanbod van cursussen kunnen aanbieden van de internationale duikorganisatie PADI - s werelds grootste en meest gerenommeerde duikvereniging. Voor de complete beginner is een introductieduik een geweldige manier om de sensatie van het duiken onderwater te ervaren. Wie op zoek is naar meer, kan zich aanmelden voor de Open Water cursus, waarna je een certificaat krijgt om overal in de wereld te kunnen duiken! Voor de gecertificeerde duikers, op zoek naar meer kennis of vaardigheden, worden speciale cursussen aangeboden, waaronder onderwaterfotografie, navigatie en nachtduiken.

De duikschool is elke dag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Ochtend excursies vertrekken om 9.30 uur vanaf de duikschool en komen terug rond 13.30 uur. De middagduik vertrekt om 14.30 uur en komt terug om 16.00 uur.

Alle duiken worden gedaan vanaf het Azzurra Pro Dive SeaCat 3, een 8 meter lange catamaran uitgerust met radio, zwemvesten, GPS-navigatie en noodzuurstof. De boot kan tot maximaal 12 passagiers en bemanningsleden meenemen.

Prijzen duikpakketten

U heeft de keuze uit de volgende duikpakketten, te reserveren via het opmerkingveld tijdens het boekingsproces of bij telefonische bevestiging van een van onze medewerkers:

Duikpakketten exclusief duikuitrusting:

  • Pakket 6 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 252,-
  • Pakket 10 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 380,-

Duikpakketten inclusief de huur van duikuitrusting:

  • Pakket 6 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 282,-
  • Pakket 10 bootduiken incl. fles, lucht, lood: 420,-
  • Pakket 20 bootduiken incl. fles, lucht, lood en duikuitrusting: 700,-

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 3 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

  • Prijs Open Water Diver Cursus 450,-

Deze cursus is inclusief gebruik van lesboek en certificeringkosten!

Overige cursussen

  • PADI Advanced Open Water Diver Course 340,-

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikstekken

Anse Marron Rocks

Een indrukwekkend koraalrif die is uitgegroeid tot het jachtgebied van verschillende kleine rifhaaien. Het einde van het rif heeft een reeks interessante grotten en doorgangen waar je een diversiteit van de schuwere vissoorten tegenkomt.

Ave Maria

Een van de betere bekende duikplekken is een reeks van enorme granieten rotsblokken rondom het eiland die naar beneden vallen in dramatische verticale wanden en doorgangen. De reeks van beschermde geulen en baaien zijn de thuisbasis van een vruchtbare vispopulatie waaronder pijlstaartroggen, adelaarsroggen, Napoleon lipvis en rifhaaien en worden ook bezocht door schildpadden.

Channel Rocks

Deze rotsen zijn gelegen tussen Praslin en La Digue en een magneet voor vissen en ongewervelden. Een reeks van interessante geulen en gaten bieden voldoende beschutting om niet alleen de scholen van kleinere rifvissen te beschermen, maar ook de grotere groupers en snappers.

Round Island

De zachte stroming langs de kant van het eiland trekken een aantal gigantische pijlstaartroggen en Nutrice haai aan. Humphead Papegaaivissen glijden voorbij, onbezorgd door de aanwezigheid van duikers.

White Bank

Deze reeks van rotsen is de verzamelplaats voor scholen van Unicornfish, Jack, Snappers en Bat-vis. In de spleten en tunnels vindt u kreeft, octopus, schorpioen vissen, Humpnose papegaaivissen en wit tip haaien.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Tel: 0900-0977

Of stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bernique Guest House 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail