Leren Duiken Madeira incl PADI Open Water Duikcursus Afbeelding Leren Duiken Madeira incl PADI Open Water Duikcursus
Leren Duiken Madeira incl PADI Open Water Duikcursus ***
Bestemming: Madeira - Duiken Madeira

Leren Duiken Madeira incl PADI Open Water Duikcursus

***

Madeira is niet alleen een prachtige duikbestemming voor duikers met brevet, maar juist ook ideaal voor iedereen die graag een duikbrevet wil behalen. Altijd al uw duikbrevet willen behalenWacht niet langer en maak die droom waar op het mooie en gemoedelijke Madeira! De duikomstandigheden zijn hier perfect voor een duikcursus.

Hotel o.b.v. Logies



Leren Duiken Madeira inclusief PADI Open Water Duikcursus

Madeira is niet alleen een prachtige duikbestemming voor duikers met brevet, maar juist ook ideaal voor iedereen die graag een duikbrevet wil behalen. Altijd al uw duikbrevet willen behalenWacht niet langer en maak die droom waar op het mooie en gemoedelijke Madeira! De duikomstandigheden zijn hier perfect voor een duikcursus.

Accommodatie

U verblijft in een hotel of appartement in de omgeving van de duikschool. Enkele voorbeelden van accommodaties waar u kunt verblijven:

Cais da Oliveira Hotel

Hotel Cais da Oliveira is een prachtig 3-sterrenhotel gebouwd op een klif direct aan de zee. Het hotel heeft een rustige ligging en beschikt over de meest adembenemende uitzichten. Het hotel beschikt over een zwembad met een zonneterras. Voor het ontbijt kun je terecht in het restaurant en voor een drankje met medevakantiegangers kun je terecht bij de beachbar. Het hotel heeft een rustige ligging en ligt ca. 100 m van het strand en het duikcentrum. Het centrum van Canico de Baixo met leuke restaurantjes en winkeltjes is op ca. 200 m afstand.

Faciliteiten

Hotel Cais da Oliveira beschikt over 66 kamers, verspreid over 6 verdiepingen. Er is WiFi beschikbaar in de openbare ruimtes, tv-ruimte, binnenzwembad, zonneterras, zwembad, ligbedden (handdoeken en parasols). Verder beschikt het complex over een wellness centrum met sauna, fitness, bubbelbad en Turks bad

Royal Orchid

Royal Orchid Aparthotel Het Royal Orchid Aparthotel ligt op 3 minuten lopen van het strand en kijkt uit op de Atlantische Oceaan, heeft een eigen toegang tot de oceaan en beschikt over 2 zwembaden en een wellnesscentrum. Er rijdt 3 keer per dag een gratis pendeldienst naar Funchal. De kamers, studios en suites van Hotel Royal Orchid zijn modern ingericht en zijn voorzien van een lcd-tv en airconditioning. Ze hebben een kitchenette en een eigen badkamer met een fohn. Het heerlijk lichte Restaurant Royal Orchid serveert zowel regionale als internationale gerechten, waaronder versgevangen vis en mals rundvlees. In bar Aloe wordt Madeirawijn geschonken.

U kunt niet alleen gebruik maken van het verwarmde binnen- en buitenzwembad, maar u kunt ook genieten van massages of van de sauna en het stoombad in de Nautilus Health Club. Ligstoelen, parasols en douches zijn beschikbaar op het zonneterras, dat uitkijkt op de Canico-baai. Hotel Royal Orchid bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Funchal, de golfbaan Palheiro en de golfbaan Santo da Serra. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid en verhuurt autos en fietsen. Tijdens uw verblijf in Hotel Royal Orchid kunt u gebruikmaken van alle diensten en faciliteiten van het naastgelegen Hotel Roca Mar.

Duikschool Atalaia Diving Center

Het Atalaia Diving Center bevindt zich direct aan de kust, waar de golven van het 'unterwater natural Park' van Madeira het land oprollen en heeft misschien wel het beste huisrif van Madeira. De duikschool is opgericht in 1988 door Joe Klenk, een van de eerste duikers die de onderwaterwereld van Madeira verkende. Marco Klenk heeft het in 2016 van zijn vader overgenomen en samen met Sasha Hartmann leidt hij nu het onlangs gerenoveerde duikcentrum. Het team biedt duiken in kleine groepje aan met het grootst mogelijke comfort, individuele aandacht en goede duikopleidingen. Natuurlijk is er meer dan voldoende ruimte voor gezelligheid. Het duikcentrum heeft een zwembad voor duikopleidingen en Discover Scuba Diving sessies evenals direct toegang tot 6 geweldige duikstekken recht voor de deur. Atalaia heeft top gecertificeerde duikinstructeurs en de uitrusting is van hoge kwaliteit.

Het Atalaia Diving center is CMAS/IAC and PADI gecertificeerd en is ideaal voor opleidingen van beginners tot aan dive master. Het maakt niet uit of je nu duikt op de Canyon, Moray's Wall, in de Cave of de Blue Hole, er altijd iets nieuws om te ontdekken. Bootduiken in het nabijgelegen Underwater Marine Park Garajau met grote groupers zijn onderdeel van het programma. Op verzoek is het ook mogelijk om zelfstandig in buddy-paar te duiken evenals het maken van nachtduiken.

Het absolute hoogtepunt is zonder twijfel de dagtrip per catamaran naar het Underwater Marine Park van Desertas eiland, inclusief een duik, catering en drankjes terwijl u onderweg dolfijnen en walvissen kan spotten.

Tijdens uw bezoek aan het duikcentrum wordt er gevraagd om uw duikbrevet(ten), logboek en medische keuring. Het huren van uitrusting is mogelijk; het duikcentrum is uitgerust met 20 complete uitrustingen. Het apparatuur is grotendeels nieuw en wordt goed onderhouden.

Een 8-daagse duikreis naar Madeira inclusief:

  • Retourvluchten vanuit Amsterdam naar Funchal
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven - accommodatie v.v.
  • 7 nachten verblijf in een studio o.b.v. logies ontbijt in de buurt van de duikschool in Madeira
  • Verzorging: logies & ontbijt
  • PADI Open Water duikcursus
  • Gebruik benodigde duikuitrusting
  • Certificatie

Exclusief

  • Ruimbagage
  • Evt. verzekeringen en upgrades/extras
  • Toeristenbelasting (ter plaatse aan de hotelier te voldoen, ca. 1,- p.p.p.d.)
  • Bijdrage aan het natuurreservaat 10.- euro eenmalig
  • Boeken t.w.v. 49 euro

Belangrijk

Om deel te mogen nemen aan de Open Water cursus dient u in het bezit te zijn van een geldige duikkeuring (sportmedisch onderzoek). Wij raden u aan deze keuring te laten uitvoeren voordat u op vakantie gaat om teleurstelling ter plaatse te voorkomen.

Vluchtinformatie

De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. De vluchten worden veelal uitgevoerd met vertrek vanaf Amsterdam en door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of wenst u te vertrekken vanaf een andere luchthaven dan Schiphol Amsterdam, dan zoeken wij graag de mogelijkheden voor u uit.

Beschikbaarheid

Als de accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij u een vergelijkbaar goed gewaardeerd alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Uw reservering is echter altijd op aanvraag tot deze schriftelijk of telefonisch bevestigd is door een van onze medewerkers. Indien er op de door u gewenste reisdatum geen beschikbaarheid is, bieden we u, indien mogelijk, altijd een alternatief.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leren Duiken Madeira incl PADI Open Water Duikcursus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail