Hotel Galomar Afbeelding Hotel Galomar
Hotel Galomar ***
Bestemming: Madeira - Canico de Baixo

Hotel Galomar

***

Het mooie 3 sterren Galo Resort hotel Galomar ligt op een klif direct aan zee. Het resort deelt de lokatie met het 4 sterren Galo Resort hotel Galosol. Het hotel beschikt over 3 zwembaden, een zee platform die te bereiken is via de trap of lift, fitnessruimte en spa & welness. Alles wat u nodig heeft om een geslaagde vakantie op het prachtige eiland Madeira.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Hotel Galomar

Hotel Galomar heeft een prachtige liggen bovenop een klif bij Ponta DOliveira in Canico. U heeft vanaf het hotel een schitterend uizicht over de baai en Atlantische Oceaan. Via een trap of lift kunt u bij de zee komen en het hotel beschikt over 2 buiten- en een binnenzwembad. Door de fantastische liggen en scala aan activiteiten zal uw verblijf in Hotel Galomar een geweldige ervaring zijn.

Ligging

Gelegen op een klif bij het plaatsje Canico, waardoor u een wijds uitzicht heeft over de Atlantische Oceaan. Het centrum ligt op 3 kilometer van het hotel. De luchthaven van Madeira bevindt zich op 8 kilometer van Hotel Galomar.

Faciliteiten

Het Galosol hotel ligt direct naast hotel Galomar waardoor u een brede keuze heeft aan activiteiten tijdens uw verblijf op Madeira. U vindt op het complex een 24-uurs receptie, 4 restaurants, 3 bars, vergaderruimte, fitness ruimte, Spa & welness faciliteiten waaronder de beroemde Ayurveda spa behandeling, 3 zwembaden, duikcentrum, zonneterras met ligbedden, kinderspeelplaats en autoverhuur.

Kamers

Kamer met tuinzicht

De kamers met tuinzicht zijn knusse kamers voorzien van een tweepersoosnbed, of twee aparte bedden, en suite badkamer, bureau haardroger, TV, telefoon en kluisje. Vanuit de kamer heeft u uitzicht op de prachtige tuin van het complex.

Kamer met gedeeltelijk zeezicht

De faciliteiten van dit type kamer zijn gelijk als de kamers met tuinzicht. De kamers met gedeeltelijk zeezicht hebben een balkon vanaf waar u een schilderachtig uitzicht heeft over de omgeving.

Kamer met zeezicht

De faciliteiten van dit type kamer zijn gelijk als de kamers met tuinzicht. Vanaf het balkon heeft u een geweldig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Verzorging

U verblijft op basis van logies en ontbijt.

8 dagen inclusief

  • Retourvlucht Amsterdam - Funchal
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfer luchthaven - hotel v.v.
  • 7 nachten accommodatie in hotel Galomar

15 dagen inclusief

  • Retourvlucht Amsterdam - Funchal
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfer luchthaven - hotel v.v.
  • 14 nachten accommodatie in hotel Galomar

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van TAP Portugal. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij TAP Portugal mag u standaard 23kg bagage meenemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Galomar 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail