Vier Eilanden Tour Afbeelding Vier Eilanden Tour
Vier Eilanden Tour ***
Bestemming: Azoren - Azoren Eilandhoppen

Vier Eilanden Tour

***

Deze reis voert langs 4 van de 9 eilanden van de Azoren. De reis begint op het hoofdeiland Sao Miguel en eindigt via Terceira en Faial op Pico.De reis laat u alle hoogtepunten van de eilanden en de onderlinge verscheidenheid zien.

Rondreis o.b.v. Volgens programmaVier Eilanden Tour

Sao Miguel - Terceira - Faial - Pico 11 dagen / 10 nachten

Dag 1 Amsterdam - Sao Miguel

Na aankomst op de luchthaven Ponta Delgada op het eiland Sao Miquel wordt u naar uw hotel gebracht.

Overnachting in hotel Vila Nova (O)

Dag 2 Sao Miguel

Vandaag bezoekt u de Sete Cidades meren. De route voert via een bergweg waar u een mooi uitzicht heeft over het vlakke gedeelte van het eiland. Er word een stop gemaakt bij Vista do Rei Belvedere. Op de terugweg bezoekt u een ananas plantage. De rest van de middag ter vrije besteding.

Overnachting in hotel Vila Nova (O)

Dag 3 Sao Miguel

Vertrek vanuit Ponta Delgada naar Furnas via het zuiden. Onderweg een stop in Vila Francado Campo. Na het bezoeken van dit dorp komen we aan in de Furnas vallei. U bezoekt de botanische tuin waar u in de gelegenheid bent om een duik het natuurlijke hete water zwembad en de warmwaterbronnen te nemen.(Lunch inbegrepen).Daarna keren we langs de noordkust en wordt een theeplantage bezocht en de stad Ribeira Grande.

Overnachting in hotel Vila Nova (O)

Dag 4 Sao Miguel

Een dag ter vrije besteding u kunt eventueel op eigen gelegenheid de volgende uitstapjes maken.

Stratovulkanen

Op Sao Miguel zijn 3 vulkanen te bezichtigen, namelijk de Sete Cidades, Fogo en Furnas. Bij deze vulkanen horen tevens caldeiras, prachtige groen blauwe hete bronnen. Bij Furnas worden deze bronnen gebruikt als natuurlijk keuken, voor heerlijke traditionele gerechten die je het water in de mond zullen laten lopen!

Ponta Delgada

De grootste stad van de Azoren is absoluut het bezichtigen waard. De stad heeft een veelzijdige mix van historische en moderne gebouwen. Ook het uitgaansleven is zeker de moeite waard.

Paleis Sant Ana

Dit paleis in gebouwd in de 19e eeuw en is met de prachtige tuinen een bezienswaardigheid die je niet wilt missen tijdens de vakantie in de Azoren.

Overnachting in hotel Vila Nova (O)

Dag 5 Sao Miguel - Terceira

Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Terceira. Aansluitend een transfer naar het hotel.

Overnachting in hotel Angra (O)

Dag 6 Terceira

De ochtend heeft u ter vrije besteding. In de middag staat een tour naar de Algar do Carvao(alleen in de zomer)op het programma. Vervolgens gaat u langs Cabrito waarna u aankomt in Biscoitos.Daar brengt u een bezoek het wijnmuseum en de natuurlijke zwembaden. Op de terugreis gaat u langs de dorpen Doze Ribeiras en Sao Mateus naar Angra. De stad Angra do Heroismo is geclassificeerd door de UNESCO als werelderfgoed.

Overnachting in hotel Angra (O)

Dag 7 Terceira - Faial

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Faial. Na aankomst wordt u naar het hotel gebracht.

Overnachting in hotel Faial (O)

Dag 8 Failal - Pico - Failal

Vandaag maken we een uitstap naar het eiland Pico. Transfer naar de haven voor de boot naar het eiland Pico. Deze tocht duurt circa 30 minuten. U blijft de gehele dag in Pico waar we vanuit Madalena via de noordkust in de richting van Cachorro en Lajido gaan. Vanuit daar gaat u door naar S. Roque en brengen daar een bezoek aan de Walvisvaarders museum en de natuurlijke zwembaden. U gaat verder langs een bergweg naar het meer van Capitao op 900m. U maakt een korte stop bij Lajes en bezoekt het Walvisvaart Museum. Na de lunch (niet inbegrepen)gaat u langs de zuidkust met een korte stop bij Misterios de Sao Joao door naar Sao Mateus om de kerk te bezoeken. De route wordt vervolgd richting Criacao Velha waar de Picos wijngaarden zijn gelegen. Deze wijngaarden zijn UNESCO werelderfgoed sinds 2004. U keert terug naar Madalena. voor de boot terug naar Faial.

Overnachting in hotel Angra (O)

Dag 9 Faial

Dagtour Faial. U vertrekt richting van Espalamaca via een bergweg, met uitzicht op de vallei van Flamengos, naar Caldeira, het hoogste punt van het eiland. Vervolgens reist u verder naar het noorden naar Capelinhos waar de sporen van de laatste vulkaanuitbarsting op de Azoren in 1957 kunt waarnemen.

Overnachting in hotel Angra (O)

Dag 10 Faial

Deze dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid uitstapjes maken over het eiland. Het eiland Faial heeft nog steeds een nauwe band met de zee. Horta is een belangrijk centrum voor het spotten van walvissen, om te zwemmen met dolfijnen, te duiken en boottochten te maken. U kunt de kanalen tussen de eilanden oversteken in walvisboten of gehuurde kajaks. Zeilen, windsurfen, roeien en surfen zijn andere watersporten die u op verschillende plaatsen op het eiland kunt beoefenen. Tientallen kilometers lange wandelpaden lopen door het bergachtige binnenland van het eiland. Het kustgebied leent zich uitstekend voor onvergetelijke wandel- of fietstochten. Voor wie houdt van sporten met meer adrenaline zijn er routes voor mountainbikes en 4x4.

Overnachting in hotel Angra (O)

Dag 11 Horta - Amsterdam

Vandaag is uw vakantie ten einde en word u opgehaald om terug te gaan naar de luchthaven.

Inclusief

 • Vluchten volgens programma

 • 10 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt.

 • Aankomst en vertrek transfers tussen luchthaven of haven en accommodatie volgens programma.

 • tour Sete Cidades met Engels sprekende gids

 • Dagtour Furnas met Engels sprekende gids

 • Entree tot het Terra Nostra Botanische Tuin gedurende de volledige dag tour naar Furnas.

 • Entree bij het ??waarnemings- en onderzoekscentrum van Furnas

 • Lunch van cozido gedurende de volledige dag rit naar Furnas

 • tour Terceira met Engels sprekende gids.

 • Entree bij de vulkanische grot Algar do Carvao

 • Dagtour Pico met Engels sprekende chauffeur (zonder gids)

 • Entree tot beide musea`s of 1 museum en de vulkanische grot van Gruta das Torres gedurende dagtour Pico

 • Dagtour Faial met Engels sprekende chauffeur (zonder gids)

 • Entree naar de Interpretatie Centrum van vulkaanuitbarstingen

 • Entree tot de Walvisvaart Factory van Porto Pim

 • Symbolische bijdrage aan de sociale en milieu-instellingen: Rabo de Peixe Sabe Sonhar & Life Priolo: 1 euro

 • Binnenlandse vluchten

 • Boottickets

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven

 • Lokale gids op de eilanden Flores,Faial en Pico

 • Tips

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijndienstvluchten.Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat wij iets vastleggen.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Vier Eilanden Tour 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail