12 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Natuur en Cultuur Afbeelding 12 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Natuur en Cultuur
12 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Natuur en Cultuur
Bestemming: Azoren - Azoren Eilandhoppen

12 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Natuur en Cultuur


De Azoren, wat zijn ze mooi! Tijdens deze 12-daagse rondreis laten de vier eilanden ongetwijfeld een goede indruk achter. De archipel kenmerkt zich door haar vulkanische heden en verleden wat resulteert in prachtige kratermeren, oude lavagrotten, borrelende geisers en bovenal een zeer vruchtbare grond. Hierdoor zijn de eilanden begroeid met de meest bijzondere flora waaronder hortensias, glooiende groene heuvels,...

Rondreis o.b.v. Volgens programmaAlgemeen

 • Individuele rondreis
 • Reisduur is 12 dagen (11 nachten)
 • Fly Drive eilandhoppen

Dagprogramma

Dag 1: Pico Aankomst op Pico en per huurauto naar het overnachtingshotel, hotel Caravelas of gelijkwaardig.

Dag 2: Pico Pico staat bekend vanwege haar indrukwekkende berg Ponta do Pico. Sportievelingen maken een georganiseerde wandeltocht naar de top. Liever dichter bij de grondHet landschap laat veel vulkanische vormen zien, zoals oude lavastromen en grotten. Hierdoor is de grond erg vruchtbaar en doen wijngaarden het goed. Schuif aan in een gezellige bar om de trots van het eiland te proeven. Maak ook kennis met de walvisindustrie. Er zijn diverse musea te vinden die uitleg geven over de geschiedenis en hedendaagse benadering van de walvissen.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 3: Pico - Faial Rijd naar de haven van Pico om de bootoversteek te maken naar Faial. Per huurauto naar het overnachtingshotel Faial Resort of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 4: Faial Het eiland Faial heeft een gevarieerd landschap. Stippel een mooie route uit en maak kennis met de azuurblauwe baaien en de internationale jachthaven. Maar ook met de kleine witte huisjes, de windmolens en de blauwe hortensias.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 5: Faial - Sao Jorge Vertrek richting de haven van Faial, lever de huurauto weer in en stap op de boot naar Sao Jorge. Overnachting in hotel Sao Jorge Garden of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 6: 7 - Sao Jorge Steile rotswanden, kliffen en fajas. Sao Jorge is een langgerekt en ruig eiland met aan de kust meer dan 40 fajas;kleine landtongen ontstaan door grondverzakkingen of door lavast-romen. Wandelschoenen aan en trotseer ze! Rijd vervolgens door naar Sao Joao. Deze regio staat bekend vanwege de Sao Jorge kaas.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 8: Sao Jorge - Sao Miguel Vlieg door naar het hoofdeiland, Sao Miguel en rijd door naar hotel Royal Garden of gelijkwaardig.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 9: 11 - Sao Miguel Start in de hoofdstad Ponta Delgada met haar gezellige horeca rondom de haven. Door naar de kratermeren zoals Sete Cidades en Lagoa do Fogo. Of rijd in een keer naar de ruige oostkust van Nordeste. Natuurlijk is een bezoek aan de Azoren pas compleet na een kennismaking met het rijke onderwaterleven. Boek een walvisspotexcursie en ga onder professionele begeleiding de zee op. Verrekijker erbij en spot de eerste dolfijn of walvis.

Verzorging: Logies ontbijt

Dag 12: Sao Miguel Lever de huurauto weer in om vervolgens terug te vliegen naar Nederland.

Verzorging: Logies ontbijt

Extra Info

Inclusief

 • Luchthavenbelasting
 • Vlucht Amsterdam-Pico en Sao Miguel-Amsterdam met TUIfly
 • Binnenlandse vlucht Sao Jorge-Sao Miguel
 • Boottochten Pico-Faial en Faial-Sao Jorge
 • 11 nachten in genoemde hotels of gelijkwaardig
 • 11 etmalen autohuur categorie Small
 • Maaltijden volgens beschrijving (o=ontbijt, l=lunch, d=diner)

Optioneel

Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid. Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bijkomende kosten/Exclusief

 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Huur GPS-systeem
 • Evt. aanschaf van een routekaart

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

12 dagen Fly Drive Eilandhoppen Azoren Natuur en Cultuur 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail