Liveboard Noordpoolgebied Ortelius Liveaboard
Bestemming: Duikvakantie Noordpoolgebied - Liveboard Noordpoolgebied

Liveboard Noordpoolgebied Ortelius Liveaboard


Ontdek de Magie van het Noordpoolgebied met de Ortelius LiveaboardDe 91m lange Ortelius werd origineel gebouwd als Russisch onderzoeksvaartuig, maar ontdekt de Poolgebieden nu tussen mei en september. Arctische duikvakanties brengen een bezoek aan North Spitsbergen, waarbij er een variatie aan duiken is zoals kustduiken, zodiac duiken en wrakduiken. De duiken zullen in relatief ondiep water (10-20m) plaatsvinden, maar duikers krijgen de fantastische mogelijkheid om naast of onder ijsschotsen te duiken. Duikers zullen hun ogen niet alleen uitkijken door de veranderende kleuren van het zonlicht, zeewater en de geweldige ijsformaties, maar zullen hier ook kreeften, krabben en zee-egels zien. Daarnaast krijgen ze in Spitsbergen de kans om met zeeleeuwen te duiken. Het doel is om 1-2 duiken per dag te maken, maar dit hangt af van de lokale ijs- en weersomstandigheden. De Ortelius cruise kan maximaal 116 personen onderbrengen, maar de duikgroepen bestaan maximaal uit 24 personen.

De Ortelius heeft de keuze uit 53 verschillende soorten cabines met eigen douche, toilet, bureau, stoel, flatscreen TV, telefoon, haardroger en genoeg opbergruimte. De deluxe en superieure cabines hebben daarnaast ook een sofa, koelkast en en faciliteiten om koffie en thee te maken. De Ortelius wordt bemand door een ervaren team van 22 personen.

Ontdek de Magie van het Noordpoolgebied met de Ortelius Liveaboard

Welkom aan boord van de Ortelius, een majestueus schip dat oorspronkelijk diende als Russisch onderzoeksvaartuig en nu de wonderen van het Noordpoolgebied onthult. Tussen mei en september vaart de 91 meter lange Ortelius door deze betoverende regio, en biedt een unieke ervaring aan avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke duikvakantie.

Arctische duikavonturen komen tot leven tijdens onze expedities naar North Spitsbergen, een gebied doordrenkt van mystiek en schoonheid. Hier worden duikers getrakteerd op een scala aan duikervaringen, variërend van kustduiken en zodiacduiken tot opwindende wrakduiken. Onder leiding van ervaren gidsen zullen duikers de kans krijgen om te verkennen in relatief ondiepe wateren, meestal tussen de 10 en 20 meter diep, en zelfs de adembenemende mogelijkheid om onder of naast ijsschotsen te duiken te ervaren.

De onderwaterwereld van het Noordpoolgebied is een wonderbaarlijke omgeving, waar duikers worden omringd door een betoverend spel van veranderende kleuren, veroorzaakt door het zonlicht dat door het ijs filtert en wordt weerkaatst door de kristalheldere wateren. Het is een wereld waar kreeften, krabben en zee-egels thuis zijn, en waar duikers oog in oog kunnen komen te staan met de gracieuze zeeleeuwen die deze wateren hun speeltuin noemen.

Aan boord van de Ortelius staat veiligheid voorop. Ons ervaren team van 22 personeelsleden zorgt ervoor dat elke duikervaring zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd, rekening houdend met de lokale ijs- en weersomstandigheden. Met het oog op comfort en gemak bieden we een verscheidenheid aan cabines aan, elk uitgerust met een eigen douche, toilet, bureau, stoel, flatscreen TV, telefoon, haardroger en voldoende opbergruimte.

Voor degenen die op zoek zijn naar extra luxe, bieden onze deluxe en superieure cabines extra voorzieningen zoals een sofa, koelkast en faciliteiten om koffie en thee te zetten, zodat u na een dag vol avontuur kunt ontspannen en genieten van het comfort van thuis, omgeven door de ongerepte schoonheid van het Noordpoolgebied.

Met een capaciteit voor maximaal 116 passagiers, maar met duikgroepen die beperkt blijven tot maximaal 24 personen, garandeert de Ortelius een intieme en exclusieve ervaring, waar elke duiker de kans krijgt om zich onder te dompelen in de wonderen van het Noordpoolgebied.

Of u nu een doorgewinterde duiker bent of net begint aan uw onderwateravontuur, de Ortelius biedt een unieke kans om de verborgen schatten van het Noordpoolgebied te ontdekken, en om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Stap aan boord en laat u betoveren door de magie van de poolcirkel.
E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail