Pomene Bay Lodge Afbeelding Pomene Bay Lodge
Pomene Bay Lodge ***
Bestemming: Duikvakantie Mozambique - Pomene

Pomene Bay Lodge

***

Pomene is een prachtige plaats in Mozambique, het wordt ook wel het juweel van Mozambique genoemd. Pomene Bay Lodge bestaat uit verzorgde (water)chalets en ligt aan de mooiste kust van Mozambique. Een ideale bestemming voor ontdekking van het onderwaterleven!

Bungalow o.b.v. VolpensionPomene Bay Lodge

Pomene is een prachtige plaats in Mozambique, het wordt ook wel het juweel van Mozambique genoemd. Pomene Bay Lodge bestaat uit verzorgde (water)chalets en ligt aan de mooiste kust van Mozambique. Een ideale bestemming voor ontdekking van het onderwaterleven!

Ligging

Direct aan het strand. Pomene Lodge ligt op een erg rustig en vrij afgelegen schiereiland. Aan een zijde ligt de Indische Oceaan, aan de andere zijde de kristalheldere mangrovelagune. Inhambane ligt op ca. 120 km afstand. Transfer over land is inbegrepen.

Faciliteiten

Receptie, bar met uitzicht over de lagune, 1 restaurant binnen en 1 restaurant buiten op de veranda, spelletjes en een tv-ruimte en een groot zwembad. Tevens is er een klein winkeltje dat basis-benodigdheden verkoopt. De elektriciteit in Pomene is afkomstig van een generator, en deze wordt 's nachts afgezet. Er is 's nachts wel licht, afkomstig van een reserve-generator.

Chalets

De chalets ademen een sfeer van 'terug naar de natuur' doordat ze uit hout en riet zijn opgetrokken. U verblijft in een Den-Cabin, een 1-kamer chalet. De Den-Cabin zijn voor 2 personen en hebben een badkamer met douche en toilet (neem wel zelf uw handdoek mee). Indien u graag in een water-chalet wilt verblijven is dit mogelijk, vraag ernaar op onze reserveringafdeling.

Verzorging

Tijdens een verblijf in Pomene Bay Lodge in een Den-Cabin, is het verblijf o.b.v. volpension. Dit houdt in alle maaltijden (ontbijt-lunch-diner) en koffie en thee. Bij een verblijf in een water-chalet is het verblijf o.b.v. halfpension (ontbijt-diner).

Vluchten

De vluchten naar Mozambique worden uitgevoerd door lijndiensten. Wij maken vnl. gebruik van KLM of South African Airways naar Johannesburg (zuid-Afrika). Van daaruit vindt een vlucht plaats van Johannesburg naar Maputo of Inhambane. Doordat de vluchten naar Inhambane en/of Maputo niet dagelijks gaan en in de ochtend en middag worden uitgevoerd, is het mogelijk dat de eerste nacht plaats vind in Johannesburg. De prijzen op de website zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u altijd voor een passend alternatief aanbieden. Het kan zijn dat hierdoor de prijs veranderd.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Pomene Bay Lodge 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail