Carolines Resort Afbeelding Carolines Resort
Carolines Resort ***
Bestemming: Palau - Koror, Palau

Carolines Resort

***

Het Carolines Resort is een uniek resort in Palau. Geniet van je eigen prive bungalow die geinspireerd is door Palaus eeuwenoude architectuur en voorzien is van alle gemakken voor de verfijnde reiziger. Het Carolines Resort is rustig gelegen op een heuvel, vanwaar u kunt genieten van een fascinerend uitzicht over de Filipijnenzee zee.

Hotel o.b.v. Volgens programmaCarolines Resort

Het Carolines Resort is een uniek resort in Palau. Geniet van je eigen prive bungalow die geinspireerd is door Palaus eeuwenoude architectuur en voorzien is van alle gemakken voor de verfijnde reiziger. Het Carolines Resort is rustig gelegen op een heuvel, vanwaar u kunt genieten van een fascinerend uitzicht over de Filipijnenzee zee.

Ligging

OP het eiland Palau, in een natuurrijke omgeving op een heuvel. In de avond kunt u vanaf uw prive-terras genieten van de ondergaande zon!

Faciliteiten

Er wordt veel moeite gedaan om het de gasten naar de zin te maken en allerlei excursies kunnen worden verzorgd o.a. kayakken, sportvissen en lokale tours. De gasten hebben toegang tot het enige prive strand in Koror bij het Palau Pacific Resort. Ook het zwembad, tennisbanen en fitness centrum liggen vlakbij. Op korte afstand rijden liggen allerlei restaurants waar je kunt genieten van Japanse, Chinese, Italiaanse, Amerikaanse, Thaise, Koreaanse en Mexicaanse maaltijden. Het ontbijt kun je in het resort gebruiken.

Kamers

Er zijn 7 met de hand bewerkte bungalows. De vormgeving is gebaseerd op traditionele Palause architectuur en er zijn lokale materialen gebruikt zoals bamboe, mahogany en mangrove. Elke bungalow beschikt over een prive balkon, kabel TV/VCR, koelkast, minibar, volledig ingerichte prive badkamer, airco en zeezicht met een magnifiek uitzicht over Palaus Rock Islands.

Duiken

Bij de reissom is het pakket van 5 dagen bootduiken, 2 duiken per dag incl. fles/lucht/lood/boot/lunch/drankjes/gids/transfers bij Fish n Fins inbegrepen. Voor dit duikpakket dient u in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet. Heeft u langer dan 3 maanden niet gedoken dan zult u ter plaatse een checkdive moeten doen.

Fish&Fins

De duikschool Fish n Fins is een prettige, complete PADI duikbasis met snelle boten en een zeer persoonlijke service. De basis is gelegen naast het Landmark Marina Hotel op Medalaii Hamlet in Koror. Ze bereiken de beste duikstekken in de omgeving tijdens de dagtochten. Alle apparatuur is te huur. Ook zijn er excursies naar Jellyfish lake. Voor beginners raden we dit gebied niet aan, al zijn er wel cursussen mogelijk. Het lijkt ons weinig zinvol naar een duikgebied van deze klasse te gaan zonder enige duikervaring. Je kunt dan alleen op de gemakkelijkste plaatsen duiken en zou missen waar het hier eigenlijk om gaat. Daarnaast zijn het veel stromingsduiken die gemaakt worden en dat vereist toch enige ervaring, aangezien de stroming rond Palau aanzienlijk is. Enkele schitterende duikplekken die je zeker gezien moet hebben zijn The Blue Corner, The Blue Holes, Big Drop Off, Turtle Wall en Virgin Hole. Ze bieden ook allerlei landexcursies aan, email en internet en er is een professioneel fotozaakje.

Weer & seizoen Er wordt hier het hele jaar door gedoken. Vroeger was er sprake van een droog seizoen van oktober-juni en van een nat seizoen van juli-september. Tegenwoordig is dit allemaal vervaagd en is het meestal mooi weer met af en toe een bui, die er voor zorgt dat eiland groen blijft. Het zicht is bijna altijd uitstekend. Dit hangt af van de getijden, bij inkomende tij heb je goed zicht, bij uitgaand slecht zicht. Fish n Fins zorgt dat ze altijd duikt als het zicht goed is. De omstandigheden van de zee varieren ook nog wel eens vanwege de wind. Waait het aan de oostkant dan wordt er gedoken op de westkant en andersom. bij de slechtste weersomstandigheden kunt u duiken in de goed beschermde lagune.

Marine leven - December, januari en februari: manta seizoen. - Februari, maart, april en mei: grote aantallen haaien komen om te paren. Dit gebeuren hangt samen met de watertemperatuur en gebeurt ergens in deze maanden. - Augustus en september: grote scholen jonge haaien worden gezien. Je vindt er soms wel 100 in 1 school. Ze worden het meeste gezien bij de duikstekken Ngerchong Outside, Turtle Wall, German Channle en Short Drof Off. - Juni en juli: beste zicht in de lagune. Ideale condities voor wrakduiken in Palau. In deze periode wordt dan ook de jaarlijkse wrakexpeditie gehouden.

Deze reis is samengesteld met een lijndienstvlucht. De prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, zullen wij u een passend alternatief aanbieden.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Carolines Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail