West Plaza by the Sea ***
Bestemming: Duikvakantie Micronesie - Duiken Palau Koror

West Plaza by the Sea

***

Accommodatie

De West Plaza Hotels is een kleine keten op Palau, met 5 verschillende locaties. Het West Plaza by the Sea heeft 3 etages met in totaal 36 kamers en kijkt uit over de lagune.

De kamers zijn prima, schoon en voorzien van alle basis-faciliteiten die je van een hotelkamer kunt verwachten. Het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Koror, waar je veel restaurants en winkeltjes vindt.

Verblijf

Je verblijft hier in een standaard kamer op basis van logies. Het hotel heeft een prima restaurant, de Red Rooster Cafe, waar je terecht kunt voor ontbijt. Ook voor het diner is dit restaurant een aanrader. De tweepersoonskamers zijn voorzien van airconditioning, een badkamer met bad, douche, toilet en badaccessoires, telefoon, kabel-tv, koelkast, koffie- en theefaciliteiten.

Faciliteiten

Elke dag krijg je schone handdoeken voor op het strand. In de lobby van het hotel is een autohuurservice aanwezig, elke dag geopend van 08.00 - 17.00 uur. Een dagje met een jeep eropuit is dus geen enkel probleem!

Bijzonderheden

De dagelijkse transfer van- en naar de duikschool wordt voor je geregeld.

DIVING HOLIDAYS





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail