Pacific Resort *****
Bestemming: Duikvakantie Micronesie - Duiken Palau Koror

Pacific Resort

*****

Pacific Resort Een van de meest luxe accommodaties op Palau, met, als enige, een eigen strand!

Hotel o.b.v. Logies



Algemeen

De kamers zijn gebouwd in twee verdiepingen en liggen verspreid door een mooie, ruim aangelegde tuin. Een van de specialiteiten is de mooie visvijver (met rog) en de grote verscheidenheid aan orchideeen die hier gekweekt worden. Neem ook eens een kijkje in de kwekerij. In het centrale gebouw vindt u de receptie, internetmogelijkheden, een tweetal restaurants, een cocktail bar, shop en kapper. Daarnaast worden er regelmatig thema avonden georganiseerd met zang en dans. Lokale dansgroepen laten u kennis maken met de folklore van Palau.

Bij het zwembad bevindt zich een gezellige bar. Het hotel beschikt over handdoekservice. Vergeet niet om rond zonsondergang (met camera) naar het strand te gaan: de zonsondergang is werkelijk prachtig en levert een mooie herinnering op. De sportievelingen onder ons kunnen zich uitleven in de fitnessruimte en heerlijk ontspannen in de jacuzzi.

Eten en drinken

De buffetmaaltijden zijn van een zeer goede kwaliteit en hebben een internationaal en aziatisch karakter, ook tijdens het ontbijtbuffet.

Liefhebbers van vis en de Japanse keuken komen hier absoluut aan hun trekken! De sushi en sashimi staat nagenoeg dagelijks voor u klaar en de vis is supervers.

Probeer ook eens een van de cocktails, genoemd naar de beroemdste duikstekken en trekpleisters, zoals Jellyfish lake en Shark City. Ze zijn niet te versmaden. Tevens bestaat de mogelijkheid om te dineren op een onbewoond eiland.

Het a la carte restaurant is bijzonder smaakvol ingericht en de vele storyboards / houtbewerkingen zijn een bezichtiging waard. Het hotel is er absoluut trots op!

De kamers

De zeer smaakvol ingerichte kamers zijn zeer ruim van opzet en beschikken over airco, minibar, badkamer met toilet, bad en douche en een terras of balkon. In de ruime kledingkast vindt u tevens een kluisje voor uw waardevolle spullen. Er zijn kamers met zeezicht en tuinzicht, deze hebben een verschillende prijsklasse. Op alle kamers wordt u verrast met een orchidee. Er zijn badslippers en badjassen aanwezig. De tuinkamers kijken uit op de exotische tuin en mooie vijver.

DIVING WORLD



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail