Ocean Hunter 3
Bestemming: Duikvakantie Micronesie - Duiken Palau Koror

Ocean Hunter 3


De laatste en meest luxueuze aanvulling op de Ocean Hunter Vloot! Ocean Hunter III is de laatste en meest luxueuze aanvulling op de Ocean Hunter Vloot in Palau. In dit geweldige schip komt 25 jaar liveaboard ervaring en kennis tot uiting. Ocean Hunter III is net als de andere schepen in de vloot ontworpen voor en door duikers en neemt u mee op een reis langs de geweldige riffen van Palau. Ocean Hunter III is...

Rondreis o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Dit 28-meter lange en 8 meter brede schip werd in 2008 van voormalige research schip omgebouwd tot luxueus liveaboard jacht. Aan boord bevindt zich een groot hoofddek met salon, keuken en een duikdek. Als alternatief kunt u ontspannen in de jacuzzi op het ruime zonnedek.

De comfortabele salon is ingericht met lekkere sofas, een ijsmachine, een Minibar en een entertainment systeem met CD, DVD, TV en VCD met ondersteuning van de Europese PAL, SECAM en Amerikaanse NTSC. Naast de grote eetkamer bevat de salon bovendien espresso machine van hoge kwaliteit voor dat geweldige kopje koffie! Als alternatief kunt u ontspannen in een van de twee jacuzzi's op het ruime zonnedek.

In het ontwerp van Ocean Hunter III is speciale aandacht besteed aan de faciliteiten die nodig zijn voor professionele onderwaterfotografie, TV en Film productie door middel van een groot werkgebied, 110, 220 en 415 volt stopcontacten en extra bergruimte. Krachtige Pc's in de computerkamer ondersteunen de fotograaf bij film- en videobewerking, downloaden, e-mail en of het branden van dvd's. Een afgesloten laboratorium met airconditioning is beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek en filmproducties. Een 1,6 ton hydraulische kraan aan boord helpt bij het ter water laten van ROVs, onderwater cameras en Mini-subs.

U kunt op Ocean Hunter III ongelimiteerd duiken en u kunt net zo lang onderwater blijven als u wilt. Ocean Hunter III verwelkomt duikers van alle niveaus en de ervaren instructeurs en dive masters geven u alle gewenste hulp en begeleiding. Na de duikbriefing begeleidt een dive master u in het water om u op het juiste moment naar de juiste plek te brengen. Nachtduiken worden elke nacht aangeboden en na iedere duik wacht u aan boord een warme douche op het ruime duikdek. Duiken op de Ocean Hunter betekent kortom veel persoonlijke aandacht, riffen zonder menigte, gemakkelijke toegang en een maximale bodemtijd!

Accommodatie

Ocean Hunter III biedt plaats aan maximaal 16 gasten in 2 standaard cabines, 4 Deluxe hutten en 2 master suites. Alle hutten zijn ruim en voorzien van airconditioning en ensuite badkamer faciliteiten. De Standaard hutten beschikken over een queen size bed en een couchette, de Deluxe hutten en de master suites hebben een king size bed en een couchette.

Eten & Drinken

De chef-kok aan boord van Ocean Hunter III is een meester in het bereiden van gezonde, gastronomische gerechten en weet als geen ander wat een duiker nodig heeft. Op het menu staan internationale gerechten waaronder Palauan, Italiaans, Mediterraan, Frans en Japans met verse sashimi en sushi. Een dag aan boord van de Ocean Hunter III laat u o.a. genieten van Gourmet koffie of thee met zoete broodjes. Koffie is verder de hele dag beschikbaar uit de espresso machine. Na de eerste duik staat het uitgebreide ontbijt voor u klaar, gevolgd door een tussendoortjes voor het lunchbuffet. De middag snack bestaat uit fruit smoothies en cake. Na de laatste (nacht)duik kunt u de hele dag aan tafel nog eens doornemen met de andere gasten tijdens het uitgebreide diner. Verse groenten en fruit zijn in overvloed aanwezig en worden bij elke maaltijd geserveerd.

DIVING WORLD



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail