Ocean Hunter 1
Bestemming: Duikvakantie Micronesie - Duiken Palau Koror

Ocean Hunter 1


Een ongeevenaarde, intieme liveaboardervaring! De Ocean Hunter I liveaboard werd bedacht door eigenaar en scheepsbouwkundig ingenieur, Navot Bornovski, in samenwerking met de vader van het duiken in Palau, Francis Toribiong. De laatste is de ontdekker van de meeste - nu wereldberoemde - duikplaatsen die bezocht worden door de Ocean Hunter Vloot. Het oorspronkelijke schip werd in Nederland gebouwd en in 1993...

Rondreis o.b.v. All InclusiveAlgemeen

Ocean Hunters lounge is zeer comfortabel en huiselijk. De ruimte is voorzien van airconditioning en beschikt over een geavanceerd entertainmentcentrum (CD, DVD, TV en VCD met ondersteuning van de Europese PAL, SECAM en Amerikaanse NTSC) met films en een marine-bibliotheek. Op de achtersteven bevindt zich het duikdek met individuele opbergvakken voor apparatuur en een lijn om uw wetsuits aan op te hangen. Een duik-platform laat duikers direct uit het schip in het water. Bovendien is Ocean Hunter I speciaal uitgerust voor professionele onderwaterfotografie met een grote werkruimte met meer dan 60 stopcontacten (110 en 220 volt), extra bergruimte en E-6 processing. NITROX tanks en certificering zijn verkrijgbaar aan boord.

Ongelimiteerd duiken en onbeperkt bodemtijd zijn de twee belangrijkste pijlers die de Ocean Hunter zo uniek maken. U kunt duiken wanneer u maar wilt! Sommige gasten maken maar liefst zeven duiken per dag, terwijl anderen vasthouden aan twee. Er is een grote flexibiliteit aan boord van Ocean Hunter vanwege het geringe aantal mensen, dus uw duikprofiel kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften! De volgboot staat gereed wanneer duikstekken niet goed bereikbaar zijn met het moederschip. Iets wat zelden voorkomt, dus u klimt aan het einde van u duik zo weer het dek op. Met de warme zoetwaterdouche op het duikdek spoelt u het zout weer direct van uw lijf.

Na de duikbriefing begeleidt een dive master u in het water om u op het juiste moment naar de juiste plek te brengen. Duiken op de Ocean Hunter betekent kortom veel persoonlijke aandacht, riffen zonder menigte, gemakkelijke toegang en een maximale bodemtijd!

Accommodatie

Ocean Hunter I kan maximaal 6 duikers onderbrengen in 3 hutten met stappelbedden of een twee persoons bed en couchette. Alle hutten hebben een eigen badkamer met wc.

Eten en drinken

De chef-kok aan boord van Ocean Hunter I is een meester in het bereiden van gezonde, gastronomische gerechten en weet als geen ander wat een duiker nodig heeft. Op het menu staan internationale gerechten waaronder Palauan, Italiaans, Mediterraan, Frans en Japans met verse sashimi en sushi. Een dag aan boord van de Ocean Hunter III laat u o.a. genieten van Gourmet koffie of thee met zoete broodjes. Koffie is verder de hele dag beschikbaar uit de espresso machine. Na de eerste duik staat het uitgebreide ontbijt voor u klaaar, gevolgd door een tussendoortjes voor het lunchbuffet. De middag snack bezttat uit fruit smoothies en cake. Na de laatste (nacht)duik kunt u de hele dag aan tafel nog eens doornemen met de andere gasten tijdens het uitgebreide diner. Verse groenten en fruit zijn in overvloed aanweizig en worden bij elke maaltijd geserveerd.

DIVING WORLDVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail