Manta Ray Bay Hotel SPECIAL incl duiken ****
Bestemming: Duikvakantie Micronesie - Duiken Palau Koror

Manta Ray Bay Hotel SPECIAL incl duiken

****

Aan de andere kant van de wereldbol ligt in het noordwestelijk deel van de Pacific het betoverende Micronesie. Yap is een van de eilandengroepen en het eiland Yap Proper is het hoofdeiland en veruit ook het grootste eiland.

Inclusief het buitenrif is dit groene, heuvelachtige eiland ongeveer 75 vierkante kilometer. Het hotel ligt in een klein dorpje, direct aan zee. Naast grandioos duiken is het hotel ook een prima uitvalsbasis voor allerlei wandeltochten en kajaktochten door mangrove gebieden.

Wil je manta's zien, dan moet je naar Yap! Dit kleine hotel staat geheel in het teken van de onderwaterwereld en is met recht een hotel voor en door duikers.

Er zijn 13 kamers met zeezicht, 9 iets kleinere kamers met tuinzicht en 1 deluxe kamer met zeezicht. Alle 23 kamers hebben airconditioning, plafondventilator, badkamer, satelliet tv, telefoon, minibar, kluisje en zelfs een DVD speler. De deluxe kamer heeft zeezicht en verder nog een jacuzzi op het prive dakterras.

Het rotan meubilair, de pastelkleuren en de potten met tropische planten geven het hotel een tropische elegance. Uniek is dat het hotel een waterfilteringssysteem heeft, waardoor elke kamer drinkbaar water heeft.

De Manta Ray Bar & Grill bevindt zich op de derde verdieping en biedt je naast een uitstekende internationale keuken en geweldig uitzicht over de lagune. Naast het duikplatform, direct aan zee, is de Nautical Weaver Bar.

Een heerlijke plek voor alle duikerslatijn. Voor het hotel is een klein huisrif om te snorkelen. Het hotel ligt in een klein dorpje en is tevens een goede uitvalsbasis voor wandeltochten. Diepzeevissen, kajaktochten door de mangrove gebieden en vooral ook bootduiken behoren tot de sportmogelijkheden.

Wij bieden je een verblijf aan in het Manta Ray Bay Hotel en je duikt met Yap Divers. Een heerlijk hotel en topduiken maken deze trip tot een once in a lifetime trip!

Het is bijna niet te geloven, maar hier worden nog steeds stenen als betaalmiddel gebruikt. Deze stenen zijn vaak rijkelijk versierd en hebben in het midden een gat. Credit cards worden echter ook geaccepteerd.

Een van de belangrijkste redenen om naar Yap te gaan, zijn de manta's. Meer dan 100 manta's leven hier het gehele jaar door. Van december tot en met april zijn de manta's, vanwege het paarseizoen, in nog grotere getale aanwezig.

In de wateren rondom Yap is er veel plankton aanwezig, waarmee de manta's zich voeden, maar dit beinvloedt natuurlijk wel het zicht onderwater. Yap kent een tropisch klimaat: heet en vochtig. Van november tot en met mei waait de wind uit de noordoost hoek, dan is er de minste neerslag.

DIVING HOLIDAYS





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail