Casa de Gopala Afbeelding Casa de Gopala
Casa de Gopala
Bestemming: DuikVakantie Mexico - Playa del carmen

Casa de Gopala


Midden in het gezellige Playa del Carmen ligt dit hotel. Dicht bij restaurants en bars maar door de ligging in een tropische, groene tuin een oase van rust. Wil je duiken in de mysterieuze cenotes, in de prachtige caribische zee of snorkelen met walvishaaienDit is de perfecte uitvalsbasis! 9d/7n op basis van logies

Hotel o.b.v. Logies



Vanaf de luchthaven Cancun is het ca 55 minuten rijden naar Casa de Gopala. Casa de Gopala ligt in het hart van het gezellige Playa del Carmen, op 500 meter van Quinta Avenida met de vele restaurants, bars en winkels.

Het witte zandstrand van Playa del Carmen ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het hotel.

Casa de Gopala is een kleinschalig hotel in traditionele Mexicaanse bouwstijl. Het is een van de oudere hotels in Playa del Carmen omgeven door een volledig ommuurde, weelderige groene tuin. Een oase van rust op loopafstand van de drukte van het uitgaans- en winkelcentrum.

Alle kamers en suites hebben een balkon of terras met zitje. Tevens is er gratis WIFI.

De 15 grote kamers zijn allen comfortabel en kleurig ingericht. Alle kamers hebben een badkamer met douche en toilet, airconditioning, plafondventilator, koelkastje, kluisje en tv. In de kamers staat een ruim 2 persoonsbed of twee losse bedden. Op het royale terras staan een tafel en stoelen. In deze kamer kunnen maximaal 2 bedden bijgeplaatst worden.

De 2 studiosuites zijn prachtig ingericht in Mexicaanse stijl met veel houtwerk en kleurige stoffen. Deze suites hebben een kitchenette, badkamer met douche en toilet, airconditioning, plafondventilator en kluisje. Bovendien is er een zitruimte met een eenpersoonsbed.

De Mastersuite is geschikt voor 5 personen en in deze grote kamer staat een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed, eettafel met 4 stoelen en een bank die omgebouwd kan worden tot tweepersoonsbed. De badkamer is royaal en heeft veel bergruimte. Bovendien is er een volledig ingerichte keukenin een aparte ruimte.

Het hotel heeft een geweldig terras met zwembad en jacuzzi op het dak. Geniet van een drankje met uitzicht over Playa del Carmen!

In het hotel is de duikschool Yucatek divers gevestigd. Neem je je eigen duikuitrusting mee, dan kun je deze in de duikschool opslaan. Het hotel is tevens een ideale uitvalsbasis voor het maken van allerlei excursies naar bijvoorbeeld de historische Maya tempels van Tulum, Coba of Chitchen Itza. Van juni tot september worden er ook snorkel-excursies naar de walvishaaien bij Holbox georganiseerd.

Er is hier genoeg te doen en te beleven voor een onvergetelijke (duik)-vakantie!



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Casa de Gopala 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail