Casa del Mar incl 5 dagen duiken Afbeelding Casa del Mar incl 5 dagen duiken
Casa del Mar incl 5 dagen duiken ***
Bestemming: DuikVakantie Mexico - Cozumel

Casa del Mar incl 5 dagen duiken

***

Hotel Casa del Mar Cozumel is een charmante Mexicaanse Hideaway met uitzicht op de prachtige Caribische Zee. Gelegen aan de belangrijkste boulevard met 98 comfortabele kamers en acht gerestaureerde Deluxe Cabanas, omringd door een mooie en exotische tuin met een Mexicaans stad gevoel. In deze reis zijn 5 dagen duiken inbegrepen met Dive Paradise.

Hotel o.b.v. Logies



Casa del Mar ligt aan de boulevard van Cozumel met een geweldig uitzicht op de Caribische zee. San Miquel de Cozumel met diverse restaurants, bars en winkels is op ongeveer 4 kilometer afstand. Voor het resort ligt een schitterend rif.

Het hotel is omgeven door een prachtige exotische tuin.

Casa del Mar heeft 98 ruime kamers, allen voorzien van airconditioning en een badkamer met bad/douche.

Er is een zwembad met poolbar, ligbedjes en parasols om heerlijk te kunnen relaxen, een jacuzzi, beachclub en tennisbaan. Bij de receptie kun je terecht voor het wisselen van geld en hier is een kluis voor waardepapieren.

Het Coral Reef restaurant serveert zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten.

Op slechts 10 minuten lopen ligt Nachi Cocom Beach waar je allerlei outdoor activiteiten kunt doen. Hier is ook nog een tweede duikcentrum.

Bij het hotel vind je het Del Mar Aquatics divecenter. Hier kun je terecht voor bootduiken maar ook voor duiken op het schitterende huisrif.

Cozumel heeft het op een na grootste rif ter wereld met een verscheidenheid aan grotten, tunnels en kleurige koralen. Behalve vele soorten tropische koraalvissen, naaktslakken en scholen makrelen en barracuda's worden ook regelmatig schildpadden, haaien en roggen gezien.

In de periode van half juni tot half september heb je een grote kans op ontmoetingen met walvishaaien.

Er worden regelmatig trips georganiseerd naar het vaste land om in een van de cenotes te duiken. Cozumel is een duikgebied met veel stroming, enige duikervaring is wel noodzakelijk.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Casa del Mar incl 5 dagen duiken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail