The Bugibba Afbeelding The Bugibba
The Bugibba ***
Bestemming: Malta - St. Pauls Bay

The Bugibba

***

Prijsvriendelijk Malta! - Elke dag vertrek - Centraal gegelegen - Groot zwembad

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Ligging: Het Bugibba hotel ligt op het schiereiland Qawra. De vele gezellige pubs, restaurants en leuke clubs van Qawra bevinden zich op loopafstand. Het zandstrand van het Dolmen Resort ligt op 500 meter van het Bugibba Hotel. Een ideale plek om uw zon- zee- en strandvakantie te vieren.

Faciliteiten: Het Bugibba hotel beschikt over een 24uurs-receptie, kamers met voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking, lift, kluisje en bagageopslag.

Hotelkamer: In het Bugibba hotel zijn de kamers ingericht in Mediterrane stijl en ze beschikken allemaal over airconditioning, televisie en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben een balkon. De appartementen/studios zijn voorzien van een kitchenette met een koelkast.

Sport en ontspanning: Hotel the Bugibba biedt een tennisbaan, sauna, fitnessruimte, casino, wellness centrum, massage, tafeltennis, windsurfen, darten, bubbelbad, kanovaren, BBQ-voorzieningen, duiken, snorkelen, binnenzwembad, buitenzwembad, buitenzwembad (hele jaar), binnenzwembad (hele jaar). Er is in dit hotel veel te doen dus u hoeft zich niet te vervelen.

Extra informatie: Tegen betaling zijn kinderbedjes beschikbaar. Het eerste kind onder de 2 jaar krijgt een gratis bedje.

LET OP: In het voor- en naseizoen kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Disclaimer: De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Wij hebben ons best gedaan de informatie op deze pagina zo correct en volledig mogelijk weer te geven. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Duiken bij Malta

Malta staat in de top 3 van duikbestemmingen en dat is natuurlijk niet voor niets. Met meer dan 17 duikstekken rond het eiland is er voor iedere duiker wat wils. Er kunnen vanaf de kant prachtige duiken gemaakt worden naar wrakken, kleurrijke riffen, grotten en grote rotspartijen. Ook vanaf de boot zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Het water rond het eiland is kristalhelder waardoor het zicht onder water uitstekend is. Door het milde klimaat kunt u het hele jaar door gaan duiken bij Malta. Tijdens uw duiken komt u tonijnen, barracuda's, octopusse, zonnevissen, murenen, zeepaarden en fireworms tegen. Vanuit Malta is het ook mogelijk om bij de kleinere eilanden Gozo en Comino te gaan duiken.

Maltaqua

Maltaqua is een 5* PADI duikcentrum en al sinds 1970 een begrip op Malta. De duikschool is opgericht door Mike en Agnes Upton en na 40 jaar ervaring is het ondertussen uitgegroeid tot een opleidingscentrum die opleidingen van verschillende organisaties, van beginner tot instructeur, aanbiedt. Het internationale team bestaat uit ervaren divemasters en instructeurs uit o.a. Malta, Nederland, Zweden, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De duikschool Maltaqua ligt op de hoofdweg door het oude dorpje St. Pauls Bay, naast de aangrenzende dorpjes Bugibba en Qawra. Als u duikt met Maltaqua en verblijft in St.Pauls Bay, Qawra of Bugibba wordt u dagelijks gehaald en gebracht van uw hotel met een transferbusje. Enkele accommodaties liggen op loopafstand.

Duikpakketten

U heeft de keuze uit de volgende duikpakketten, te reserveren via het opmerkingveld tijdens het boekingsproces of bij telefonische bevestiging van een van onze medewerkers:

Ongelimiteerde duikpakketten(Incl. f/l/l):

  • 7 dagen, 10L fles 85,-
  • 7 dagen , 12L fles 85,-
  • 7 dagen, 15L fles 95,-
  • 7 dagen, 18L fles 100,-

Van maandag tot en met zaterdag kunt u tussen 08:00 en 17:00 zo vaak als uw wenst de fles laten vullen. Om gebruik te kunnen maken van het onbeperkt fles, lucht en loodpakket dient u minstens in het bezit te zijn van een CMAS 2* of PADI Advanced Open Water brevet. Daarnaast dient u zorg te dragen voor een eigen buddy en vervoer. We raden u aan een auto te huren bij dit duikpakket. Voor de kosten van een huurauto kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

Bent u niet in het bezit van een CMAS 2* of PADI Advanced-brevet, reist u alleen of wilt u graag een gids mee onder waterHet is ook mogelijk om gebruik te maken van een van onderstaande duikpakketten:

Begeleide duikpakketten:

  • Duikpakket 6 kantduiken, inclusief gids voor 199,- per persoon
  • Huur duikuitrusting bovenop 6 duiken pakket 60,- per persoon
  • Duikpakket 10 kantduiken, inclusief gids voor 299,- per persoon
  • Huur duikuitrusting bovenop 10 duiken pakket 100,- per persoon

Leren duiken?

De PADI Open Water Diver cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, korte duiken in het zwembad en 5 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

Kosten duikcursussen (per persoon):

  • PADI Open Water Diver 335,-
  • PADI Discover Scuba Diving 75,-
  • PADI Advance Open Water Diver 235,-

Specialiteiten:

  • PADI Night Diving 165,-
  • PADI Deep Diver 195,-
  • PADI Wreck Diver 195,-
  • PADI Nitrox Diving 50,-

De duikcursussen zijn exclusief lesboek en certificatiekosten.

Bijkomende kosten(Ter plaatse):

  • Nachtduik 20,- per duik
  • Boottocht naar Comino 25,- p.p
  • Ferry naar Gozo 25,- p.p
  • Nitrox 32% per duik 5,-
  • Crewpack (Lesboek, Duiktabel, Logboek en certificatie ) 88,- p.p
  • Lesboek 61,- p.p
  • Certificatiekosten 51,- p.p

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikstekken

De Ark

De Ark ligt voor de kust van het plaatsje Cirkewwa en is een grot die lang geleden is ingestort. Hierdoor is een prachige boog ontstaan. Vlakbij de boog is een drop-off tot een diepte van ongeveer 18 meter. De duik begint meestal bij het beschermde rif waar u algen, zeegras, barracuda's en tonijn ziet rond zwemmen.

Scorpion Cave

De Schorpioen grot is bij sommige duikers ook bekend als Popeye Village. Deze duikstek ligt in de baai waar de film ' Popeye' in 1980 is opgenomen. De baai ligt tussen 2 kliffen en de duikstek is te bereiken via een steiger. Onder water vindt u kleine grotten waar u doorheen kunt zwemmen. De Scorpion Cave biedt een geweldige duik met veel biodiversiteit en een spectaculair uitzicht van zowel boven- als onderwater.

HMS Maori

De torpedojager HMS Maori is een van de populairste scheepswrakken in de Maltese wateren. Ze was van strategisch belang tijdens de tweede Wereldoorlog en heeft bijgedragen aan de ondergang van het beroemde Duitse Bismark. In 1942 is ze tijdens een nachtelijk bombardement tot zinken gebracht. Op slechts 70 meter van de kust is het een zeer interessant historisch wrak en gegarandeerd voor een geweldige duik.

Blue Hole

De Blue Hole ligt in de buurt van Dwerja Point en is wereldwijd bekend vanwege zijn unieke combinatie van de Azure Window en Blue Hole. Op elke hoek van deze duikstek vindt u wel een doorzwem mogelijkheid, grot of grote rotsblokken. U vindt er grote contrasten tussen riffen, het diepblauwe water, grote vissen en het leven rond de riffen.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl!

Tel: 0900-0977

Of stuur een email naar info@duikreizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

The Bugibba 0

Kies uw vertrekdatum:


Mar 2024
Zo Ma Di Wo Do Vr Za


Vakantiedetails

Accommodatie Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino
Reisgezelschap 3 personen
Verzorging Logies
Kamertype 1 x Tweepersoonskamer

Heenvlucht

Vluchtnummer: TY9999
Amsterdam Airport (AMS)
26 augustus 2018 15:15 - 18:55

Accommodatie

Hotel Hotel Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino
Inchecken: 26 augustus 2018 - Uitchecken: 2 september 2018

Terugvlucht

Vluchtnummer: KL5555
Gran Canaria Airport (LPA)
2 september 2018 10:30 - 16:00


Prijsoverzicht

Calamiteitenfonds 2,50
   
Totaal 1544,50
E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail