Leren duiken Malta 4* incl PADI Open Water cursus Afbeelding Leren duiken Malta 4* incl PADI Open Water cursus
Leren duiken Malta 4* incl PADI Open Water cursus ****
Bestemming: Duikvakantie Malta - Leren duiken Malta

Leren duiken Malta 4* incl PADI Open Water cursus

****

Altijd al uw duikbrevet willen halen, maar is het er nog niet van gekomenPak nu die kans en leer duiken tijdens een heerlijke vakantie op Malta. Maak kennis met de duiksport en ontdek de onderwaterwereld op een nieuwe, avontuurlijke manier!

Hotel o.b.v. Logies



Leren Duiken op Malta

Altijd al uw duikbrevet willen halen, maar is het er nog niet van gekomenPak nu de kans en leer duiken tijdens een heerlijke vakantie op Malta. Maak kennis met de duiksport en ontdek de onderwaterwereld op een nieuwe, avontuurlijke manier. De PADI Open Water Diver cursus is s werelds populairste duikcursus, en heeft al miljoenen mensen geintroduceerd in de duiksport!

Speciaal voor u hebben wij dit aantrekkelijke pakker samengesteld, waarmee u tegen een zeer aantrekkelijke prijs uw duikbrevet kunt halen tijdens uw vakantie op Malta!

Deze 8-daagse pakketreis is inclusief:

* retourvluchten Amsterdam - Malta * vervoer van luchthaven naar uw accommodatie en terug * 7 nachten verblijf in een 4-sterren accommodatie o.b.v. logies   * PADI Open Water Diver cursus bij Maltaqua, inclusief uitrusting en vervoer 

Bijkomende kosten ter plaatse:

Het cursusmateriaal (PADI Open water diver manual, deco tables and log book) kunt u samen met de certificaatkosten ter plaatse bij de duikschool betalen. De kosten hiervoor totaal zijn 88.- p.p. Indien u cursusmateriaal reeds in Nederland aanschaft, zullen de certificeringskosten ter plaatse 51.- zijn.

Inhoud PADI Open Water cursus:

De cursus duurt meestal 4 dagen en bestaat uit drie delen:

* theorie * oefenduiken in zwembad (of zwembad-achtige condities) * duiken in open water 

Uw cursus wordt gegeven in kleine groepjes. U krijgt les van een ervaren duikinstructeur. Bij de cursus is het gebruik van een volledige set duikuitrusting inbegrepen.

Lesmateriaal

Bij de cursus is het lesmateriaal niet inbegrepen. Deze kunt u ter plaatse aanschaffen. Wanneer u graag het lesmateriaal al doorneemt voor u op reis gaat, dan zijn de lesboeken tevens verkrijgbaar bij de plaatselijke PADI duikwinkels in uw omgeving. Ook kunt u bij uw reservering bij ons direct het lesmateriaal voor de cursus bijbestellen. Meer informatie kunt u opvragen via info@duikreizen.nl

Het brevet

Na afronding van de drie onderdelen ontvangt u uw eigen PADI Open Water Diver brevet. Hiermee kunt u wereldwijd terecht bij duizenden duikcentra waar u kunt genieten van de onderwaterwereld of uw duikopleiding voortzetten!

Toelatingseisen

In principe kan iedereen vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI Open Water cursus. U dient wel over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts.

Een doktersverlaring is op Malta niet verplicht. Bij de duikschool wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen. Indien u alle vragen met nee kunt beantwoorden, kunt u deelnemen aan de cursus. Als u een of meerdere vragen met ja beantwoordt, kunt u alleen deelnemen als u in het bezit bent van een doktersverklaring.

Klik hier voor een voorbeeld van een medische vragenlijst.

Tijd besparen op vakantie tijdens uw cursus?

Begin uw cursus in Nederland en haal uw brevet op Malta!

Het is mogelijk om een deel van de cursus in Nederland al af te ronden zodat u ter plaatse optimaal van uw vakantie kunt genieten. Vraag bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

Maltaqua

Maltaqua is al sinds 1970 een begrip op Malta. De duikschool is opgericht door Mike en Agnes Upton en na 40 jaar ervaring is het ondertussen uitgegroeid tot een opleidingscentrum die opleidingen van verschillende organisaties, van beginner tot instructeur, aanbiedt. Het internationale team bestaat uit ervaren divemasters en instructeurs uit o.a. Malta, Nederland, Zweden, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De duikschool Maltaqua ligt op de hoofdweg door het oude dorpje St. Pauls Bay, naast de aangrenzende dorpjes Bugibba en Qawra. Als u duikt met Maltaqua wordt u dagelijks gehaald en gebracht van uw hotel met een transferbusje. Enkele accommodaties liggen op loopafstand.

Accommodatie

U verblijft in een 4-sterren accommodatie op basis van logies. Dit kan een hotel (standaardkamer) of appartementencomplex (studio) zijn. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan uw accommodatie liggen in de plaatsen Buggiba, St. Pauls Bay of Qawra. Het vervoer van/naar de duikschool voor uw cursus wordt door de duikschool verzorgd. Wanneer u een voorkeur heeft voor verblijf in een bepaalde plaats of accommodatie, dan is dit tegen een (eventuele) toeslag te boeken (indien mogelijk).

Enkele voorbeelden van accommodaties

Topaz Hotel in Buggiba

Het Topaz hotel ligt zeer centraal, ca. 800m van een rotsstrand en ca. 400m van het gezellige centrum van Bugibba, waar u allerlei winkeltjes, restaurantjes en bars kunt vinden. De meeste zijn gelegen aan de gezellige boulevard die langs Qawra, Buggiba en St.Pauls Bay loopt en bieden u hierdoor een schitterend uitzicht over zee. Er is een bushalte op ca. 50m van het hotel, waardoor u ook zeer gemakkelijk de gezellige uitgaansgebieden in Sliema en St. Julians kunt bezoeken of de mooie hoofdstad Valetta. Topaz Hotel beschikt over diverse faciliteiten zoals restaurant, snackbar, verschillende bars en een buitenzwembad met zonneterras. Alle kamers zijn verzorgd ingerichte kamers en voorzien van airconditioning, telefoon, televisie en een kluisje (tegen betaling). De badkamers zijn voorzien van een ligbad en/of douche, toilet en een haardroger. Vrijwel alle kamers hebben een balkon met zitje.

Caniflor Hotel in Buggiba

Het 4-sterren Canifor Hotel ligt in een rustige omgeving, dichtbij het centrum van Bugibba. Caniflor ligt op ca. 150 m van de promenade van Qawra en het rotsstrand. De verschillende faciliteiten in het hotel dragen bij aan een aangenaam verblijf. Zo beschikt Caniflor o.a. over een restaurant, bar, buitenzwembad en een schoonheidssalon. Caniflor telt in totaal 167 hotelkamers. De standaardkamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, kluisje (tegen betaling), televisie en zijn voorzien van een badkamer met wastafel, toilet en douche. Tevens beschikken de meeste kamers over een terras of balkon met zitje.

Vluchtinformatie en beschikbaarheid

Deze reizen worden uitgevoerd met verschillende luchtvaartmaatschappijen met vertrek vanaf Amsterdam. Dit kunnen vluchten zijn met bijv. Air Malta, KLM, Transavia, Lufthansa, etc. Prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, zullen wij u, waar mogelijk, een passend alternatief aanbieden. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen. Luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels voor het meenemen van ruimbagage. Bij veel maatschappijen is dit niet langer inbegrepen en dient dit tegen bijbetaling bijgeboekt te worden. Bij bepaalde maatschappijen kunt u dit zelf online bijboeken, bij sommige maatschappijen dient u dit bij het inchecken op de luchthaven te doen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leren duiken Malta 4* incl PADI Open Water cursus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail