Leren Duiken Gozo inclusief PADI Open Water Cursus Afbeelding Leren Duiken Gozo inclusief PADI Open Water Cursus
Leren Duiken Gozo inclusief PADI Open Water Cursus ***
Bestemming: Duikvakantie Malta Gozo - Leren Duiken Gozo

Leren Duiken Gozo inclusief PADI Open Water Cursus

***

Boven de duikschool Moby Dives ligt dit kleinschalige Aparthotel Ulysses. Een fijne locatie voor een heerlijk verblijf op Gozo in combinatie met duiken of het behalen van het felbegeerde PADI duikbrevet. Deze duikreis is inclusief PADI Open Water Cursus. Wanneer u eenmaal uw duikbrevet heeft behaald, gaat er een nieuwe (onder)waterwereld voor u open!

Aparthotel o.b.v. Logies



Ulysses Aparthotel

Ulysses Aparthotel is een gemoedelijk en kleinschalig aparthotel dat boven Moby's gevestigd is. Ulysses bestaat uit 24 individuele hotelkamers, studios, 2- en 3-kamerappartementen. Alle ruimtes van het aparthotel Apart zijn gemakkelijk toegankelijk voor mindervalide gasten.

Ligging

Ulysses Aparthotel en Moby Dive's liggen op korte afstand van het strand in de baai van Xlendi en in de omgeving zijn er, naast duiken, diverse activiteiten te ondernemen, zoals kanoen, fietsen, hiken, klimmen, zeilen of een bezoekje aan het centrum van Victoria, de hoofdstad van het kleinschalige Gozo. Ulysses ligt op ca. 10 minuten rijden van Victoria en op 50m afstand van het aparthotel bevindt zich een bushalte voor de openbare bussen. De luchthaven van Malta ligt op ca. 40km afstand. U bereikt Gozo met de ferry's, welke regelmatig gaan.

Faciliteiten

Ulysses beschikt over verschillende faciliteiten. Er is een ontbijtruimte en op de begane grond is er The Captains Table, een bar/restaurant met een brede selectie van bieren, wijnen en gedistilleerde dranken. Ook kunt u hier genieten van heerlijke (lokale) gerechten en is er regelmatig live entertainment/muziek. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diners of voor een lekker drankje om na te genieten van een mooie duikdag. Naast The Captains Table bevindt zich de duikschool en duikwinkel van Moby Dives. Moby Dives en Ulysses Aparthotel bieden een combinatie van goede duiken en een comfortabel verblijf tegen aantrekkelijke prijzen, allemaal onder een dak!

Kamers/Appartementen

Ulysses Aparthotel biedt hotelkamers o.b.v. logies en ontbijt of studio's/appartementen o.b.v. logies (ontbijt tegen betaling bij te boeken).

Hotelkamers o.b.v. logies ontbijt

De nette hotelkamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen en zijn voorzien van telefoon, televisie, kluisje (tegen betaling), airconditioning en internetaansluiting (tegen betaling). Alle kamers beschikken daarnaast over een badkamer met bad of douche, wastafel en toilet.

Appartementen o.b.v. logies

De studio's en 2- en 3-kamerappartementen beschikken over een woon-/slaapkamer met kitchenette, eettafel, telefoon, televisie, kluisje, airconditioning en internetaansluiting (tegen betaling). Daarnaast is er een badkamer met bad of douche, wastafel, toilet en haardroger. De studio's zijn geschikt voor maximaal 2 personen. De 2-kamerappartementen beschikken naast een woon-/slaapkamer over een aparte slaapkamer voor 2 personen. In de woon-/slaapkamer is er een sofabed/slaapbank voor 2 personen. De 2-kamerappartementen zijn geschikt voor minimaal 2/maximaal 4 personen). Daarnaast zijn er enkele 3-kamerappartementen, welke beschikken over een woon-/slaapkamer en 2 slaapkamers.

8-daagse vliegreis inclusief

  • Retourvlucht naar Malta en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers van de luchthaven naar de accommodatie en v.v. (excl. ferryticket)
  • 7 overnachtingen in Ulysses Aparthotel
  • PADI Open Water Duikcursus

Bijkomende kosten

  • Eventuele upgrades en reis- en/of annuleringsverzekering
  • Ferryticket voor de ferry van Malta naar Gozo en v.v., ca. 5,- per persoon (ter plaatse te voldoen)
  • Ecotax/toeristenbelasting, ca. 0,50 p.p.p.n.
  • Bijkomende kosten voor het duiken, bijv. PADI Lesboek
  • Persoonlijke uitgaven

Duiken Gozo

De drie eilanden, Malta, Gozo & Comino, de Maltese Archipel, vormen een heel bijzondere duiklocatie in het hart van de Middellandse Zee. De wateren hier behoren tot de meest heldere wateren ter wereld. Het zicht is vaak uitstekend, waardoor het tevens een droombestemming is voor onderwaterfotografie. Het mariene leven toont een levendige verzameling van bonte kleuren. Omdat de meeste duikplekken op slechts een steenworp afstand van elkaar liggen, heeft u uitgebreid de gelegenheid om de verscheidenheid aan onderwaterwerelden rondom de eilanden te ontdekken. De duikstekken varieren van labyrintische grotten en riffen tot wrakken stammend uit de oorlogstijd. Rondom de kust en in de verschillende baaien treft u o.a. rifbaarzen, zwaardvissen, heremietkreeften, zeebrasems, lipvissen, etc.

Moby Dives Gozo

Op Gozo is Xlendi Bay een populaire plek om te zwemmen, snorkelen en duiken. Het kleine zandstrand dat overgaat in ondiepe wateren is ideaal voor jong en oud, terwijl het voor de meer avontuurlijke waterliefhebbers heerlijk is om te zwemmen en snorkelen in het diepere water langs de lange strook van de rotsen grenzend aan het strand. Vanwege zijn prachtige rifformaties is Xlendi is een ideale duikplaats, zelfs voor beginners. Xlendi is daarnaast ook een typisch Gozitaans vissersdorp met goede restaurants, bars en hotels.

Ook het 5* PADI duikcentrum Moby Dives is gevestigd in Xlendi. Moby Dives staat bekend om zijn uitstekende Scuba Trainingen, goed georganiseerde duiken en een professioneel en enthousiast team van medewerkers en instructeurs. Daarbij hechten zij veel waarde aan een vriendelijke en gemoedelijke sfeer en gastvrijheid. Zij laten u graag de mooiste duikstekken van Gozo zien en beloven een onvergetelijke duikvakantie op Gozo. Zowel beginnende als ervaren duikers zijn van harte welkom.

De duiken rondom Gozo zijn voornamelijk kantduiken. Moby Dives biedt mogelijkheden voor begeleid duiken, maar ook voor onbegeleid/ongelimiteerd duiken. Ter plaatse zijn er mogelijkheden om bootduiken, nachtduiken en extra duiken bij te boeken. Ook kunt u bij Moby Dives terecht voor verschillende duikcursussen om uw duikbrevet te behalen of om uw duikervaring en niveau verder uit te kunnen breiden.

PADI Open Water Cursus (ca. 4 dagen)

De PADI Open Water cursus wordt gegeven in kleine groepjes onder begeleiding van professionele en goed getrainde duikinstructeurs. De duikcursus bestaat uit verschillende onderdelen en duurt ca. 4 dagen in totaal.

Bij de PADI Open Water Cursus is het volgende inbegrepen:

  • Gebruik van huuruitrusting is bij de cursus inbegrepen
  • De PADI certificatie is bij de cursus inbegrepen
  • Begeleiding van professionele en gecertificeerde duikinstructeurs
  • Theorie- en praktijklessen, waaronder 5 oefenduiken in het zwembad en 4x in open water.
  • 5x DVD lessen (in verschillende talen beschikbaar)
  • 4x theorievragen & theorie-examen

Het lesmateriaal en het brevet

Het gebruik van de duikuitrusting is inbegrepen in de duikcursus, evenals de certificatiekosten. Wat niet is inbegrepen in de duikcursus zijn het theorieboek (+ duiktabel). Het lesboek kunt u ter plaatse bij de duikschool aanschaffen (ca. 35-40 euro) of reeds voor uw vertrek bij een PADI duikwinkel bij u in de buurt.

Toelatingseisen PADI

In principe kan iedereen vanaf 10 jaar deelnemen aan de PADI Open Water cursus. U dient wel over een goede gezondheid te beschikken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met uw (huis)arts.

Bijkomende kosten duiken (ter plaatse te voldoen):

  • Nachtduik 6,- per duik
  • Nitrox 5,- per duik
  • Huur duikuitrusting 10,- per duik of 15,- per duikdag
  • Toeslag bootduiken (hele dag incl. lunch en water) 35,- per persoon (er kunnen 2 duiken worden gemaakt)

Voorwaarden Duiken

Om te kunnen duiken bij Moby Dives dient de duiker minimaal 10 jaar oud te zijn en te beschikken over een goede gezondheid. Een doktersverlaring is op Malta niet verplicht. Bij de duikschool wordt u wel gevraagd een medische vragenlijst in te vullen. Indien u alle vragen met nee kunt beantwoorden, kunt u zonder problemen duiken of deelnemen aan de cursus. Als u een of meerdere vragen met ja beantwoordt, kunt u alleen deelnemen als u in het bezit bent van een recente doktersverklaring.

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Leren Duiken Gozo inclusief PADI Open Water Cursus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail