Logo
Off Day Inn - incl.duikpakket Afbeelding Off Day Inn - incl.duikpakket
Off Day Inn - incl.duikpakket **
Bestemming: Duikvakantie Malediven Noord Male Atoll - Duiken Male Malediven
Off Day Inn - incl.duikpakket **

De Off Day Inn ligt in het centrum van Male op slechts enkele minuten van het strand. Het beschikt over moderne kamers met gratis Wi-Fi en airconditioning. Het hotel heeft een eigen restaurant.

Hotel o.b.v. Logies ontbijtEen excursiebalie en een 24-uur per dag geopend.

Lokale Maldivische en westerse gerechten worden geserveerd in het restaurant van het hotel.

10 dagen / 7 nachten

15 dagen / 12 nachten

Inbegrepen

 • Vlucht Amsterdam - Male v.v.

 • 7 of 12 overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt

 • 10 duiken (10 daags arrangement) of 20 duiken (15 daags arrangement)- eigen uitrusting

 • transfer male airport - hotel v.v.

De Off Day Inn ligt in het centrum van Male op slechts enkele minuten van het strand. Het beschikt over moderne kamers met gratis Wi-Fi en airconditioning. Het hotel heeft een eigen restaurant.

Kamers

Alle kamers hebben een flatscreen-tv en minibar. Eigen badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Facilteiten

 • Excursiebalie

 • Wasservice

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve vertrekdatum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Duiken

In het arrangement zijn 10 of 20 duiken opgenomen. Als u meerdere duiken en/of nachtduiken wilt maken, dan kunt u dit bij boeking opgeven. Ook huur van de uitrusting is mogelijk.

Duikplekken

Noord Male Atoll

Kikki Reef

Gelegen op 20 minuten varen van Male Harbor, ten westen van Vilingilli. Dit is een duikstek voor iedere duiker, beginner of gevorderde. Op een diepte van ongeveer 9 meter is er een grote overhang met goede koraal dekking, bezet door veel kleine vissen. Aan de oostkant van de overhang bij 27 meter is een grot met een swim-through. Schildpadden, adelaarsroggen en napoleon lipvissen.

Old Shark point

Deze site is gelegen ten westen van Male, ongeveer 30 minuten per boot. Op de zuidoostelijke hoek van het rif zijn er grote gebroken rotsen. Op de hoek, op een diepte van ongeveer 13 meter, is er een kleine kloof met veel zacht koraal, sponzen en kleine vissen. Kreeften worden ook vaak gezien. Een duik op deze duikplaats is het best met een oceaan stroom van oost naar west. Grote pelagische vis zijn hier te zien, evenals haaien en roggen. Verken de gebroken rotsen en swim-throughs en flow langs het rif naar het westen, langs grote bomen van zwart koraal en zee-fans. Er zijn hier vaak verpleegster haaien te vinden.

Lions Head

Gelegen ten zuiden van Thila Fushi rif, langs oude Shark Point, Lions Head is ongeveer 45 minuten varen van Male. Het rif top ligt op ongeveer 3 meter en zakt naar 45 meter. Een overhang in de de vorm van een lions head geeft deze site zijn naam. Er is een grote grot met veel zacht koraal en talrijke kleine vissen. De stroom zal de richting te bepalen van de duik, maar beide richtingen zorgen voor een interessante duik. Er is een interessante muur, grotten en gaten om te verkennen.

Kuda Haa

Kuda Haa is een thila ten westen van Male en ten noorden van Giraavaru op ongeveer 60 minuten varen. Deze kleine thila lijkt op kameel bulten. De grootste van de twee bulten is ongeveer 30 meter in diameter met steile hellingen met een top op ongeveer 8 meter. In het noorden, met elkaar verbonden door een richel ligt de tweede bult. Die heeft zijn top op ongeveer 15 meter. De Thila biedt bescherming aan vele soorten rifvissen: snappers, fusiliers, tandbaarzen en leeuw vis. Jack vis en vleermuis vissen zijn ook vaak hier. Op de bovenkant van het rif zijn er vele anemonen en clown vis. Deze site is een beschermd zeegebied.

Feydhoo Finolhu huisrif

Gelegen ten noorden op 20 minuten van Male. De rif is een rechte muur naar beneden tot ongeveer 35 meter met veel spleten en gaten en enkele swimthroughs. De wand is volledig bedekt met zachte sponzen. De duik is een gemakkelijke voor beginnende en gevorderde duikers en is een ideale plaats voor macrofotografie.

Galhu Falhu

Deze site is gelegen ten noorden van Male op ongeveer 20 minuten varen. Het is een cirkelvormig rif in het atol. De beschutte ligging maakt het ideaal bij slecht weer en ruwe zee. De site heeft een aantal leuke coralformaties en een grote verscheidenheid aan vissen. Wonderlijk gecamoufleerd schorpioenvissen, octopus en kleurrijke garnalen worden hier vaak gezien.

Banana reef

Gelegen ten noorden van Male, voorbij de luchthaven en ten westen van Farukolhu Fushi. Het rif is in de vorm van een banaan, vandaar de naam. Dit is een spectaculaire duik voor beginners en gevorderde duikers. Alle duikers kunnen genieten van dit prachtige rif met veel zacht koraal, kleine canyons en overhangs. Er zijn grote scholen fusiliers en snappers. Het midden van het rif is een grote overhang gecreeerd door de stroming. Van hier naar het westen van het rif is een verticale wand en is de thuisbasis van vele rode tand trigger fish. De hele site is een fantastisch duik. De zuidelijke site is een muur met een aantal kleine grotten en weer vele rode tand trigger fish. De bovenkant van het rif is ondiep dus het is ideaal voor snorkelaars. Deze site is een beschermd mariene gebied.

Zuid Male Atoll

Emboodhu Express

Gelegen in het zuidelijke kanaal van Emboodhu Finolhu ongeveer 1 uur 10 minuten varen van Male.Emboodhu Express is vernoemd naar de beroemde stromen, die kunnen oplopen tot 5 knopen. Deze stroom trekt grote pelagische vissen aan zoals haaien en roggen. Het hele kanaal is een beschermde mariene gebied. De zuidelijke hoek is de haai punt. Deze duik is ideaal voor gevorderde duikers daar de haaien vaker worden aangetroffen op grotere diepte. De duik begint buiten het kanaal op ongeveer 15 meter en volgt het rif om af te dalen naar het kanaal bodem op ongeveer 30 meter. Witpunthaaien en grijze rif haaien zijn de meest voorkomende. Af en toe kan er een hamerhaai of adelaarsroggen, roggen, napoleon, baarzen en barracuda's voorbij komen. Op ongeveer 200 meter in het kanaal op 12 meter diepte is er een gat in het rif waar je doorheen kunt zwemmen in een grote hang gevuld met zwart koraal. Dit is de ideale plek om uw duik af te maken en een safety stop te maken.

Cathedral Emboodhu

Gelegen aan het noordelijke rif van Male Atoll op 45 minuten varen van Male. Deze duik is zowel geschikt voor beginnende als ervaren duikers. Het rif is een verticale wand, die begint op 3 meter en eindigt op ongeveer 35 meter. De naam kathedraal komt van de enorme overhang welke zich uitstrekt tot een hemelse koepel, dicht begroeid met sponzen en zachte koralen. Binnen de overhang in het rif zijn twee kleinere niches waar grote lion fish en murenen leven. De wanden in het ondiepere gedeelte heeft kleine spleten vol met leven. Dit is een zeer kleurrijke duik met veel van het mariene leven.

Emboodhu Canyon

Gelegen in het midden van de noordelijke rif van Zuid Male Atoll op 45 minuten varen van Male. Dit is een prachtige duik met een imposante topografie en rijk aan vissen en koralen. Een grote kei, met een grootte van een flatgebouw, staat los van het rif en vormt een canyon van ongeveer 100 meter lang, 13 meter diep en 15 meter breed. Veel verschillende vissoorten zijn hier te zien, met name grote scholen van sweet lips en rode snappers, napoleon lipvis, duizenden anthias en enorme tandbaarzen verscholen tussen de rotsen. De koralen op de buitenkant van de canyon zijn prachtig. Verder in de canyon is een verticale muur met kreeften, paling en garnalen te midden van de kleurrijke koraal dekking. Witpuntrifhaaien worden vaak gezien.

Vaadoo Caves

Aan de noordkant van Vaadoo Resort op ongeveer 50 minuten van Male. Deze duik is het beste met een stroom van oost naar west. Een zeer grote overhang begint op 15 meter en daalt tot ongeveer 30 meter. Binnen de overhang zijn verschillende plateaus met koraal. Het plafond is volledig bedekt met blauwe en gele zachte koralen. Scholen van sweet lips en snappers vinden onderdak onder de overhang. Schildpadden zijn ook te zien op deze site.

Vaadoo Coral Garden

Dit rif ligt ten westen van Vaadoo op ongeveer 60 minuten van Male. Dit is een goede duik voor beginners. De beste plaats om de duik te beginnen is in het atol tegenover de water bungalows, waar het rif is beschermd tegen de golven. De koralen hier zijn prachtig met rif hellingen naar een zanderige bodem op maximaal 30 meter. Het leven van vissen is overvloedig met vele varieteiten; kleurrijke basslets en jonkvrouwen rond de koralen en met scholen trigger vis en banner vissen.

Velassaru Caves

Gelegen op de noordelijke rif in de Vaadoo Channel op ongeveer 60 minuten varen van Male. De rif top is op 3 meter en valt weg in het diepe. Koralen zijn er in overvloed, net als vissen. Het rif heeft kleine en grote grotten waar pijlstaartroggen en schildpadden rusten op het zand op de bodem. Grote scholen rode tand trekker en anthias zijn hier te zien.Vluchten
Deze vakantie wordt uitgevoerd met vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Vertrekt u liever vanaf een regionale luchthaven of een luchthaven in Belgie, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u.
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U kunt deze naar wens tegen een toeslag nog bijboeken. De tarieven voor ruimbagage zijn verschillend per luchtvaartmaatschappij en per gewicht.
De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige boekingsklasse en zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat het alternatief definitief wordt vastgelegd.
Na het plaatsen van uw optie-boeking, ontvangt u van ons het reisoverzicht met het vluchtschema, gebaseerd op de door u gekozen reis.

Inclusief
 • Retourvluchten volgens programma
 • Luchthavenbelasting
 • Aantal overnachtingen naar keuze
 • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
 • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50 euro
 • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
 • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
 • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
 • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
 • Reserveringskosten, eenmalig 28 euro


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail