Liveaboards Malediven MV Emperor Leo Best of Maldives Afbeelding Liveaboards Malediven MV Emperor Leo Best of Maldives
Liveaboards Malediven MV Emperor Leo Best of Maldives
Bestemming: Liveaboards Malediven - Best of Maldives

Liveaboards Malediven MV Emperor Leo Best of Maldives


plane hotel dive transfer

Duik The Best of Maldives op deze luxe liveaboard met de MV Emperor Leo! Geniet van een duikvakantie die u alles biedt wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll.

9/10 daagse duikreis naar de Malediven inclusief live-aboard o.b.v. volpension

Duiken in het Paradijs: Verken de Beste Duiklocaties van de Malediven met MV Emperor Leo Liveaboard



Duiken in het Paradijs: Verken de Beste Duiklocaties van de Malediven met MV Emperor Leo Liveaboard

Welkom bij de ultieme duikervaring in de Malediven - de Best of Maldives tour met de exclusieve MV Emperor Leo Liveaboard! Duik dieper in de betoverende wateren van de Malediven en ontdek een wereld vol kleurrijk zeeleven en adembenemende onderwaterlandschappen.

Deze buitengewone reis neemt je mee op een onvergetelijke week vol avontuur door de prachtige Male en Ari atollen. Ontdek de topduiklocaties van de Malediven terwijl je geniet van het comfort en de luxe van onze state-of-the-art liveaboard. Laat je verwonderen door de overvloed aan mariene wonderen die deze wateren te bieden hebben.

Een Duikervaring van Wereldklasse
Met de Best of Maldives tour krijg je toegang tot de meest gewilde duikplekken in de Malediven. Verlies jezelf in de magie van kanalen, drifts en pinakels terwijl je op zoek gaat naar majestueuze mantaroggen, speelse walvishaaien en een schat aan fascinerend zeeleven.

Onze route is niet vastgelegd, wat betekent dat we flexibel zijn om de beste duikspots te verkennen, ongeacht het seizoen. Of het nu de Hammerhead Dive in Rasdhoo Atoll is, de betoverende Maaya Thila Night Dive in Noord Ari Atoll, of de ontmoeting met walvishaaien in Zuid Ari Atoll - we beloven een ongeëvenaarde onderwaterervaring.

Een Dompeling in Diversiteit
De Best of Maldives route biedt een diverse mix van duikervaringen. Van spannende ontmoetingen met grote vissen zoals haaien en mantaroggen tot het verkennen van kleurrijke koraalriffen, rifvissen en een overvloed aan macro-leven, elke duik is een uniek avontuur.

Sluit je aan bij onze nachtduikexcursies naar afgelegen schuilplaatsen en laat je betoveren door het nachtleven van de oceaan. En wie weet, misschien heb je het geluk om te snorkelen met majestueuze walvishaaien, een ervaring die je voor altijd bij zal blijven.

Ontdekking van het Onbekende
Laat de MV Emperor Leo Liveaboard je gids zijn naar de verborgen schatten van de Malediven. Verken prachtige pinnacles, ontdek traditionele Maldivische channel dives en bewonder de adembenemende schoonheid van deze eilanden vanuit een uniek perspectief.

Onze ervaren bemanning staat klaar om je te begeleiden op een reis vol ontdekking en verwondering. Of je nu een doorgewinterde duiker bent of net begint aan je onderwateravontuur, onze professionele gidsen zorgen voor een veilige en opwindende ervaring voor iedereen.

Reserveer Jouw Plek Onder De Zeespiegel
Mis deze kans niet om de beste duikplekken van de Malediven te verkennen met de MV Emperor Leo Liveaboard. Boek nu je plek voor de Best of Maldives tour en bereid je voor op een duikervaring die al je verwachtingen zal overtreffen.

Dompel jezelf onder in het paradijs van de Malediven en laat je betoveren door de magie van de oceaan. Of het nu gaat om het spotten van majestueuze zeedieren, het verkennen van kleurrijke koraalriffen of gewoon ontspannen op het dek van onze luxe liveaboard, deze reis belooft herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Boek nu en maak je klaar voor het avontuur van je leven met MV Emperor Leo Liveaboard - waar de onderwaterwereld wacht om door jou ontdekt te worden!


Duik The Best of Maldives op deze exclusieve liveaboard met de MV Emperor Leo!

Deze route doet 'het beste van de Malediven aan'. Met deze liveaboard duikt u op de beste en meest bekende duiklocaties van de Malediven in een week op een prachtige liveaboard rond Male en de Ari atollen.

Geniet van een duikvakantie die u alles biedt wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll. U duikt op kanalen, drifts en pinakels waar u alle kans heeft om mantas, walvishaaien en fascinerende zeedieren te spotten. De liveaboard volgt niet een exacte route; flexibiliteit wordt gevraagd, zodat ongeacht de tijd van het jaar dat u de Malediven bezoekt, u de mooiste plekjes van de onderwaterwereld kunt verkennen.

Deze route geeft u een marine mix van grote vissen zoals haaien en manta duiken evenals rif duiken, rifvissen, murenes en een overvloedig macro leven. Kom dichtbij de cleaning stations zonder verstoring van de lokale bevolking! Een van de bekendste duiklocaties is Maaya Thila; Dit hoogtepunt is ongeveer 30meter in diameter en u vindt hier heel veel haaien en visleven.

Een nachtduik naar de beschutte plaatsen is een must! En de boot zal ook trachten walvishaaien te vinden, zodat u met hen kunt snorkelen.

Route 'Het beste van de Malediven'

  • Rasdhoo Atoll: Hammerhead Dive, mooi rif met Pelagische vissen.
  • Noord Ari Atoll: grijze rifhaaien, Maaya Thila Night Dive, diverse Manta Cleaning Stations
  • Zuid Ari Atoll: walvishaaien, prachtige Pinnacles
  • Zuid Male Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, mooi Macro Wreck
  • Vaavu Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, traditionele Maldivische Channel duiken
  • Noord Male Atoll: mooie Pinnacles

 

 

 



Hotels

De MV Leo beschikt over een grote, comfortabele salon, waar u toegang heeft tot Wi-Fi, films kunt kijken, muziek kunt luisteren of enkele boeken uit de grote bibliotheek kan lezen. Outdoor ontspanning is mogelijk in het schaduwrijke gedeelte van het hoofddek of op het zonneterras, waar ligstoelen, een buitenbar en een jacuzzi zorgen voor comfort. Er is ook een van airconditioning voorzien ruim restaurant met bar om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van het aanbod van verse maaltijden en verfrissende drankjes. De bar heeft een drankvergunning, zodat u kunt genieten van uw favoriete drankje als de zon onder de horizon duikt.

Alle hutten zijn voorzien van eigen badkamer, TV, DVD, air-conditioning en een minibar, dus er is altijd ruimte op de boot om te relaxen! De 20m lange Dhoni begeleidt de MV Leo en herbergt de compressoren en het apparatuur, zodat u het geluid van tankvullingen u niet stoort en u vanaf de eerste dag uw apparatuur niet hoeft te verplaatsen. De Dhoni zorgt er verder voor dat u elke keer weer naar de beste duikstek wordt gebracht.

Andere functies die de MV Leo onderscheidt van veel andere Malediven liveaboards is gratis nitrox. Moeilijk voor te stellen, wat u nog meer zou willen wensen op een pure duikers live-aboard die u in het duikersparadijs Malediven rondleidt.

Vanuit de luchthaven wordt u opgehaald voor uw transfer naar de haven van Male. Vanuit hier vertrekt de liveaboard. Na check-in overnacht u op de boot. De volgende ochtend gaat de liveaboard van start.

Niet-duikers zijn welkom en krijgen een gratis snorkel kit + $ 50 voucher te besteden aan boord.

Technische specificaties

  • Type: Houten romp
  • Lengte: 35m - Breedte: 9.4m
  • Motor: 500 HP Mitsubishi
  • Water Makers: 9500lt/day
  • Navigatie en communicatie: VHF-radio, GPS kaartplotter, Telefoon, GSM

Duik faciliteiten

  • Luchtcompressoren: 2 x Coltri + Nitrox
  • Nitroxduiken: Ja
  • Rebreather vriendelijk: Ja
  • Duikuitrusting: SMB & duikcomputer verplicht op elke duik.
  • Veiligheid: Zuurstof / Medic First Aid Kit
  • Dhoni: Grote duik dhoni, volledig uitgerust met compressoren, tanks & zuurstof kits
  • Camera faciliteiten: laad stations, air gun, reinigingstank en camera tafel

Hutten

  • Bovendek: 1 executive suite, 3 double/twin (tegen een toeslag)
  • Benedendek: 2 double, 2 twin/double, 4 twin (Standaard Prijs)

Dekken

  • Hoofddek: comfortabele banken, bar , Jacuzzi
  • Zonnedek: zitplaatsen
  • Entertainment: TV / DVD


Vluchten

Belangrijke informatie:

Kwalificatie

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten zoals Emirates of Etihad Airways. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Vluchten vanaf Dusseldorf of Brussel zijn vaak aantrekkelijker geprijsd. Mocht u ook vanaf deze luchthaven(s) kunnen vertrekken neem dan contact op voor een passend voorstel.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates en Etihad Airways mag u meestal 30kg ruimbagage meenemen.

Visa

30-Daagse toeristische visa worden afgegeven bij aankomst op het immigratie-bureau op de Internationale luchthaven van Male voor alle nationaliteiten en zijn gratis. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een retour vliegticket.

Route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.


*De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Vliegreis vanaf Dusseldorf naar Male Island en v.v.
  • Transfer van de luchthaven naar de boot v.v.
  • 7 overnachtingen in een gedeelde tweepersoonscabine
  • Verzorging o.b.v. volpension
  • 3 maaltijden per dag, snacks, thee, koffie en drinkwater
  • BBQ diner op een onbewoond eiland
  • 17 duiken inclusief 1 nachtduik inclusief, gids, tank/lucht/lood
  • gratis Nitrox


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is voor de getoonde prijs. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboards Malediven MV Emperor Leo  Best of Maldives 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail