Liveaboard Malediven MV Emperor Virgo Afbeelding Liveaboard Malediven MV Emperor Virgo
Liveaboard Malediven MV Emperor Virgo
Bestemming: Duikvakantie Malediven - Liveaboard Malediven

Liveaboard Malediven MV Emperor Virgo


plane hotel dive transfer


9 Dagen

Duik mee met deze schitterend ruime liveaboard boot op de prachtige Ari en Male Atollen.

Duiken in Luxe: Ontdek de Malediven met MV Emperor Virgo Liveaboard



Duiken in Luxe: Ontdek de Malediven met MV Emperor Virgo Liveaboard


Duiken in de Malediven is een droom voor velen, en met de MV Emperor Virgo liveaboard wordt die droom werkelijkheid. Stap aan boord van dit luxueuze vaartuig en dompel uzelf onder in de wonderen van de onderwaterwereld van de Malediven. Ontdek waarom de MV Emperor Virgo de ultieme keuze is voor duikers die het beste van de Malediven willen ervaren.

Duiken in Stijl
Als een van de nieuwste toevoegingen aan de Emperor-vloot in de Malediven, belooft de MV Emperor Virgo een onvergetelijke duikervaring. Met haar eigentijdse inrichting en uitstekende faciliteiten biedt deze liveaboard een niveau van comfort en luxe waarvan u alleen maar kunt dromen.

Ontdek de Malediven
Stap aan boord van de MV Emperor Virgo en verken de betoverende atollen van Male en Ari. Ontdek de verborgen schatten van de diepe wateren terwijl u zich onderdompelt in het kristalheldere water van de Indische Oceaan. Met een maximum van 18 gasten aan boord zorgt de MV Emperor Virgo voor een intieme en exclusieve duikervaring die u nergens anders zult vinden.

Comfortabele Accommodatie
Geniet van het comfort van de ruime tweepersoonshutten aan boord van de MV Emperor Virgo. Elke hut is ensuite en voorzien van alle gemakken die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Van airconditioning tot een haardroger, u zult zich direct thuis voelen op deze prachtige liveaboard.

Duikfaciliteiten van Wereldklasse
Met state-of-the-art duikfaciliteiten aan boord, waaronder gratis Nitrox en een rebreather-vriendelijke omgeving, biedt de MV Emperor Virgo alles wat u nodig heeft voor een veilige en plezierige duikervaring. Van luchtcompressoren tot duikuitrusting, u zult versteld staan van de aandacht voor detail die aan boord van deze liveaboard wordt geboden.

Verken de Beste Duiklocaties
Met een route die het beste van de Malediven omvat, zult u versteld staan van de diversiteit en schoonheid van de onderwaterwereld die u zult ontdekken. Van Hammerhead Dive in Rasdhoo Atoll tot prachtige Pinnacles in Zuid Male Atoll, de MV Emperor Virgo neemt u mee op een reis die u nooit zult vergeten.

Flexibiliteit en Gemak
Bij de MV Emperor Virgo staat flexibiliteit voorop. Of u nu een ervaren duiker bent of net begint, onze ervaren duikgidsen zullen ervoor zorgen dat u het meeste uit uw duikervaring haalt. Met een scala aan duikopties en een route die rekening houdt met uw wensen, kunt u er zeker van zijn dat uw duikvakantie aan boord van de MV Emperor Virgo aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Boek Nu Uw Duikavontuur
Waar wacht u nog op? Boek nu uw duikvakantie aan boord van de MV Emperor Virgo en ontdek de magie van de Malediven zoals nooit tevoren. Met comfortabele accommodatie, wereldklasse duikfaciliteiten en een ongeëvenaarde route die het beste van de Malediven omvat, is de MV Emperor Virgo de perfecte keuze voor duikers van alle niveaus.

Duik the Best of Maldives op deze exclusieve liveaboard

Als een van de drie meest recente toevoegingen aan de Malediven-vloot van Emperor, biedt de MV Emperor Virgo cruise naar de atollen van Male en Ari veel waarde voor uw geld.

Duikers houden van de MV Emperor Virgo liveaboard, want met een maximum van 18 gasten, zorgen de drie duikgidsen dat iedere duiker het maximum uit zijn/haar duikreis op de Malediven kan halen. De comfortabele Emperor Virgo liveaboard is 32m lang en biedt 9 tweepersoonshutten, ensuite.

Emperor Virgo in het kort

  • De Malediven Divers liveaboard met niet meer dan 18 gasten aan boord.
  • Onder- en bovendek twin of dubbele cabines
  • Gastvrij, ruime salon en restaurant-stijl eethoek
  • (internationale) gerechten om van te watertanden
  • Ruime salon met internationaal gevulde bar
  • WiFi (lokale kosten), wanneer binnen bereik
  • GRATIS Nitrox

De MV Emperor Virgo is eigentijds ingericht met licht hout. Het hoofddek heeft een grote salon met comfortabele banken. De bar heeft een drankvergunning, zodat u kunt genieten van uw favoriete drankje als de zon onder de horizon duikt. Het bovendek heeft ligstoelen om te zonnen en heerlijk te relaxen. Alle duiken wordt gedaan vanuit de grote dhoni, om u meer leefruimte aan boord te bieden en u elke keer weer naar de perfecte duikplek te brengen.

De MV Emperor Virgo is rebreather-vriendelijk en biedt gratis NITROX.

Niet-duikers zijn welkom en krijgen een gratis snorkel kit + $ 50 voucher te besteden aan boord.

Technische specificaties

  • Type: Houten romp
  • Lengte: 32m - Breedte: 9m
  • Motor: 500 HP Caterpillar
  • Water Makers: 9500lt/day
  • Navigatie en communicatie: VHF-radio, GPS kaartplotter, Telefoon, GSM

Duik faciliteiten

  • Luchtcompressoren: 2 x Coltri + Nitrox
  • Nitroxduiken: Ja
  • Rebreather vriendelijk: Ja
  • Duikuitrusting: SMB & duikcomputer verplicht op elke duik.
  • Veiligheid: Zuurstof / Medic First Aid Kit
  • Dhoni: Grote duik dhoni, volledig uitgerust met compressoren, tanks & zuurstof kits
  • Camera faciliteiten: laad stations, air gun, reinigingstank en camera tafel

Hutten

  • Bovendek: 2 double/twin (tegen een toeslag)
  • Hoofddek: 2 double/twin
  • Benedendek: 5 double/twin (1 beschikbaar als triple met smal single bed) (Standaard Prijs)
  • Alle hutten: Ensuite, DVD, hair dryer, air con

Dekken

  • Hoofddek: comfortabele banken, bar, Jacuzzi
  • Zonnedek: Loungers
  • Entertainment: TV / DVD

9-daagse duikreis inclusief:

  • Vliegreis vanaf Dusseldorf naar Male Island per Emirates
  • transfer van de luchthaven naar de boot v.v.
  • 7 overnachtingen in een gedeelde tweepersoonscabine
  • ontbijt, lunch, diner en snacks
  • thee, koffie en drinkwater
  • BBQ diner op een onbewoond eiland
  • 17 duiken inclusief 1 nachtduik inclusief, gids, tank/lucht/lood
  • gratis Nitrox

Route 'Het beste van de Malediven'

  • Rasdhoo Atoll: Hammerhead Dive, mooi rif met Pelagische vissen.
  • Noord Ari Atoll: grijze rifhaaien, Maaya Thila Night Dive, diverse Manta Cleaning Stations
  • Zuid Ari Atoll: walvishaaien, prachtige Pinnacles
  • Zuid Male Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, mooi Macro Wreck
  • Vaavu Atoll: grijze rifhaaien, adelaarsroggen, andere Pelagics, traditionele Maldivische Channel duiken
  • Noord Male Atoll: mooie Pinnacles

Deze route doet 'het beste van de Malediven aan'. Met deze liveaboard duikt u op de beste en meest bekende duiklocaties van de Malediven in een week op een prachtige liveaboard rond Male en de Ari atollen.

Geniet van een duikvakantie die u alles wat u maar kunt wensen van de mooiste duikplekken van Noord Male, Zuid Male en Ari Atoll. U duikt op kanalen, drifts en pinakels waar u alle kans heeft om mantas, walvishaaien en fascinerende zeedieren te spotten. De liveaboard volgt niet een exacte route; flexibiliteit wordt gevraagd, zodat ongeacht de tijd van het jaar dat u de Malediven bezoekt, u de mooiste plekjes van de onderwaterwereld kunt verkennen.

Deze route geeft u een marine mix van grote vissen zoals haaien en manta duiken evenals rif duiken, rifvissen, murenes en een overvloedig macro leven. Kom dichtbij de cleaning stations zonder verstoring van de lokale bevolking! Een van de bekendste duiklocaties is Maaya Thila; Dit hoogtepunt is ongeveer 30meter in diameter en u vindt hier heel veel haaien en visleven.

Een nachtduik naar de beschutte plaatsen is een must! En de boot zal ook trachten walvishaaien te vinden, zodat u met hen kunt snorkelen.

Belangrijke informatie:

Minimum breveteisen

Om aan deze liveaboard deel te kunnen nemen hoeft u niet een minimum aantal gelogde duiken te hebben. Wel moet u comfortabel zijn met driftduiken. Alle duiken worden gemaakt vanaf de dhonis.

Minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimum niet behaald wordt, zal de boot niet uitvaren. We nemen dan contact met u op en bieden u een passend alternatief.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates of Etihad Airways/Air Berlin. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Vluchten vanaf D�sseldorf of Brussel zijn vaak aantrekkelijker geprijsd. Mocht u ook vanaf deze luchthaven(s) kunnen vertrekken neem dan contact op voor een passend voorstel.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates en Etihad Airways mag u meestal 30kg ruimbagage meenemen.

Visa

30-Daagse toeristische visa worden afgegeven bij aankomst op het immigratie-bureau op de Internationale luchthaven van Male voor alle nationaliteiten en zijn gratis. Alle bezoekers moeten in het bezit zijn van een retour vliegticket.

Route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling.

 

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet online Heeft u vragen?

Neem contact op met Duikreizen!

Of stuur een e-mail naar info@duikreizen.nl



Vluchten
U vliegt naar Male International Airport (MLE)
U vliegt terug vanuit Male International Airport (MLE)

Vluchtschema per Emirates  

Heenreis 
Düsseldorf – Dubai            14:30 – 00:10
Dubai – Male Island            02:00 – 07:15

Terugreis 
Male Island – Dubai            09:15 - 12:25
Dubai – Düsseldorf            14:40 - 18:55

Lokale tijden onder voorbehoud
Op de vluchten van Emirates mag u naast uw handbagage, 25kg gratis ruimbagage meebrengen

Wenst u van een andere luchthaven te vertrekken, bijvoorbeeld Amsterdam Schiphol of Brussel Zaventem? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of stuur een email aan info@duikreizen.nl, dan zoeken wij voor u de beste verbinding.

Inclusief
  • 9-daagse live-aboard duikreis met de MV Virgo Route Best of Maldives
  • Retourvluchten vanuit Dusseldorf - Male en v.v. per Emirates
  • Luchthavenbelasting en toeslagen
  • Transfers luchthaven Male - Liveaboard
  • 7 nachten verblijf op de MV Emperor Virgo in een gedeelde 2-persoons hut
  • 6 dagen duiken op de MV Emperor Virgo, tot 3 duiken per dag en 1 nachtduik
  • Verzorging op basis van volpension, inclusief onbeperkt drinkwater, koffie en thee


Exclusief
  • Eenmalig reserveringskosten € 28,-
  • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50
  • Bijdrage SGR, per persoon € 5.-
  • Verzekeringen en eventuele extra's/upgrades

Ter plaatse:
Softdrinks en alcoholische drankjes
Green taks $6.- per persoon per dag
Fooi voor de bemanning; het is op de live-aboards in de Malediven gebruikelijk om ca. $100 (ca. € 86.-) fooi in te calculeren voor een 8-daagse safari per duiker. De fooi wordt door de cruise-manager verdeeld onder de gehele bemanning

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboard Malediven MV Emperor Virgo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail