Hotel: Soneva Gili Resort enen Spa
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Soneva Gili Resort enen Spa


Hotel: Soneva Gili Resort & Spa

Soneva Gili is een zes sterren hotel dat is gelegen in een van de grootste lagunes van de Malediven, met steigers in het kristalheldere water. Vanuit de ruime grote villas die een spectaculair uitzicht creeren waar men het water kan zien vanuit elke kamer. Het kleine eiland biedt een zeer intieme sfeer gecombineerd met luxe en een heerlijke rustige, natuurlijke omgeving.

Ligging

Het resort is te bereiken per boot.

Faciliteiten

De faciliteiten in het hotel zijn:was service, fax faciliteit, toegang tot internet, babysit service, IDD telefoon, twee winkels, apotheek en ziekenhuis(per speedboot 20 minuten),speedboten, en een bibliotheek.

Kamers

Het resort bestaat uit 29 watervillas met een grote bed, en 2 eenpersoonsbedden, grote open lucht woonkamer met ligbedden en een eethoek, dak boven het zonneterras met een ligbed en twee verschillende eetgelegenheden. De kamer heeft openlucht badkamer, badkuip, douche, airconditioning, ventilator, spellen, espressomachine, min bar, persoonljke kluis, haardroger, cd, dvd, en een tv.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail