Hotel: Sheraton Maldives Full Moon Resort enen Spa
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Sheraton Maldives Full Moon Resort enen Spa


Hotel: Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa

Een ideaal hotel voor gezinnen dat eruit ziet als een paradijs voor pure ontspanning. Het biedt vele mogelijkheden qua keuzes waar je uit kan kiezen in dit paradijs. Er wordt goed voor gezorgd zodat u nergens zorgen over hoeft te maken. Dit prive eiland is ontworpen om de zintuigen het gevoel te geven van pure gelukzaligheid.

Ligging

Het bereik van het resort is erg gunstig. Met de speedboot duurd het 15 minuten varen vanaf het vliegveld naar het resort.

Faciliteiten

Het resort beschikt over onder andere een: bar, koffiehus, fitness club, karaoke, restaurant, een kluis bij de receptie, souvernir winkel, spa faciliteiten(binnen en buiten)en een zwembad. Ook kunt u gebruik maken van de kinderopvang(betaald), dagelijkse schoonmaak, arts, wassen, strijken en roomservice. U kunt meedoen aan verscheidende activiteiten onder andere: aerobics, beach volley, kanovaren, catamaran zeilen, vissen, bibliotheek, massage, scubaduiken, watervliegtuig vlucht, snorkelen, tennis, wake boarding, waterskien en windsurfen.

Kamers

De kamerbezetting is als volgt. Maximale capaciteit zijn 4 personen ofwel 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen (slechts een extra bed zal worden verstrekt). Dit hotel heeft verschillende gradaties kamers. Namelijk de beach front deluxe kamer. Het bevindt zich tussen de palmbomen. Het is voorzien van en rieten dak, en alle kamers beschikken over een groot balkon of terras met stijlvolle tuinmeubilair. Deze kamers liggen gelegen vlak bij het strand met uitizcht op de zee. Men kan ook in een water bungalow zitten, hier heerst privacy en romantiek met veel gezelligheid en een uitzicht op de oceaan. Ook kan men in een water villa en suite zitten, hierbij bevindt de kamer zich boven het water.

Verzorging

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail