Hotel: Lily Beach Resort
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Lily Beach Resort


Hotel: Lily Beach Resort

Dit hotel presenteert exclusieve en een unieke all inclusive. Het resort neemt als concept:betaalbare luxe. Het hotel geeft echt waarde voor hun geld. Het biedt een zorgeloze vakantie met genot en gemoedsrust. Het biedt de gasten heerlijk speciale wijnen en sterke dranken met uitgebreid dine.

Ligging

Het hotel biedt de service om de gasten op te halen van het vliegveld, dat ongeveer 25 minuten vliegen is naar het hotel.

Faciliteiten

Het resort biedt verscheidenheid van opties om je bezig te houden, dag en nacht. Gedurende de dag: kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, water activiteiten zoals: kanoen, windsurfen, wakeboarden, catamaran zeilen en gemotoriseerde sporten zoals opwindende banana-boot ritten. Het sportcomplex heeft een verlichte tennisbaan, tafeltennis, darts, biljart, zwembad en een beachvolleybal. In de Avond kunt u genieten van : Live muziek, traditionele, lokale muziek, shows, groep spelletjes, disco, s nachts vissen, en diverse spelletjes op het strand.

Kamers

Het gaat bij dit hotel om een luxe ervaring, hiervoor worden er alleen natuurlijke materialen gebruikt voor al haar villas. Het eindproduct is een mix van eigentijds design en lokale Maldivische architectuur. Het is een prachtige combinatie van hout, verschillende soorten natuurgesteente en een modern design, die in een creatieve mix met de natuurlijke omgeving van het eiland wordt aangepast.

Verzorging

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail