Hotel: Kurumba Village Afbeelding Hotel: Kurumba Village
Hotel: Kurumba Village
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Kurumba Village



Hotel: Kurumba Village


Karumba Village was het eerste prive eiland resort op de Malediven. Het is omringd met kokospalmen, tropische tuinen, witte zandstranden en een levendige reef. Het resort zal u betoveren met heerlijke kookkunsten, recreatieve activiteiten en entertainment. Het bied rustige ruimtes van ontspanning aan met prachtige berghutten.


Ligging


Karumba Village ligt op een tropisch eiland in de Noord Male Atoll, gunstig gelegen met een korte afstand van 10 minuten als men met de speedboot vaart vanuit het vliegveld Male(De hoofdstad Maldivische).


Faciliteiten


Het resort heeft twee zwembaden, gymnasium, drie verlichte tennisbanen, sport ruimte, volleybal, yoga, ping pong, bibliotheek, kinder activiteiten en wijn proeverijen.


Kamers


Het resort heeft een diversiteit aan kamers. Elke kamer is anders ingericht en weergeeft aan andere ambiance. De namen van de kamers zijn:Royal Kurumba Residence dit is de luxste kamer van het resort, daarna Presidential Villa, daarna de Pool Villa, Private Villa, Garden Villa,Deluxe Bungalow, Deluxe Room en Superior Room. Allemaal hebben ze iets unieks te bieden.


Verzorging






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel: Kurumba Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail