Hotel: Giravaru Island Resort
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Giravaru Island Resort


Hotel: Giravaru Island Resort

Giravaru vakantie dorpen presenteert u de mogelijkheid om de charme van de Malediven te beleven. Ervaring op te doen in de omgeving die zijn ontwikkeld om u het beste van modern comfort te geven.

Ligging

Giravaru, het eiland van uw dromen, is gemakkelijk bereikbaar en ligt gelegen op slechts 15 minuten per speedboot van het vliegveld.

Faciliteiten

Een aantal faciliteiten bij dit hotel zijn:Restaurant, bar, koffie bar met uitzicht over de zee, discotheek, karaoke, zwembad bij de bar, boetieks, duikschool en een surfschool

Kamers

Stap uit je kamer en je bent op het strand. Binnen de kamers bevind zich luxe en biedt alle moderne faciliteiten. Luister naar het geluid van de golven en laat het je wiegen in slaap.65 Deluxe kamers met de volgende faciliteiten:Verse warm en koud water, suite badkamers, tv met films, CNN, Achtergrondmuziek, air conditioning, IDD telefoon, haardroger, plafonventilator en een minibar.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail