Hotel: Four Seasons Resort Kuda Huraa
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Four Seasons Resort Kuda Huraa


Hotel: Four Seasons Resort Kuda Huraa

Voor een nog meeslepende Maldiven vakantie, verblijf in zowel Kuda Huraa en Four Seasons Resort Maldives. Een natuurlijke wonderland dat een echt gevoel van ontdekking inspireert.

Ligging

Een korte speedboot rit van Male, Malediven naar dit resort dat doordrenkt is met Maldivische dorp charme, met een levendige tuin.

Faciliteiten

In dit resort is het zwembad de grootste in heel Maladiven. Het wordt omgeven door een groot zonnedek en is voorzien van ligstoelen voor comfortabel loungen. Begeleiders staan klaar om een frisse handdoek of verkoeling te bieden. Bij het zwembad is er ook service mocht u een drankje willen. Het water biedt een breed scala van groeps en individuele activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen en interesses zoals: kajakken, windsurfen en catamaran zeilen zijn gratis. Gemotoriseerde activiteiten, zoals waterskien, parasailing, bananaboot zijn onder voorwaarde van een betaling. Ook worden er lessen gegeven voor beginners.

Kamers

De kamers zijn verdeeld in:een rieten strandpaviljoens en bungalows langs de witte zandstrand in het Four Seasons Resort Maldives op Kuda Huraa. Terwijl de water bungalows zijn gebouwd op palen boven de lagune. Het Royal Beach Villa biedt unieke accommodatie voor de gasten. Uit hun rieten daken en houten traliewerk aan de mooie witte stenen muren, zijn alle architectonische details gebouwd door lokale ambachtslieden met behulp van inheemse materialen en technieken die eeuwen terug tot een ware zin van de Malediven te weerspiegelen. De namen van de verschillende soorten kamers:Sunset Water Bungalow, Sunrise Water Bungalow, Sunset Beach Bungalow met zwembad, Sunrise Beach Bungalow met zwembad, Strandpaviljoen met zwembad.

Verzorging

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail