Hotel: Coco Palm Boduhithi
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Coco Palm Boduhithi


Hotel: Coco Palm Boduhithi

Het eiland Coco Palm Bdu Hithi is net een paradijs en ligt bij het North Male Atoll. Het hotel biedt luxe en beschikt over villas, privezwembaden en een gratis Wi-Fi. Men kan gebruik maken van een flatscreen tv en dvd spelers. De gasten kunnen op het terras buiten warme koffie drinken, en heeft een prive bad op de kamer.

Ligging

Coco Palm Bodu Hithi is gelegen op het prive-eiland van de Bodu Hithi in het North Male Atoll. In 40 minuten (29 km)kunt u met een luxe speedboot van het vliegveld bij het resort zijn.

Faciliteiten

Het hotel biedt verschillende facaliteiten onder andere: yoga, en thai chi paviljoen. Men kan ook de fitnessruimte ingaan die zich bevind over het water. Het resort biedt ook ontspannede activiteiten namelijk massages en schoonheissalon. Het heeft ook een hoofdrestaurant Air restaurant, dat beschikt over een gemengde keuken. Restaurant Aqua biedt verschillende zeevruchten en heeft een speciaiteit in Aziatisch eten. In restaurant Breeze, hebben ze iets creatiefs bedacht namelijk dat u zelf een eigen potje kan koken en al freso dineren. Bij de bar kunt u genieten van drankjes, waarbij u een uitzicht hebt over de helderblauwe wateren.

Kamers

Het hotel heeft in totaal 100 kamers. Hotel heeft verschillende gradaties qua kamer. Een soort kamer is onder andere: Island Villa, dat 188 vierkante meter is, voorzien van een schuin dak dat een bepaalde ambiance voegt aan de ruimte. Een enorme slaapkamer, en een suite kleedkamer, luxe badkamer met een centrale bad met uitzicht op de oceaan, twee douches (binnen en buiten) brengt de kunst van het verwennen in een uniek andere ervaring. Een een zwembad, bed, een rustruimte en een eigen zonnedek met buitenkeuken, loungen en dineren. Ook kunt u gebruik maken van een persoonlijke mini-bar, flatscreen tv met dvd-speler, muziekinstallatie, een koffiezetapparaat en een eigen kluisje. Een andere kamer is de water villas. Ze zijn 109 vierkante meter. Het bestaat uit een kingsize bed en een ruime badkamer met een ligbad, douche en dubbele wastafels. Dit creert een stemming voor luxe leven in een paradijselijk resort. Wanneer het verlangen om te relaxen kunt u zonnen of dineer/relax in je eigen zwembad. Zo zijn er nog diverse kamers, waarvan iedere kamer over iets unieks bezit.

Verzorging

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail