Hotel: Club Med Kani Afbeelding Hotel: Club Med Kani
Hotel: Club Med Kani
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Club Med KaniHotel: Club Med Kani


Kani, is een eiland van de maldiven, en wordt gezien als het laatste paradijs op aarde. Het beschikt over een poeder witte stranden met water dat onder de zon, de kleur van turqoise verschijnt op het water.


Ligging


Club Med Kani ligt gelegen op 20 km van Male en is de hoofdstad van de eilandengroep Malediven. Het is tevens het enige stadseiland van de Malediven. In een half uurtje loop je van oost naar west. Het ligt in het midden van de Indische Oceaan. Vanaf boven af gezien lijkt het resort op een enorme palmboom verspreid op het blauwe water.


Faciliteiten


Het hotel beschikt over een restaurant waar ondere een heerlijke kreeft wordt geserveerd. In het resort kunt u geruik maken van een massage in het schoonheidscentrum bij Mandara. De gasten hebben toegang tot verschillende diensten en activiteiten onder andere: All inclusive privileges, ontbijt, room service, internettoegang, snel en eenvoudig check in bij aankomst, excursies en u kunt overdag ook gebruik maken van de roomservice. Ook kunt u gebruik maken van computers, bibiliotheek, bordspellen en een open bar.


Kamers


Het hotel beschikt over 75 uitstekende suites, waar men een eigen balkon bezit. Hierdoor heeft u, uw eigen prive gebied, waar u kan genieten van luxe, intimiteit en flexibiliteit. Ontworpen door Philippe Villeroux. De ontwerper heeft het zo ontworpen zodat het aansluit op de specifieke behoeften van de exclusieve gasten, die kiezen voor luxe, persoonlijke service, rust en privacy. Er is gezorgd voor een vriendelijke sfeer. Het verblijf ziet er als volgt uit, de kamer heeft een ronde vorm, een ondoorzichtige dak en de bouw zorgt voor een uitzicht van 360 graden.


Verzorging


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel: Club Med Kani 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail