Hotel: Club Faru
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Club Faru


Hotel: Club Faru

Bestaande uit een totaal van 152 kamers, de Club Faru is een goed uitgerust resort met alle faciliteiten die een belangrijke plaats in de Malediven heeft. De gasten kunnen hier een tropische gebeurtenis ervaren.

Ligging

De Club Faru Resort is een geweldig hotel gelegen in het North Male Atoll, zeer korte afstand van het Male vliegveld. Slechts 2 km van de plaats van binnenkomst naar de Malediven, het resort ligt op slechts 7 minuten met de speedboot varen.

Faciliteiten

Veel activiteiten bij Club Faru kan worden ondernomen, afhankelijk natuurlijk van de smaak van de gast. Voor sportliefhebbers, de Club Aelolos Watersport biedt activiteiten, zoals windsurfen, catamaran zeilen, waterskien, banaan rijden, kitesurfen en enkele andere boven water activiteiten, zoals biljart, tafeltennis, voetbal en volleybal.Club Faru organiseert ook twee gratis ritten per dag om te snorkelen voor de liefhebbers die een goede blik op de koraalriffen willen nemen en het prachtige zeeleven willen bestuderen. Er zijn ook excursies georganiseerd door Club Faru die u kunt nemen om bijzondere eilanden te bezoeken, dit wordt eiland hoppen genoemd.

Kamers

De Club Faru Hotel is een drie sterren hotel gelegen in het noorden van Male Atoll, vlakbij de hoofdstad van de Malediven. De Club Faru is een luxe hotel dat een aantal recreatieve voorzieningen heeft, waaronder een zwembad, prive-strand, watersport, en spa diensten. Het heeft in totaal 152 kamers. Alle kamers zijn uitgerust met de basisvoorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Verzorging

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail