Hotel: Baros Island Resort
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Baros Island Resort


Hotel: Baros Island Resort

Baros Maldives, een cirkel van schitterende, stranden omringd met de duidelijkste turquoise wateren. Het resort is een unieke heerlijke verwennerij in harmonie met de natuur. Het bestaat in volledige harmonie met zijn natuurlijke omgeving. Unieke ervaringen, originele eetgelegenheden. Het hotel past zich aan, aan de wensen van elke gast. Accommodatie aan de nieuwe Baros is met luxe, weergegeven in natuurlijke elementen zoals hout, steen en kokos riet. De villas staan op palen in de lagune of op de rand van de oceaan.

Ligging

Vanaf het vliegveld is de afstand naar het hotel 16 kilometer. De gasten kunnen vervoerd worden door een speedboot. De reis hiervan duurd 15 minuten waar onder tussen geniet kan worden van de omgeving.

Faciliteiten

Het resort heef onder andere: post, kinderopvang, kapper, wasserij, medisch gedeelte, kinderopvang, schoonheidssalon, valutawissel, telefoon Service, bagage opslag. Men heeft ook een restaurant, fitnesscentrum, spa, water sporten en een zwembad.

Kamers

De kamers beschikken over een instelbare airconditioning, plafond ventilator voor natuurlijke ventilatie, king size bed, prive tuin, badkamer met ligbad en douche, binnen douche warm en koud, zoet water, badjassen, slippers, haardroger, prive villa in de bar, IDD telefoon Draadloos en kabel-internettoegang, veilige Satelliet TV, koffie en theefaciliteiten en een cd-speler. Het hotel beschikt over verschillende villas onder andere: deluxe villa waar het gaat om een rietgdekte bungalow cocon, een veranda, open lucht badkamer en een prive tuin. Een andere kamer is de Baros Villa, dit uit een romantische sfeer, met een romantisch hemeldbed en aan een witte strand. U kunt ook in het water villa gaan zitten waar u een prachtig uitzicht hebt op de zee. Het is voorzien van een rietendak, en u kunt meteen de zee ingaan.

Verzorging





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail