Hotel: Angaga Island Resort enen Spa Afbeelding Hotel: Angaga Island Resort enen Spa
Hotel: Angaga Island Resort enen Spa
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Hotel: Angaga Island Resort enen Spa



Hotel: Angaga Island Resort & Spa


In het resort vind je witte stranden dat omringd is door de Indische Oceaan. Omingd met groene palmen en een helderblauwe zee.


Ligging


Angaga Island Resort is gelegen in het centrum van Zuid Ari Atoll, Republiek van de Malediven. Het eiland is ongeveer 52.500 vierkante meter. Afstand van het vliegveld is ongeveer 85 km en het duurt ongeveer 25 minuen om het eiland te bereiken met een watervliegtuig.


Faciliteiten


Vakantie in Angaga Island combineren een perfecte tropische sfeer. Het heeft een rustig karakter en heeft moderne faciliteiten. Het resort beschikt over een rustige en vriendeljke sfeer. De gasten kunnen onder andere gaan: snorkelen, vissen, volleybal, badminton, tafeltennis, darts, duiken, windsurfen, catamaran zeilen, waterskien en tennis. Andere faciliteiten: receptie, kluisje, Bar, Souvenir winkel, Coffee Shop, Tennisbaan met verlichting, badminton met verlichting, duikcentrum, watersport centrum en een Spa.


Kamers


Het resort heeft 2 verschillende verblijfsruimtes. Namelijk de superior beach bungalows van 45 vierkante meter. Waar men gebruik kan maken van: bad voorzieningen op de kamer (badjas, shampoo, conditioner en douche gel), haardroger, warm & koud water, luxe natuurlijke bamboe meubelen, veranda, mini koelkast, satelliet TV, semi open badkamer, Serre, thee / koffie-en theefaciliteiten, telefoon, en een wc. Daaraast is er ook een ander verblijfsruimte dat het water villas heet en 56 vierkante meter groot is. De facilititen bij deze kamer zijn een achterdeur naar het prive zonnedek, bad voorzieningen op de kamer (badjas, shampoo, conditioner en douche gel), directe toegang tot de lagune, haardroger, warm & koud water, luxe natuurlijke bamboe meubelen, Mini koelkast , Moderne luxe badkamer met bad, satelliet TV, Serre, thee / koffie-en theefaciliteiten, telefoon, en wc.


Verzorging






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Hotel: Angaga Island Resort enen Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail