Bungalow: Helengeli Island Resort
Bestemming: Duikresorts - Noord Male Atol

Bungalow: Helengeli Island Resort


Bungalow: Helengeli Island Resort

Dit eiland staat bekend als duik eiland in de Malediven. Het is zo ontworpen voor het gemak voor de gasten en behoud van de natuur. Dit resort heeft alle voorzieningen die er voor zorgen dat de gasten op hun gemak voelen en een thuisgevoel krijgen. De omgeving van witte stranden en prachtig blauw water zorgen voor een geweldig uitzicht.

Ligging

De Bungalow ligt in Noord Male Atol. Met een watervliegtuig bent u vanaf Male binnen tien minuten bij het resort. Het eiland zelf is 200 bij 800 meter. Het vervoer om u op te halen gaat alleen overdag.

Faciliteiten

De culuninaire gerechten zijn uitstekend in dit resort, erg exotisch in een leuk restaurant. Wanneer u opstaat kunt u genieten van oven vers brood dat zelf gemaakt is, en opgedient wordt als buffet. Wat erg populair is, zijn strand barbeques of prive stranddiners. Bij het zwembad kunt u genieten van een exotische cocktail of op het terras bij de bar. Tijdens de zonsondergang kunt u bij de bar genieten van dolfijnen die spelen, een prachtig gezicht. U kunt gebruik maken van verschillende excursies, onder andere naar andere eilanden gaan, of activiteiten doen zoals: biljard, tafeltennis, bordspellen, dolfijnen zoeken, snorkelen, genieten van een spa, onder andere een massage, aromatherapie of een traditionele thaise behandeling.

Kamers

In dit resort vinden zich 50 deluxe airco beach bungalows plaats. Het is de bedoeling dat het een natuurlijke omgeving uitstraalt, met een buiten badkamer en een privetuin.

Verzorging

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail