Zitahli Resort Afbeelding Zitahli Resort
Zitahli Resort *****
Bestemming: Duikresorts - Noonu Atol

Zitahli Resort

*****

Zitahli Resort biedt u de warme gastvrijheid van de Malediven en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Omgeven door ongerepte riffen, turkoois water en ongerepte stranden, ligt dit adembenemende 5 * luxe resort de deuren opende in augustus 2008.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Zitahli Resort

Zitahli Resort biedt u de warme gastvrijheid van de Malediven en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Omgeven door ongerepte riffen, turkoois water en ongerepte stranden, ligt dit adembenemende 5 * luxe resort de deuren opende in augustus 2008.

Faciliteiten

Het resort beschikt over wifi in gemeenschappelijke ruimtes en een 24-uurs receptie. Naast duikgelegenheden en watersporten, kunt u ook gebruik maken van de spa en het fitnesscentrum. Daarnaast biedt het resort de mogelijkheid om ter plaatse verschillende excursies te boeken.

Kamers

U verblijft in een Deluxe Beach Villa, deze villa beschikt over directe toegang tot het strand, een badkamer met uitzicht over het oceaan, een douche binnen en buiten en ligbedden buiten.

Verzorging

U verblijft hier op basis van Logies Ontbijt. U heeft de mogelijkheid om lunch en/of diner bij te boeken.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates Airline, vertrek vanaf Dusseldorf en overstap op Dubai. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Zitahli Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail