Komandoo Island Resort Afbeelding Komandoo Island Resort
Komandoo Island Resort
Bestemming: Duikresorts - Lhaviyani Atol

Komandoo Island Resort


Gelegen in de Lhaviyani Atol op een idyllisch eiland vindt u het prachtige Komandoo Island resort. Het charmante resort is van alle gemakken voorzien. Rond het resort loopt een parelwit zandstrand en onder water kunt u mantas, roggen en kleurrijke scholen vissen tegen komen.

Hotel o.b.v. Halfpension



Komandoo Island Resort

Met slechts 100 meter breed en 500 meter lang is het idyllische eiland waarop het Komandoo Island resort ligt een oase van charme en rust. Om het resort loopt een parelwit zandstrand en ligt een prachtig turquoise lagune. Bij het huisrif kunt u tropische vissen gaan ontdekken. Wilt u graag wat grotere dieren spotten. In de Lhaviyani Atol zwemmen schildpadden, manta's, roggen en grote schole vissen.

Ligging

Komandoo Island Resort is gelegen in het Lyavinyani Atol op 180 kilometer van de internationale luchthaven. Het eiland is alleen per watervliegtuig te bereiken. De vlucht duurt ongeveer 40 minuten. Vanuit het vliegtuig heeft u een fantastische uitzicht op de verschillende Atollen van de Malediven.

Faciliteiten

Op het resort kunt u genieten van heerlijke maaltijden in een van de drie restaurants, er is een receptie, koffiehuis, sauna, spa, fitness ruimte en u kunt verschillende (water)sport activiteiten doen en excursies boeken.

Strand villa

De strand villa's zijn ruime houten villa's discreet geplaatst langs de kust. Elke villa heeft een veranda vanaf waar u een prachtig uitzicht heeft over de oceaan. De villa's beschikken over een hemelbed, airconditioning, plafond ventilator, mini-bar, kluis, telefoon, gratis WiFi, een veranda met ligstoelen en een badkamer gedeeltelijk in de tuin met inloopdouche.

Verzorging

In het Komandoo Island Resort verblijft u op basis van half pension. Wanneer u op basis van vol pension wilt verblijven, betaald u een toeslag van 35,- per nacht. Er bestaat ook de mogelijkheid om op basis van All Inclusive in het resort te verblijven. U betaald dan een toeslag van 70,- per nacht.

10-daagse vliegreis inclusief:

  • retourvlucht Amsterdam - Male
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfer luchthaven - hotel v.v.
  • 7 nachten accommodatie in het Komandoo Island Resort
  • Half pension

15-daagse vliegreis inclusief:

  • retourvlucht Amsterdam - Male
  • luchthavenbelasting en toeslagen
  • transfer luchthaven - hotel v.v.
  • 12 nachten accommodatie in het Komandoo Island Resort
  • Half pension

Vluchten

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Turkish Airlines. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines mag u standaard 20kg bagage meenemen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Komandoo Island Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail