Blancura Hotel Afbeelding Blancura Hotel
Blancura Hotel
Bestemming: Baa Atol - Dharavandhoo

Blancura Hotel


Het Blancura is een modern hotel gelegen op Dharavandhoo in het Baa Atol. De naam is afgeleid uit het Spaans en betekent witheid. Blancura staat voor eenvoud, nauwkeurigheid en elegantie. Het merk en het logo zijn geinspireerd op de rondingen van de golven op de witte stranden en tropische hellende daken in de Malediven. Het hotel ligt aan het strand en biedt in- en outdoor dining.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Blancura Hotel

10 dagen/7 nachten

Het Blancura is een modern hotel gelegen op Dharavandhoo in het Baa Atol. De naam Blancura is afgeleid uit het Spaans en betekent witheid. Blancura staat voor eenvoud, nauwkeurigheid en elegantie. Het merk en het logo zijn geinspireerd op de rondingen van de golven op de witte stranden en tropische hellende daken in de Malediven. Het hotel ligt aan het strand en biedt in- en outdoor dining.

Ligging

Dharanvandhoo ligt in het hart van het enige Unesco marine biosfeer reservaat van de Malediven en is onderdeel van het Baa Atol. Dharanvandhoo is het enige bewoonde eiland van de Baa Atol en heeft ca. 1.000 bewoners. De internationale luchthaven van Male ligt op 30 minuten vliegen.

Kamers

De Deluxe villas hebben een oppervlakte van ca. 24m2 en zijn uitgerust met airconditioning, TV, DVD, minibar, koffie- en theefaciliteiten, haardroger, strijkbout/plank, kluisje en hebben een moderne inrichting.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een eigen restaurant. De kaart is omvat zowel lokale als westerse en oosterse gerechten.

Tal van activiteiten, zoals safaris, snorkelen, duiken etc. worden aangeboden.

Verzorging

Het verblijf is gebaseerd op logies en ontbijt. Half - en volpension is mogelijk tegen een toeslag

Vluchten

Deze reis wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. De prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve vertrekdatum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en over een retour vliegticket beschikken. Nederlandse en Belgische paspoorthouders hebben geen visum nodig. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Voor deze reis gelden afwijkende boekings- en annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Blancura Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail