Liveaboard Kroatie Splendid Cruiseschip
Bestemming: Duikreizen Kroatie - Liveaboard Kroatie

Liveaboard Kroatie Splendid Cruiseschip


Ervaar Luxe en Comfort aan Boord van de MS Splendid in Kroatië



Stap aan boord van de prachtige MS Splendid en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis langs de schitterende Dalmatische kustlijn van Kroatië. Met zijn elegante design en een lengte van 38 meter is de MS Splendid gebouwd om gasten in stijl te verwelkomen voor een onvergetelijke liveaboard-ervaring. Aan boord bevinden zich 18 ruime cabines, elk uitgerust met een eigen badkamer en airconditioning voor maximaal comfort tijdens uw verblijf. Gasten hebben de keuze tussen een cabine met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, en elke cabine is voorzien van handige voorzieningen zoals een bureau, leeslampjes, een kluis, radio, haardroger, 220V stopcontacten en voldoende opbergruimte. Veiligheid staat voorop, en daarom voldoen alle cabines aan de laatste veiligheidseisen.

Een Drijvend Luxehotel

Met zijn verscheidenheid aan gemeenschappelijke ruimtes biedt de MS Splendid het comfort van een luxe hotel op zee. Het salon-restaurant op het hoofddek verwelkomt gasten in een verfijnde ambiance, compleet met airconditioning en voldoende comfortabele zitplaatsen voor alle gasten. Geniet van een gastronomische ervaring met uitzicht op zee dankzij de grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden tijdens het ontbijt. Ontspan en geniet van uw favoriete drankje aan de bar, terwijl u de laatste updates bekijkt op de LCD-TV of verbonden blijft met het thuisfront dankzij gratis WiFi aan boord. Op het bovendek vindt u een ruim overdekt terras met voldoende zitplaatsen, ideaal voor ontspannen momenten met een spectaculair uitzicht op de Adriatische Zee. Voor zonaanbidders is er een royaal zonnedek met ligbedden, een overdekt gedeelte en zelfs een jacuzzi om te genieten van de warme zon en verfrissende briesjes. En voor degenen die willen zwemmen, biedt het grote zwemplatform aan de achterzijde van de boot gemakkelijke toegang tot het kristalheldere water tijdens zwemstops.

Verken de Schatten van Kroatië

Tijdens deze kleinschalige cruise met de MS Splendid zult u versteld staan van de schoonheid van de Kroatische kustlijn. Van Dubrovnik tot Split, de reis voert langs betoverende baaien, historische steden en idyllische eilanden zoals Korcula, Vis en Hvar. Verken de oude straten van Dubrovnik en Split tijdens begeleide tours die bij de cruise zijn inbegrepen, en laat u betoveren door de rijke cultuur en geschiedenis van deze fascinerende bestemmingen. 's Avonds hebben gasten de vrijheid om de lokale Kroatische keuken te ontdekken in gezellige restaurants langs de kust, waar verse visgerechten en lokale specialiteiten worden geserveerd.

Boek uw Droomcruise met de MS Splendid

Kies voor luxe, comfort en avontuur en boek vandaag nog uw droomcruise met de MS Splendid. Ervaar de magie van Kroatië vanaf de dekken van dit prachtige cruiseschip en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Met zijn uitstekende voorzieningen, deskundige bemanning en betoverende reisroutes is de MS Splendid de perfecte keuze voor een onvergetelijke liveaboard-ervaring in Kroatië.




E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail