Liveaboard Kroatie Aquamarin Cruiseschip
Bestemming: Duikreizen Kroatie - Liveaboard Kroatie

Liveaboard Kroatie Aquamarin Cruiseschip


Ontdek de Betoverende Dalmatische Kustlijn aan Boord van het Luxe Aquamarin Cruiseschip in Kroatië



Het prachtige Aquamarin-jacht bestaat sinds 2017 en is een vaartuig dat ieder jaar van mei tot september luxe cruises aanbiedt in Kroatië. Er zijn 19 lichte en stijlvolle cabines aanwezig die zich op het onder- of bovendek bevinden. Iedere cabine beschikt over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, airconditioning, opslagruimte, een bureau, een haardroger en een eigen moderne badkamer. Op het bovendek vindt u een ruime bar-, lounge- en eetruimte met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de Adriatische Zee. Het ontbijt is elke ochtend inbegrepen en de lunch wordt afhankelijk van het activiteitenschema geserveerd. De maaltijden bestaan uit traditionele Kroatische gerechten. Op het dak bevindt zich het zonneterras met zowel schaduwrijke als zonnige gedeeltes, waardoor het een perfecte plek is voor wat ontspanning.

Deze kleinschalige cruise aan boord van het Aquamarin-jacht verkent de adembenemende Dalmatische kustlijn. De reis gaat van start in Split of Dubrovnik en maakt vanaf hier een cruise langs de Kroatische kustlijn. Daarbij wordt er gestopt bij Mljet National Park en Brac Island. Tevens wordt er een prachtig natuurverschijnsel bezocht in de Blue Cave. Activiteiten zijn onder meer zwemmen in het kristalheldere water, wijnproeven op het eiland Vis of wandelen voor een foto van het geweldige panoramische uitzicht.

Ontdek de Betoverende Dalmatische Kustlijn aan Boord van het Luxe Aquamarin Cruiseschip in Kroatië

Welkom aan boord van het Aquamarin-jacht, een oase van luxe en comfort dat sinds 2017 de wateren van Kroatië doorklieft, en dat elk jaar van mei tot september een exclusieve reiservaring biedt. Stap aan boord en laat je betoveren door de schoonheid van de Adriatische Zee, terwijl je geniet van een onvergetelijke reis langs de adembenemende Dalmatische kustlijn.

Een Oase van Comfort
Het Aquamarin-jacht biedt een intieme en stijlvolle omgeving met 19 lichte en smaakvol ingerichte cabines, elk uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed of twee aparte bedden, airconditioning, voldoende opbergruimte, een handig bureau, een föhn en een moderne privébadkamer. Of je nu op het onder- of bovendek verblijft, je bent verzekerd van alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf op zee.

Culinaire Verwennerij
Laat je smaakpapillen verwennen door de heerlijke gastronomische ervaringen aan boord van het Aquamarin-jacht. Begin je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet dat elke ochtend wordt geserveerd en geniet van een gevarieerd aanbod van traditionele Kroatische gerechten tijdens de lunch, die afhankelijk van het activiteitenschema wordt geserveerd. Bereid met de beste lokale ingrediënten, beloven onze maaltijden een feest voor de zintuigen te zijn.

Ontspanning met Uitzicht
Op het bovendek vind je een ruime bar-, lounge- en eetruimte met grote ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de betoverende Adriatische Zee. Neem plaats, ontspan en geniet van je favoriete drankje terwijl je de prachtige kustlijn aan je voorbij ziet glijden. En voor degenen die op zoek zijn naar wat zonneschijn, biedt het zonneterras op het dak de ideale plek om te ontspannen, met zowel schaduwrijke als zonnige gedeeltes waar je kunt genieten van de warme Kroatische zon.

Verkenning van de Dalmatische Schatten
Deze kleinschalige cruise aan boord van het Aquamarin-jacht neemt je mee op een onvergetelijke reis langs de adembenemende Dalmatische kustlijn. Vertrekkend vanuit de historische steden Split of Dubrovnik, verken je de verborgen schatten van Kroatië, waaronder de majestueuze Mljet National Park, het betoverende Brac Island en het natuurwonder van de Blue Cave.

Activiteiten voor Elk Avontuurlijk Hart
Of je nu een liefhebber bent van zwemmen in kristalhelder water, wijnproeven op het idyllische eiland Vis, of wandelen voor een panoramisch uitzicht dat je de adem zal benemen, deze cruise biedt activiteiten voor elk avontuurlijk hart. Laat je betoveren door de schoonheid van de natuurlijke omgeving en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Boek Jouw Onvergetelijke Reis
Klaar om de magie van de Dalmatische kustlijn te ontdekken aan boord van het Aquamarin-jacht? Boek nu je reis en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol luxe, avontuur en ongeëvenaarde schoonheid. Kom aan boord en laat je verwennen terwijl je de betoverende wateren van Kroatië verkent. We zien je graag aan boord!






E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail