Bangka enen Lembeh Strait, 14-daagse combinatiereis Afbeelding Bangka enen Lembeh Strait, 14-daagse combinatiereis
Bangka enen Lembeh Strait, 14-daagse combinatiereis
Bestemming: Sulawesi - Combinatiereizen

Bangka enen Lembeh Strait, 14-daagse combinatiereis


Een waar paradijs met een unieke mix aan duiken staat u te wachten gedurende deze combinatiereis naar Bangka Island en Lembeh.

Bungalow o.b.v. VolpensionLigging:

Onder schaduwrijke bomen liggen een aantal bungalows gemaakt van natuurlijke materialen. Het resort opende haar deuren begin 2003 en er kunnen nu 12 duikers terecht. Het is een kleinschalig, Back-to-Basic resort, met zeer persoonlijke service. Je hebt flexibele duiktijden, vooral handig voor nachtduiken en geen lange boottrips naar alle mooie duikstekken in de buurt.

Je gaat per auto van Manado naar de kust in ongeveer 1,5 uur. Daarna vanaf het meeting point Pantai Surabaya in ongeveer 30 minuten naar Bangka.

Transfers:

Indien deze nodig zijn tussen 16.00-09.00 uur dan geldt er een toeslag. Je wordt hierover bij boeking ingelicht.

Bijzonderheden:

Murex Dive Resort heeft ook een accommodatie bij Manado en een duikcentrum bij Lembeh Resort. Je kunt dus eenvoudig je verblijf op Bangka combineren met een verblijf in Manado en/of Lembeh. Vraag ons gerust om een offerte voor deze combinatie-reis.

Duiken:

Bij de reissom is 5 dagen 2 duiken per dag inclusief fles/lucht/lood inbegrepen. Je duikt met Murex. Voor dit duikpakket dient u in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet. Heeft u langer dan 3 maanden niet gedoken dan zult u ter plaatse een checkdive moeten doen.

Er zijn ontzettend veel duikplekken (meer dan 100 voor alle drie de resorts van Murex: Murex Dive resort, Bangka Island en Lembeh Resort), met steile wanden en verticaal koraal tot dieptes van wel 50 meter. Er worden vaak grote vissen gezien, als walvissen, dolfijnen, manta's, haaien en schildpadden. Er worden 2 duiken per dag gemaakt en 1 ongebeleide huisrifduik met je eigen buddy, nachtduiken is ook mogelijk. Alle benodigde uitrusting is beschikbaar. De bootduiken worden onder leiding van een ervaren divemaster gedaan die je vooraf uitgebreid brieft. Er zijn gecertificeerde instructeurs aanwezig voor lessen. Ze hanteren de hoogste standaard voor veiligheid en en professionaliteit.

Deze reis is samengesteld met een lijndienstvlucht. De prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze boekingsklasse niet meer beschikbaar is, zullen wij u een passend alternatief aanbieden.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bangka enen Lembeh Strait, 14-daagse combinatiereis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail