Rondreis Bali inclusief Padi Open Water cursus Afbeelding Rondreis Bali inclusief Padi Open Water cursus
Rondreis Bali inclusief Padi Open Water cursus
Bestemming: Leren duiken - Leren duiken op Bali

Rondreis Bali inclusief Padi Open Water cursus




Rondreis o.b.v. Volgens programma



10-daagse rondreis inclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam - Denpasar
  • Luchthaventransfers
  • Alle transfer zoals in het reisschema omschreven
  • Alle hotels zoals in het reisschema omschreven
  • Padi Open Water Diver Cursus
  • gratis massage van 30 minuten
  • Dagelijks ontbijt, lunch is op de duikdagen inbegrepen

Leer nu duiken tijdens uw vakantie naar Indonesie!

Uw duikbrevet halen. Is dit altijd al een droom van u geweestBent u benieuwd naar de prachtige wereld onder de zeespiegelOf heeft u al eens gedoken en wilt u nu uw brevet eens halenDit is waar het allemaal begint. De PADI Open Water Diver cursus heeft al miljoenen mensen geintroduceerd in de duiksport! Diving Adventures heeft voor u een speciale aanbieding samengesteld waarmee u tegen een zeer interessante prijs uw duikbrevet kunt halen in het prachtige Indonesie.

Reisschema

Dag 1

Vertrek uit Amsterdam

Dag 2

Bij aankomst op Bali krijgt u een persoonlijke Meet & Greet service voor assistentie bij de formaliteiten van de douane. Een transfer van AquaMarine Diving brengt u naar Tulamben waar u de komende 3 nachten verblijft.

Dag 3

Om 09.30 uur gaat u de theorie die u al geleerd heeft en de toets die u gemaakt heeft nog even doornemen. U kunt thuis e-learning doen, dit betekend dat u de theorie al geleerd heeft alvorens u op reis gaat (kosten 120 US Dollar), wanneer u de toets heeft gedaan, worden de resultaten naar AquaMarine verzonden. Deze manier van theorie bespaard veel tijd, en hierdoor gaat u vandaag de wateroefeningen doen in het zwembad.

Dag 4

Om 09.30 uur verzamelen in de lobby van het hotel. Vandaag maakt u openwater duiken 1 & 2 (kantduiken maximaal 12 meter diep)

Dag 5

Om 09.30 uur is de check-out van het hotel, u gaat open water duiken 3 & 4 maken (kantduiken maximaal 18 meter diep). U verblijft de komende 4 nachten in Candidasa.

Dag 6

Vandaag heeft u een rust & relax dag, u kunt zelf bepalen wat u wilt doen vandaag, bijvoorbeel een excursie doen.

Dag 7

Om 08.30 uur verzamelen in de lobby, dan krijgt u een transfer naar Padangbai (15 minuten). U maakt vandaag 2 duiken bij Blue Lagoon (bootduiken).

Dag 8

Vandaag heeft u een rust & relax dag, u kunt zelf bepalen wat u wilt doen vandaag, bijvoorbeel een excursie doen.

Dag 9

Om 12.00 uur checkout. Eventueel is het mogelijk een late checkuit bij te reserveren. De transfer naar de luchthaven duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Dag 10

Aankomst in Amsterdam.

Algemene informatie

inclusief tijdens de safari

- persoonlijke Meet & Greet - alle transfers zoals boven beschreven in het reisschema - dagelijks ontbijt in de resorts - lunch en onbeperkt drinkwater tijdens duikdagen - Engels sprekende instructeur, maximum ratio 1:4 - Padi duikbrevet - gebruik van duikuitrusting - MSIG Diver Medical Insurance - gratis gebruik van strandhanddoeken - alle lokale taxen en toeslagen

niet inclusief tijdens de safari

  • Visum bij aankomst 25 USD p.p.
  • Vertrekbelasting 150.000 Rp
  • lunch op dagen dat niet gedoken wordt en dagelijks diner

Belangerijke informatie

De minimum deelname voor deze reis is 2 personen, wanneer u alleen wilt gaan kunnen wij voor u navragen of er al andere mensen geboekt staan op de door u gewenste datum.

Accommodaties

Alle accommodaties beschikken over airconditioning en eigen badkamer met warm water. Alle resorts beschikken tevens over een zwembad. Indien u alleen reist en geen eenpersoonskamer toeslag wilt betalen, kunnen we een kamer voor u aanvragen om te delen met een andere duiker van hetzelfde geslacht.

Boten

De boten van AquaMarine Diving Bali zijn speciaal ontworpen voor uw veiligheid en comfort. Elke boot beschikt over vier-takt Suzuki motoren en een bemanning bestaande uit 3 personen, een toilet aan boord, comfortabele zitplaatsen, anti-slipvloer, bescherming tegen zon en wind/regen, zonnedek met matrassen, koffie/thee faciliteiten, marine radio, zwemvesten, reddingsboeien, brandblusser, zuurstofkit, eerste hulp kit, ladder en bergruimte.

Land transport

Het interieur van de zes Isuzu Elf minibussen beschikken over veel beenruimte en bieden plaats aan 6 passagiers plus chauffeur en gids.

Optionele excursies en activiteiten

Er zijn verschillende landexcursies en activiteiten te reserveren, meer informatie is beschikbaar bij onze reserveringsafdeling. Mogelijke activiteiten ter plaatse zijn golfsurfen, Balinese Kookcursusen Bali Safari Park.

Overige informatie

  • vanzelfsprekend zijn eerste hulp- en zuurstofkits beschikbaar op alle boten en in alle minibussen
  • tijdens de safari bent u verzekerd middels een MSIG verzekering, desalniettemin wijzen we u op het belang van een goede reisverzekering
  • indien u geen gebruik maakt van een of meerdere gereserveerde activiteiten, is geen compensatie mogelijk

Vluchtinformatie en beschikbaarheid

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. In de meeste gevallen betreft dit vluchten met KLM, Garuda of Cathay Pacific. Prijzen zijn gebaseerd op een bepaalde boekingsklasse en zijn, net als de safari, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De boekingsklasse is alleen gegarandeerd wanneer de gehele betaling voldaan is. Om deze reden gelden voor deze reizen dan ook afwijkende betalingsvoorwaarden. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per email heeft ontvangen.

Informatie over de duikstekken

Amed

Het stille vissersdorpje Amed (Jemeluk Bay) ligt op 30 minuten rijden ten zuiden van Tulamben Bay. Hier zijn zandstranden te vinden, de watertemperatuur kan verschillen door thermoclines en het zicht onderwater ligt meestal tussen de 14 en 22 meter.

Amed Reef (12-22 meter) biedt verschillende soorten sponzen en gorgonen. U vindt hier Napoleon baarzen, soms grote trevallies, butterflyfish, papegaaivissen, snappers, fusiliers, doktervissen en witpunt rifhaaien.

Drie kilometer ten zuiden van Amed ligt de kleine, rustige baai van Lipah, met een wrak van een 20 meter lang vrachtschip op een diepte van 6 tot 12 meter. Het wrak ligt tussen een rif en zandbodem en is bedekt met sponzen en verschillende soorten koraal. Het rif is prachtig, met name op het stuk van 15 tot 20 meter. U vindt hier grote scholen vis, tafelkoralen, gorgonen en verschillende zachte koralen.

Blue Lagoon

Een smalle baai net buiten Padanbai. Alhoewel het landschap niet spectaculair is (langzaam dalende zandbodem, rotsen, zachte coralen en een zeer groot gebied met Staghorn koraal), is de grote hoeveelheid vissen hier verbazingwekkend.. Een zeer geschikte plaats ook voor snorkelen en nachtduiken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Rondreis Bali inclusief Padi Open Water cursus 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail