Puri Wirata Afbeelding Puri Wirata
Puri Wirata ***
Bestemming: Duikvakantie Indonesie Bali - Duiken Amed Indonesie

Puri Wirata

***

Het Puri Wirata Dive Resort and Spa biedt u een comfortabele en betaalbare kamer. Geniet van de zonsopkomst vanaf uw eigen balkon, zie de vissers vertrekken en hun vangst binnenbrengen en de betoverende sterrenlucht in de nacht. De gezonde koraalriffen beginnen slechts enkele meters van de oever. Een grote verscheidenheid aan vissen en zeedieren bewonen de riffen in een voortdurend evoluerende...

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Puri Wirata Dive Resort and Spa

Het Puri Wirata Dive Resort and Spa biedt u een comfortabele en betaalbare kamer. Geniet van de zonsopkomst vanaf uw eigen balkon, zie de vissers vertrekken en hun vangst binnenbrengen en de betoverende sterrenlucht in de nacht. De gezonde koraalriffen beginnen slechts enkele meters van de oever. Een grote verscheidenheid aan vissen en zeedieren bewonen de riffen in een voortdurend evoluerende onderwaterlandschap. Het wereldberoemde USS Liberty wrak ligt op minder dan een half uur rijden.Het hotel heeft een restaurant,een eigen PADI 5 Star Dive Center, een spa, strand en 2 zwembaden. De perfecte locatie voor een ontspannen vakantie.

Ligging

Puri Wirata Dive Resort en Spa ligt in Bunutan, een van de kleine dorpen die deel uitmaken van Amed, in het oosten van Bali.De afstand van de luchthaven bedraagt ca. 2 uur.

Kamers

Alle kamers bieden uitzicht op zee en zijn in Balinese stijl gebouwd. De kamers liggen verspreid in een tropische tuin op een mooie helling tussen de bergen en de zee.

 Deluxe - 10 kamers, waarvan 6 met een tussendeur. Alle kamers zijn voorzien van een king sizebed (7kamers) of twee eenpersoonsbedden (3) en hebben TV, airconditioning, fan, mini bar, kluis en een terras.

 Bungalows - De 2 bungalows liggen dichtbij de oceaan, het zwembad en het restaurant. De bungalows zijn voorzien van een king sizebed en hebben TV, airconditioning, fan, mini bar, kluis en een terras. De badkamer heeft een bad en een aparte douche.

 Villa Superior - Elke villa heeft 2 slaapkamers met tussendeur (1 x dubbel, 1 x twin) en de kamers hebben een eigen ingang en een eigen badkamer met inloop douche. De Villa's zijn voorzien van een king sizebed en hebben TV, airconditioning, fan, mini bar, waterkoker, fohn, kluis en een terras.

 Full Villa - Elke Villa heeft drie slaapkamers ( 2 x dubbel, 1 x twin), een op de begane grond en twee op de eerste verdieping. Alle kamers hebben een eigen ingang en zijn voorzien van van een king sizebed en hebben keuken, TV, airconditioning, fan, mini bar, waterkoker, fohn, kluis en een terras.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over twee zwembaden, een restaurant, een excusrisebalie en een PADI 5* duikcentrum.

Duiken

Meer informatie over de duikmogelijkheden en tarieven, vindt u onder het tabblad Duiken

Inclusief:

 Vluchten Amsterdam - Denpasar v.v.

 9 dagen/7 nachten verblijf op basis van logies en ontbijt

 transfer luchthaven - hotel v.v.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen dat ze over de juiste visum te reizen naar elk land op zijn of haar route. Daar voorschriften verschillen per land adviseren wij contact te nemen met een consulaat of de ambassade van het land.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Puri Wirata 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail