Best Of Bali 9 daagse duiksafari Afbeelding Best Of Bali 9 daagse duiksafari
Best Of Bali 9 daagse duiksafari
Bestemming: Duikvakantie Indonesie Bali - Duik Safari

Best Of Bali 9 daagse duiksafari
Best Of Bali 9 daagse duiksafari
Dag. 1 Vertrek uit Amsterdam
Dag 2. Aankomst op Bali
Transfer vanaf het vliegveld naar Tulamben (nord-oost Bali 2u30 min.). Optioneel om 19:00 uur een nachtduik op het Liberty Wreck. Overnachting in een Patio Room in Mimpi Resort Tulamben
Dag 3. Uitchecken 09:30 uur
Ontbijt. Om 09:30 uur transfer naar Amed (noord-oost Bali, 30 min.) en 2 dag duiken in Amed op het Japanese Wreck 20m. Lunch. 1 dagduik op Amed Reef. Transfer naar Candidasa (oost Bali, 1u). Gratis massage van 30 min. Overnachting in een Deluxe Garden View Room van Puri Bagus Candidasa
Dag 4.
Transfer om 08:30 uur of 07:30 uur in het Mola-Mola seizoen Transfer naar Padangbai (15 min.) waarna 3 dagboot duiken bij Nusa Penida (het grootste van de 3 eilanden voor de oostkust van Bali) inclusief Manta Point (met kans op mantaroggen en mola-mola in het seizoen) met lunch aan boord. Overnachting in Puri Bagus Candidasa.
Dag 5. Transfer om 08:30 uur
Transfer naar Padangbai (15 min.) waarna 2 dagboot duiken buiten Padangbai (Mimpang, Tepekong, Blue Lagoon) met lunch beach BBQ en 1 nachtduik in Bleu Lagoon. Overnachting in Puri Bagus Candidasa.
Dag 6. Uitchecken om 08:30 uur
Transfer naar Padangbai (15min.), waarna 2 dagbootduiken op Gili Selang (rifduik), lunch aan boord. Transfer naar Ubud (1u45min.) met onderweg een bezoek aan de Goa Lawah Tempel. Overnachting in een Deluxe Room van Rama Phala Resort
Dag 7. Rust en ontspanning in Ubud
Bezoek aan Ubud, Bali's cultureel centrum met veel kunst en handwerk. Vrije tijd om te winkelen of bezoek aan het Elephant Park. Overnachting in Rama Phala Resort.
Dag 8.
Uitchecken 12:00 uur (late check-out met toeslag) Transfer naar het vliegveld (zuid Bali, 1u15min.) in overeenstemming met het vliegschema.
Dag 9.
Aankomst in Amsterdam
Touria


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Best Of Bali 9 daagse duiksafari 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail