OK Divers Resort and Spa Afbeelding OK Divers Resort and Spa
OK Divers Resort and Spa ***
Bestemming: Bali - Padangbai

OK Divers Resort and Spa

***

Dit nieuwe hotel in Padangbai is onlangs geopend en biedt een hoge kwaliteit aan de gasten.Het hotel beschikt over 30 kamers, ligt aan het strand en heeft een restaurant en bar, een zwembad met swim up bar en een 5 sterren Padi Duikcentrum.

Hotel o.b.v. Logies ontbijtOK Divers Resort & Spa

Dit nieuwe hotel in Padangbai is onlangs geopend en biedt een hoge kwaliteit aan de gasten.Het hotel beschikt over 30 kamers, ligt aan het strand en heeft een restaurant en bar, een zwembad met swim up bar en een 5 sterren Padi Duikcentrum.

Ligging

Padangbai ligt in het oosten van Bali op ca. 60 km en 1 1/2 uur rijden van de luchthaven.

Kamers

Het resort heeft 30 kamers onderverdeeld in vier catagorien.

Superior room met een dubbelbed of 2 x 1 - persoonsbed - 25 m2

Superior Deluxe met een dubbelbed met een dubbelbed - 29 m2

Family Suite met 2 slaapkamers - 50 m2

VIP Room met een woongedeelte en 2 slaapkamers - 79 m2

Alle kamers beschikken over gratis wifi in de kamers, TV met satelliet en kluis.

Faciliteiten

PADI 5* Duikcentrum

Spa & massage centrum

Nieuwe zwembad met swim up bar

Gratis wifi in de kamers

TV met satelliet

Kluis

8-9 daagse duikreis inclusief

Vluchten Amsterdam - Bali v.v.

7 nachten overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van logies en ontbijt

transfer Bali airport - Pandangbai v.v.

Duiken

OK Divers

Het OK divers PADI Vijf sterren duikcentrum in Padangbai is een van de beste rond en als duiken in Bali uw ding is, dan is OK Divers de plek.

OK Divers beschikt over gloednieuw opleidingsbad voor beginnende duikers, een grote technische ruimte voor meer dan twintig duikers en hun uitrusting.

De medewerkers zijn meer dan blij om u te helpen met alles wat u nodig heeft om uw vakantie in Bali nog aangenamer te maken. Wij bieden het volledige gamma aan duikcursussen te beginnen met een eendaagse Discover Scuba Diving ervaring, Open Water cursus tot Rescue Diver en Divemaster. Onze hoog gekwalificeerde instructeurs zijn in staat om het Engels, Frans, Tsjechisch en Slowaaks spreken en de lesmaterialen zijn er in zeven verschillende talen, waaronder Duits, Spaans, Nederlands, Koreaans, Indonesisch, Chinees en Russisch. Een deel van onze PADI duikcentrum op OK Divers omvat een airconditioned klaslokaal.

Duiken

Alle onderstaande prijzen zijn inclusief lunch in het restaurant The Colonial, nadat we terug zijn van het duiken.

De prijzen zijn per persoon en inclusief twee duiken begeleid door instructeur of dive-master, boot of auto vervoer van en naar de duiken, snacks en drankjes zijn verkrijgbaar bij alle bootduiken. Als er extra ruimte is op een bootduik, dan kunnen niet-duikers mee voor een beetje snorkelen of gewoon te genieten van een mooie reis.

Afhankelijk van de duikstek, beginnen de prijzen voor niet-duikers bij 14,- per persoon. Minimum aantal duikers voor het merendeel van de duikstekken is twee personen. Padang Bai en Tulamben is ook beschikbaar voor een duiker.

Duikpakket 5 dagen / 10 duiken 435,-

1 dag - Padangbai

1 dag - Gili Mimpang & Tepekong

1 dag - Nusa Penida Manta point & Crystal Bay

1 dag - Tulamben

1 dag - Nusa Penida - Toyapakeh & SD

Inclusief

Fles / lucht / lood

Lunch op alle vijf dagen in Restaurant Colonial

Drankjes en snacks tussen de duiken

Gratis NITROX bij NITROX certificering

Lokale fees en belastingen

Duikprijzen per dag (2 duiken)

 

Padangbai - Blue Lagoon, Pura Kecil, Jepun,Drop Off, Channel, White Sand Beach en Jetty 65,-

Manta Point Boat Dive - Beroemd voor Manta Rays 110,-

Crystal Bay Boot Duik naar de beroemde Mola Mola Bay 95,-

Tulamben Beach Duiken, Wrak van de USS Liberty, Coral Garden en Drop Off 85,-

Gili Mimpang bootduiken op Gili Mimpang 85,-

Gili Tepekong bootduiken op Gili Tepekong 85,-

Nusa Penida: SD, PED, Sendal bootduiken naar de North Side Nusa Pendias, Drift duiken 90,-

Nusa Penida Toyapakeh bootduiken naar de North Side Nusa Pendias, Drift duiken 90,-

Blue Corner Boat Dive beroemd om Mola Mola 110,-

Gili Selang Boat Dive meeste van de tijd een stromingsduiken 110,-

Gamat Bay Boot Duik naar de beroemde Mola Mola Bay 90,-

Gili Biaha Boot Duik naar Cave haai en Drop Off 85,-

Kubu Beach duiken op Zeer mooie, kleurrijke Reef en een onlangs gezonken schip Wrak 90,-

Puri Jati Mud Dive voor Macro 110,-

Secret Bay Mud Dive and Artificial Reef Beste Macro 110,-

Menjangan Boot Duiken in Bali National Park 110,-

Night Dive Zoals 3 Duik in Padang Bai en Tulamben 45,-

Extra duik onafhankelijk op welke locatie gedoken wordt die dag 25,-

Duiklocaties

Ferry Channel

Het kanaal is vlak voor het strand van Padang Bai, slechts 10 minuten met de traditionele boot van het strand in Candidasa en waar de veerboot naar Lombok vertrekt. De geleidelijke helling heeft een zandbodem. De duik begint in het kanaal van de veerboot en eindigt om de hoek op de Tanjung Sari duikstek. Een geweldige plek om te zoeken naar pygmee zeepaardjes en om haaien te spotten. Als gevolg van getijden en stromingen is deze stek niet altijd toegankelijk.

Bias Tugal

Bias Tugal is gelegen in Padang Bai en heeft een zeer mooi koraal plateau. Het is vrij ondiep, ongeveer 10 m. Het is een goede stek voor de opleiding van duikcursussen of voor macro fotografie. Het is er mogelijk om veel dieper te duiken tot ongeveer 30 - 40 meter, maar de stromingen kunnen er lastig en sterk zijn. Goede stek voor macro observatie en fotografie en voor het spotten van en duiken met haaien. U kunt op Bias Tugal het hele jaar door duiken. Voorkomende vissen: angelfish, barracuda, boxfish, clownfish, crocodilefish, filefish, Napoleon wrasse, nudi branche, pufferfish, pygmy seahorse, ribbon eel, schorpionfish, sweet lips, triggerfish, turtle, white tip reef shark, ghost pipefish, moray, octopus, stingray.... en nog veel meer.

Tanjung Jepun

Deze duikstek ligt aan de noordzijde van het Padang Bai en heeft een zandbodem en kleine groepen koralen. Het is een geweldige locatie voor het vinden van kleinere zeedieren zoals seahorse, mantis shrimp, crocodilefish, blue spotted stingray. Het is ook een geweldige plek voor onderwater macro fotografie met veel vreemde en zeldzame dieren en is een goede stek voor een nachtduik. Er is een kunstmatig rif en een klein wrak op ongeveer 17 m diep. De duikstek begint vrij ondiep en de helling gaat geleidelijk tot ongeveer 27 meter diep.

Tanjung Sari

Een duikplaats net ten noorden van Padang Bai op slechts 15 minuten met de traditionele boot vanaf Candidasa. De site bestaat uit een wall en een rif op een zanderige helling. De site is zeer geschikt voor het spotten van interessante kleinere zeedieren, zoals de scorpion leaffish, nudi branche, octopus. Maar je kunt er ook reef sharks en turtles vinden. Het is over het algemeen een gemakkelijke duik.

Gili Biaha

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een klein eiland (Gili; in het Indonesisch). De duik is langs een wall en Bambu Divers duikt daar alleen als de stroming niet te sterk is, normaal gesproken in de ochtend. In de haaiengrot op ongeveer 12 meter diepte, zo genoemd omdat er vaak rustende white tip reef sharks zijn, ook zien we regelmatig octopus en mantis shrimp. De wand heeft een paar terrassen en je kunt vaak een verscheidenheid van nudi branches vinden en als je geluk hebt een scorpion leaffish.

Gili Mimpang

Gili Mimpang bestaat uit 4 mini rotseilandjes en is gelegen tussen het dorp Candidasa en Bugbug. De kwaliteit van het rif is gezond en het heeft een rijk onderwaterleven met af en toe haaien, schildpadden, manta rays en in het seizoen de mola mola (zon / maanvis). De site is een combinatie van hellingen en walls. Bambu Divers biedt duiken op Gili Mimpang voor de meer ervaren duiker.

Gili Tepekong

Een klein eiland met rif hellingen en verticale wanden. Deze stek is meer voor gevorderde duikers, hier kun je barracudas en schildpadden verwachten en in het seizoen de mola mola. De stroming kan lastig zijn.

Amed en Tulamben

Amed is vlak bij Tulamben met een verscheidenheid aan sponzen en waaiers, het is een zeer goede duikplek voor macro en muck duikers. Je vindt er tal van beestjes en kleine rariteiten. Amed biedt makkelijke duikstekken en die zijn zeer geschikt voor beginnende duikers. Het zijn niet alleen duikers die deze prachtige onderwaterwereld ervaren. Lopende, op slechts een paar meter van de kust, kun je snorkelen en je ontdekt kleurrijke vissen en allerlei onderwaterleven in het mooie heldere water. Je kunt hier makkelijk een hele dag doorbrengen.

Seraya

Deze duikstek biedt harlequin shrimp, frogfish, ghost pipefish en allerhande macro bezienswaardigheden. Seraya ligt een paar kilometer ten zuiden van Tulamben. Deze kantduik is verrassend populair bij fotografen en de hemel voor macro fotografen! Op de 10 m diepe zwart vulkanisch zand bodem, kunt je uren verblijven op zoek naar vreemde kleine wezens die zich overal verstoppen. Door de zanderige bodem is het zicht soms slecht, maar dit is echt geen probleem voor muck duiken! Houdt de camera klaar en geniet. Seraya (of Seraya secret) is een gemakkelijke duikstek, omdat er nauwelijks stroming is.

USS Liberty Wreck

In 1942 werd de USS Liberty, een bewapend vrachtschip, getroffen door een Japanse torpedo. Voordat het zonk werd het schip naar het strand van Tulamben gevaren. Tijdens de uitbarsting van Gunung Agung, 21 jaar later in 1963, schoof het schip in dieper water en brak bij de boeg en achtersteven. Meestal is het zicht goed, het water rustig waardoor dit een uitstekende duikstek voor alle niveaus is. Het wrak is ongeveer 120 meter lang en wordt bewoond door veel soorten zeedieren. Het wrak is toegankelijk en je kunt er op sommige plaatsen in. Blue spotted stingray, Napoleon wrasse, hump head parrotfish en een grote school big eye jackfish worden hier vaak gezien. Overal in het wrak vindt je scholen vissen, trevallies and barracudas zijn op jacht naar hun volgende maaltijd en de black tip reef sharks patrouilleren in het gebied. Op het zanderige stuk kun je de garden eels zien en proberen om de giant sweetlips te spotten.

Tulamben

Deze drop off biedt een mooie wallduik. Bij het duiken op de top van de wall, zie je moray eels, cuttlefish en octopus. Ook zijn er grote gorgonen en waaiers te zien, het koraal is prachtig en er is leven in overvloed op het rif. Houd je ogen goed open aan het einde van je duik. Meestal zie je grote groepen jack vissen.

Tulamben Coral Garden

Tussen de USS Liberty en de drop off, ligt Coral Garden. Dit is een eenvoudige, ondiepe duikstek ideaal voor fotografen. Coral garden, zoals de naam al aangeeft, is een gebied met een overvloed aan gezond koraal. Vaak kun je een groep humphead parrotfish zien, lionfish en octopus.

Nusa Penida

Manta Point is een van de meest populaire duikplekken ten zuiden van Nusa Penida in de Indische oceaan. Ongeveer 45 min. met de speedboot van Padangbai. Het poetsstation aldaar, lokt de reuze manta rays. Ze zwemmen rond de rots in groepen. Geniet met deze duik van deze prachtige dieren. Ze komen erg dichtbij en houden van onze bubbles. Een geweldige ervaring, die je niet snel zult vergeten. Maar de ontmoeting met de mantas wordt niet gegarandeerd! Zelfs als de mantas er niet zijn, kun je er leuke dingen te zien.

Toyapakeh

Deze duikstek ligt net aan de ingang tussen Nusa Penida en Nusa Lembongan. Bambu Divers neemt vaak meer ervaren duikers mee naar deze duikstek. Als gevolg van de constante stroom door het kanaal, is het rif hier zeer gezond en u kunt genieten van bloeiende koraaltuinen. Toyapakeh is een drift duik.

SD

Deze duikstek is vernoemd naar de lagere school Sekolah Dasar, die ligt net tegenover de duikstek op Nusa Penida eiland. Deze duik langs een koraal helling is meestal een drift duik die snel en spannend kan zijn, afhankelijk van de stroming. Deze prachtige koraaltuin is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan vissen waaronder de giant angelfish, large pufferfish, hump headed parrotfish, cuttlefish en banded seasnake. Als je geluk hebt zie je whitetip reef sharks. Het is hier een prachtige koraaltuin met harde en zachte koralen, bewoond door kleinere rifvissen en naaktslakken.

Crystal Bay

Het bekendst om de mola mola tijdens het seizoen van juli t/m oktober. De kans op het spotten van een mola mola is hier het hoogst. Crystal Bay is een kleine baai aan de westzijde van Nusa Penida en is relatief beschermd. Duiken vindt plaats rond een rots en naast de mola mola biedt deze stek een mooi rif leven. De duikstek is niet altijd gemakkelijk toegankelijk door de sterke stroming. Vaak zien we de mola mola (zon / maanvis), sharks, giant angelfish, eels, eagle rays, tuna, en grote scholen vis.

Vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld op basis van lijnvluchten met vertrek vanaf Amsterdam. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken, of met een andere luchtvaartmaatschappij wilt vliegen, is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Visa on arrival.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

OK Divers Resort and Spa 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail