Liveaboard Roatan Roatan Aggressor Afbeelding Liveaboard Roatan Roatan Aggressor
Liveaboard Roatan Roatan Aggressor
Bestemming: Duikvakantie Honduras - Liveaboard Roatan

Liveaboard Roatan Roatan Aggressor


Ontdek de Betovering van de Diepe Blauwe Wateren met Roatan Aggressor Liveaboard



Ontdek de Betovering van Roatan met Roatan Aggressor Liveaboard: Een Duikavontuur vol Luxe en Comfort

Stap aan boord van een wereld waar avontuur, ontdekking en onderwaterwonderen samenkomen - de Roatan Aggressor Liveaboard neemt je mee naar de ongerepte wateren van Roatan voor een duikervaring als geen ander. Of je nu een doorgewinterde duiker bent of net begint aan je duikavontuur, deze liveaboard biedt de ultieme kans om de adembenemende schoonheid van de Caribische Zee te verkennen.

Welkom aan Boord van de Roatan Aggressor Liveaboard
Laat je omringen door luxe en comfort terwijl je aan boord stapt van de Roatan Aggressor. De onvergelijkbare gastvrijheid van het team zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Deze liveaboard is ontworpen met het oog op duikers en biedt een unieke kans om de betoverende onderwaterwereld van Roatan te verkennen.

De Magie van Roatan's Wateren
Roatan, voor de kust van Honduras, staat bekend om zijn kristalheldere wateren en kleurrijke koraalriffen. Met de Roatan Aggressor Liveaboard krijg je de kans om afgelegen duiklocaties te verkennen, weg van de drukte, en te genieten van de ongerepte natuurlijke schoonheid. Ontdek kleurrijke koraaltuinen, intrigerende grotten en elke duik onthult een nieuw hoofdstuk van deze magische onderwaterwereld.

Duikersparadijs op Maat
Roatan Aggressor begrijpt de behoeften van duikers en heeft de liveaboard-ervaring geoptimaliseerd voor maximaal plezier en comfort. Ruime en goed uitgeruste duikdekken, persoonlijke duikstations en een ervaren bemanning creëren de perfecte omgeving om je duikvaardigheden te verbeteren en nieuwe avonturen te beleven.

Uitzonderlijke Accommodaties en Service
Na een dag vol ontdekkingen onder water, wacht aan boord van de Roatan Aggressor een oase van comfort. Luxe hutten met uitzicht op de oceaan, heerlijke maaltijden bereid door getalenteerde koks en een attente bemanning die elke behoefte anticipeert - dit is niet zomaar een liveaboard, het is een vijfsterrenervaring op zee.

Milieubewuste Duikervaring
Roatan Aggressor is toegewijd aan het behoud van de prachtige onderwateromgeving waar het schip doorheen vaart. Door deel te nemen aan ecologische initiatieven en duurzame praktijken te omarmen, dragen ze bij aan het behoud van de mariene biodiversiteit van Roatan. Als duiker draag je automatisch bij aan deze nobele zaak door deel te nemen aan de milieubewuste duikervaring van de Roatan Aggressor.

Boek Nu en Beleef de Magie van Roatan
Mis niet de kans om de betovering van de diepe blauwe wateren van Roatan te ervaren met de Roatan Aggressor Liveaboard. Boek nu en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur dat de grenzen van je duikervaring zal verleggen. Onderzoek de onderwaterwereld zoals nooit tevoren en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Roatan Aggressor wacht op jou om je mee te nemen op een reis naar de verborgen schatten van de Caribische Zee. Duik in de magie van Roatan en laat je betoveren door de onderwaterwereld.

Duik dieper in de ongerepte wateren van Roatan met de ultieme liveaboard-ervaring, aangeboden door de Roatan Aggressor. Bereid je voor op een reis vol avontuur, ontdekking en onderwaterwonderen terwijl je de adembenemende schoonheid van de Caribische Zee verkent.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Liveaboard Roatan Roatan Aggressor 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail